hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrrtamam mı
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek.hepfit i de dahil edersek .
hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin
az kilosu kaldıhepfit in. salma ihtimali yüksek ondan kattım. salmasın kendini :) ama bir hafta sonra rakiplikten çıkacak ikimiz başa baş kalcaz vaaay hergün he . ben her gün korkarım tartıya çıkmaya ya :) hadi bakalım kork gazabımdan
gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)
aboovv kıs moralin bozulmuyor mu değişimlerden. ben önce iki günde bir çıkayım anca bünyem alışırperşembe tartılayım bakim hafta ortası durum vaziyet ne olcak
bu arada kızlar beni su ve yeşil çay içme konusunda teftişleyin yaaaa. sorunluyum
ben birinci olamam zayiflarsam iyi dayanamadim iki dilim dankek yedim 4 köfte yedimiyi geceler
02.06.2015
salı
51.8
günaydın herkese hoşgeldin maya. kilo sorunun yok anlaşılan koşuyorsun demek. keşke ben de biraz spora vakit ayırsamçok yürürüm ben ama o kadar.
Günaydın arkadaşlar yürüyüşle başladım güne 30 dakika yürüdüm
Kahvaltıda 1 küçük dilim tam b ekmeği 1 kk kaşar 1 kk beyaz peynir 5 zeytin yedim
10 gibi 3-4 tane acılı crax çok tuzluymuş bıraktım
Eve giderken 20 dk yürüdüm 120 squat yaptım
Öğle acı pul biber karabiberli 1 tane yağda yumurta 1 dilim ekmek yedim
Dönüşte 30 dk yürüdüm
öğleden sonra 1 eti burçak
İş çıkışı 20 dk daha yürüdüm.
Akşam kızartmadan fırında yaptığım az yağlı küçük bir karnıyarık
2 kaşık pilav bol salata yedim
Veeee sabah tartıldım 200 gram artıdayım akşam 9 da yemek yersen öyle olur dimi ama
Ben de tam tersi hareketsiz kalıp bol atıştırdığım ve uyuşuk olduğum her hafta sonundan sonra pazartesiler bana ilaç gibi geliyo.Şu pazartesileri hiç sevmiyorum. Şu herkeste olan sendromdan sanırım bende fazlasıyla var ne yaparsam yapayım atamıyorum, kendimi çok mutsuz, halsiz, isteksiz hissediyorum.Hiç bişey yapmak istemiyorum 2 gün tatilden sonra çok sıkıcı bunaltıcı bi gün gibi geliyor.Adapte olamıyorum bi türlü. Varmı sizinde böyle sorununuz, yada nasıl atlatıyorsunuz.
Kayısılı çilek güzelmişş hiç denemedim ama kayısının tatlılığını çileğin mayhoşluğu dengeliyodur eminim güzelll.ben de bugün kayısılı çilek reçeli yaptım çok gerek sanki kim yiyecek ben yiyecem tabiki de
2 saat mi ne güzell ben de aralıksız yapmak istiyorum ama akşama kadar yayılıyo öyle 2 saat zamanım olmadığı içinSelamlar herkese, ancak yazabiliyorum 2 saatlik sporumu Yaptım, 25 dk koştum, gerisi tempolu yürüme ve parktaki spor aletlerine girdim. Beslenme olarak Sıfır abur cubur, sağlıklı şeyler yedim. Şimdi günü biraz kiraz, erik ve yeni dünya ile bitirdim. Kilo 53, mens oldum sabah. Yoksa biliyorum bu şişlik inecek. Bir iki haftadır böyle.
Evet yaa 9 da yedim ya ondan oldu 12 gibi yattımcanım bence çok değil menün, salata falan bağırsak doluluğu yapmış seni yanıltıyor olabilir
al benden de o kadar sabah kahvaltı olarak kocaman bir dilim fıstık ezmesi ve reçel yedimBu haftA regli olucam acayip siskinlik var ins haftaya kadar gecer
Dikkatimden kaçmadı reçelimiz de ekşi bakıyoruuuum :)reçel dedin mi orda ben varım. a101in vişne reçeline hastayım :)
evet iki tat birlikte çok güzel oluyor ben de tesadüfen keşfettim canım.Kayısılı çilek güzelmişş hiç denemedim ama kayısının tatlılığını çileğin mayhoşluğu dengeliyodur eminim güzelll.
Hoşbulduuuk 50 ler gerçekten zor ptsi 60.10 dum bu kadar hareket ve diyete rağmen 1 hafta da 700 gr anca gittihoşgeldiniz kzılarr. devamınu da bekleriz. 50 ler grubu zordur ona göre :)
güzel kilo vermissin marttan beri Tebrikler :)ben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetm işlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
görürsün canım, sen kaçamak yapma yeterben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
Su içerim de yeşil çayı sevemedim ben deaboovv kıs moralin bozulmuyor mu değişimlerden. ben önce iki günde bir çıkayım anca bünyem alışırperşembe tartılayım bakim hafta ortası durum vaziyet ne olcak
bu arada kızlar beni su ve yeşil çay içme konusunda teftişleyin yaaaa. sorunluyum
Gorursun canim allahin izniyle. Gerci kilodan ziyade sikilasma durumu ve olculer cok onemli benceben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
Tablo düzenlendikçe haberler geliyoo sanki seçim haberleri :)
Bana su cay kahve desinler ama yok form cayi yok besli onlu cay yok yesil cay hic sevmiyorum ya. Balik yagi gibi kokuyorSu içerim de yeşil çayı sevemedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?