♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın arkadaşlar yürüyüşle başladım güne 30 dakika yürüdüm
Kahvaltıda 1 küçük dilim tam b ekmeği 1 kk kaşar 1 kk beyaz peynir 5 zeytin yedim
10 gibi 3-4 tane acılı crax çok tuzluymuş bıraktım
Eve giderken 20 dk yürüdüm 120 squat yaptım
Öğle acı pul biber karabiberli 1 tane yağda yumurta 1 dilim ekmek yedim
Dönüşte 30 dk yürüdüm
öğleden sonra 1 eti burçak
İş çıkışı 20 dk daha yürüdüm.
Akşam kızartmadan fırında yaptığım az yağlı küçük bir karnıyarık
2 kaşık pilav bol salata yedim
Veeee sabah tartıldım 200 gram artıdayım akşam 9 da yemek yersen öyle olur dimi ama

hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrr tamam mı
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek. hepfit i de dahil edersek .

tabi ki de dahilim ne demek

hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin

var var daha çok var

salmam ayın 15 i evlilik yıl dönümümüz ben 49 kilo olacammmm

gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)

bende yaaaa

ben tetikleyim seni, bugün kendime geldim. spor ve yeşilçay bende o zaman :)

ben birinci olamam zayiflarsam iyi dayanamadim iki dilim dankek yedim 4 köfte yedim iyi geceler

ne zaman yedin, gece mi? niçünnnn? neden? zayıflamak istemiyor musun artık

02.06.2015
salı

51.8

bana doğru bi geliş gördüm, kız sen benden 2 cm uzunsun. kilo boy orantısı yapınca ben senden kiloluyum(51,8-2=49,8 ben henüz o kiloya düşemedim)

günaydın herkese hoşgeldin maya. kilo sorunun yok anlaşılan koşuyorsun demek. keşke ben de biraz spora vakit ayırsam çok yürürüm ben ama o kadar.

bende yürüyorum anca ama sıkılaşmak da lazım

canım bence çok değil menün, salata falan bağırsak doluluğu yapmış seni yanıltıyor olabilir

Ben de tam tersi hareketsiz kalıp bol atıştırdığım ve uyuşuk olduğum her hafta sonundan sonra pazartesiler bana ilaç gibi geliyo.

2 saat mi ne güzell ben de aralıksız yapmak istiyorum ama akşama kadar yayılıyo öyle 2 saat zamanım olmadığı için

canım bence çok değil menün, salata falan bağırsak doluluğu yapmış seni yanıltıyor olabilir
Evet yaa 9 da yedim ya ondan oldu 12 gibi yattım
Aslında pilav da yemezdim de kızıma koymuştum 2 tatlı kaşığı yedi köfteyle doydu kalanı ben yedim yaaa.

Su içerim de yeşil çayı sevemedim ben de

ben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
Gorursun canim allahin izniyle. Gerci kilodan ziyade sikilasma durumu ve olculer cok onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…