hıı bende vercektim ben sadece bi haftası dolanlar veriyor sandımpazartesi kilo bildirimi
yeni yemek yedim yarın sabah versem olurmu
merhaba hadi inşaallah sinavlar bitsin su rakiplerine fark atarsin :)Merhaba bayanlar
kilom hala 68,5. sınavlarım nedeniyle sporu aksatıyorum, yapamıyorum haliyle kiloda veremiyorum. perşembeye sınavlarım bitiyor. Cumadan itibaren spora yeniden başlayacam. işte o zaman grubumdakilerle yarışabilirim.
as canim maşallah 2 saat spor pek bi azimlisin o sporu bizlerin yapmasi lazim bunca kiloyla ama zor . oglun vardi sanirim nasil guzel vakit geciriyormusunuz. isten ayrilcam bi süre demistinSelamlar herkese, ancak yazabiliyorum 2 saatlik sporumu Yaptım, 25 dk koştum, gerisi tempolu yürüme ve parktaki spor aletlerine girdim. Beslenme olarak Sıfır abur cubur, sağlıklı şeyler yedim. Şimdi günü biraz kiraz, erik ve yeni dünya ile bitirdim. Kilo 53, mens oldum sabah. Yoksa biliyorum bu şişlik inecek. Bir iki haftadır böyle.
ben de bugün kayısılı çilek reçeli yaptım çok gerek sanki kim yiyecek ben yiyecem tabiki dekoş koş naparız reçelsiz
yarın benim mini mini 8 lerimin veda yemeği var .
kendimi tutmalıyımmmm ya
ben de bugün kayısılı çilek reçeli yaptım çok gerek sanki kim yiyecek ben yiyecem tabiki de
reçel dedin mi orda ben varım. a101in vişne reçeline hastayım :)ben de bugün kayısılı çilek reçeli yaptım çok gerek sanki kim yiyecek ben yiyecem tabiki de
ahaha. 50ler gurubu karışıyor mu yoksa :)evet tutmalısın :) zati bunca yiyip yiyip nasıl 1 kilo verdin hiç anlamadım
hoşgeldiniz kzılarr. devamınu da bekleriz. 50 ler grubu zordur ona göre :)
ahaha. 50ler gurubu karışıyor mu yoksa :)
kontenjan hakkımı birine devretmeyi düşüyorum boşuna gitmesin yemek. salata falan atıştırım inşallah canım.
merhaba hadi inşaallah sinavlar bitsin su rakiplerine fark atarsin :)
hadi bakalım rakibem benim ilaç gibi geldin. markette sürekli aklımdasın ahah.aynen karışıyor ve kızışıyorbu hafta iddialıyım :)
iyi yaparsın bence de devret ,yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?