♥haftalık kilo verme yarışması♥

hadi bakalım rakibem benim ilaç gibi geldin. markette sürekli aklımdasın ahah.
hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrr tamam mı
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek. hepfit i de dahil edersek .

hahahah aferin olayım ,hatta beni şu halde hayal et nolurrrr tamam mı
bakem bu hafta hangimiz daha çok vercek. hepfit i de dahil edersek .
hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin

hepfitte verecek kilo kaldı mı ki hatun zdi geçti bizi. canı ben bu hafta her gün kilo bildirimi yapıcam daha rahat kız bana :)
artık rüyama böle gireceksin

az kilosu kaldı hepfit in. salma ihtimali yüksek ondan kattım. salmasın kendini :) ama bir hafta sonra rakiplikten çıkacak ikimiz başa baş kalcaz vaaay hergün he . ben her gün korkarım tartıya çıkmaya ya :) hadi bakalım kork gazabımdan

sbeden tablo şahane olduda senin kesin bana gıcığın var he benim hala 10 kilo fazlam var görünüyor anlaşılan sen 50ler grubuna transfer etmeden beni bırakmıyacan
çok gitme sbeden çiğimin üstüne yapıyo kıs yavaş yavaş. tablo işi karmaşık zor biraz .merak edip denedim de

gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)

sbeden tablo şahane olduda senin kesin bana gıcığın var he benim hala 10 kilo fazlam var görünüyor anlaşılan sen 50ler grubuna transfer etmeden beni bırakmıyacan
kiz az insaf bu kadarini zor yetistiriyorum . elimin kemigi acıyor tlf tutmaktan onlarida 3 haftada bir güncellerim

gel berbaer çıkalım rakibem :) ben günde 10 kere çıkıyorum :)
aboovv kıs moralin bozulmuyor mu değişimlerden. ben önce iki günde bir çıkayım anca bünyem alışır perşembe tartılayım bakim hafta ortası durum vaziyet ne olcak

bu arada kızlar beni su ve yeşil çay içme konusunda teftişleyin yaaaa. sorunluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…