sen bide benim vişnemi ye iddalıyımreçel dedin mi orda ben varım. a101in vişne reçeline hastayım :)
oyy yemez miyim :) iştahımı birine devretsem çok mutlu olucamsen bide benim vişnemi ye iddalıyım
hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrrhadi bakalım rakibem benim ilaç gibi geldin. markette sürekli aklımdasın ahah.
hoşgeldiniz kzılarr. devamınu da bekleriz. 50 ler grubu zordur ona göre :)
hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrrtamam mı
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek.hepfit i de dahil edersek .
bekleriz gel canım gelll kapımız öle bi açık ki tüm gruplar gelsin bize yerleşsin5 hafta sonra bende aranızdayım arkadaşlar.
hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin
dimi dimi :) zaten onlar bizim gruba geldiğinde biz 40 lara geçmiş olcazbekleriz gel canım gelll kapımız öle bi açık ki tüm gruplar gelsin bize yerleşsin
önemli olan ilerlemek zaten bir bakmissin en zayiflarisin :)Evet atmam lazım. Şöyle bir baktımda aralarında en kiloluları benim. Yani iyi çalışırsam uzun zaman birincilik benimdir.
yok aslında hoşuma gitmedi de değil belki inerim 10 kilo daha neden olmasınçok gitmesbeden çiğimin üstüne yapıyo kıs yavaş yavaş. tablo işi karmaşık zor biraz .merak edip denedim de
gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)az kilosu kaldıhepfit in. salma ihtimali yüksek ondan kattım. salmasın kendini :) ama bir hafta sonra rakiplikten çıkacak ikimiz başa baş kalcaz vaaay hergün he . ben her gün korkarım tartıya çıkmaya ya :) hadi bakalım kork gazabımdan
inşallah canım ya inşallahdimi dimi :) zaten onlar bizim gruba geldiğinde biz 40 lara geçmiş olcaz
sbeden tablo şahane olduda senin kesin bana gıcığın var he benim hala 10 kilo fazlam var görünüyor anlaşılan sen 50ler grubuna transfer etmeden beni bırakmıyacan
aboovv kıs moralin bozulmuyor mu değişimlerden. ben önce iki günde bir çıkayım anca bünyem alışırgel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)
kiz az insaf bu kadarini zor yetistiriyorum . elimin kemigi acıyor tlf tutmaktan onlarida 3 haftada bir güncellerim
olsun canim idare ediyorum pc netini 6 ay dondurduk 4 bucuk ay kalditelefondan çok zor olmuyor mu canım yaaa , keşke arada biz de yapabilsek üstünden yük alırdık
yyaaa çok şekersin , sağol emeklerineolsun canim idare ediyorum pc netini 6 ay dondurduk 4 bucuk ay kaldizayiflayalim yeterki
ay kıyamam ben sanakiz az insaf bu kadarini zor yetistiriyorum . elimin kemigi acıyor tlf tutmaktan onlarida 3 haftada bir güncellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?