♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzell yaaa inşallah o günleri ben de görebilirim okul iş derken ömrüm 8-5 dışarda geçti kızım gelinceye kadar umrumda değildi ama kızımla vakit geçirememek kötü 16 mayısta 19 yılım doldu keşke 20 yi doldurunca emekli olabilseydik ama maalesef daha 15 yılım var.

emeklilik deme ağlarım daha 30 senem var, ömür tükenir be.

kızlar ben birinci yeşilçayımı içtim, içen içmeyene zorla içirsin. hadi bakim metabolizma hızlasın. 50 ler grubu duyun beni(su cum sen hariç sen içmeyebilirsin, fazlasıyla zayıfladın çünkü)

Yuppi birinciligi paylasiyoruz
Kizlarbi sey sorucam sguat yapan var mi ben prog indirmim 50dk hep ayni hareket mi yapiliyo anlamadim da

kizartmada vardi koftede gözüm kaldi yerken cam tabak elimden düştü kırıldı yemekte koftelerde gitti niye yedim bilmiyorum pis boğazlgm tuttu heralde

yaz geldi ama azıcık tut bak, alışverişe çıktığında alacağın güzel tunikleri düşün. eşinin değişecek olan bakışlarını düşün bende buaralar kendimi tutamıyorum ama saat 8 den sonra yememeye çalışıyorum, gece tut kahvaltıda ye. biara yapıodun sende çok işe yarıodu

Benim de öyle malesef

ne iyi etmissin canim istifa etmekle. bazen iş hayatı insandan çok şey çalıyor. peki ileride tekrar çalışmayı düşünüyor musun bu bir aylık zaman zarfindan sonra. oğlun küçükmüs ben 4 yaşlarda sanıyordum. Annelerimiz iyiki varlar annesi olmayan destekçisi olmayan insanlara Allah yardim etsin. bende düzenli yürüyüş yapinca dediğin gibi devam etmek istiyorum ara verdiğinde zararda hissediyorum.. kizim hasta oldu o sebeple ara verdim. ama iyilesti sayilir bugun hava bulutlu yarin çıkarım belki. emziriyorum halsiz kalıyorum yoksa eskiden dinamiktim :/ bende.

:) 50 ile başlayıp hergün 5 arttırıyosun ben günlük sayıyı yapıyorum da yürüyüş sonrasında daha iyi yapıyorum 100-120 oluyo
canim ben dun 10 tane ile basladim bacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca bacaklarim kalin kalmasin

kac ayı ziyan ettim.
bir arpa boyu ilerleyemedim ama pes etmiyorum neyseki yarin yine cikiyimda tunik bakiyim. bi kac tanede guzel tisort bluz filan alayim belki enerji gelir canim aslinda hata yapiyorum kahvaltilari fazla tutmakla bundan sonra kahvaltilarimda az olacak emziriyorum akilli davransaydim çook kilo verirdim. yarin ölçülü yicem ve yazicam buraya. esime bu ara gicigim onu düşünmüyorum şimdilik

evet öğlene kadar ara öğün yapmadım sadece su içtim

Öğle; 8 yk zeytinyağlı bezelye - 1 kase yoğurt

Ara için; 3 kayısı getirdim. onları yicem.

Akşam için; Mercimek Çorba, Et sote ve salata.

akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum genelde. bazen çay yaparsam bir iki atıştırmalık alıyorum. olmasa daha iyi tabii. bu hafta çok dikkat etmem lazım. pazar günü ş.dışına çıkacam tatile. umarım almadan dönerim. şimdiden ne yicem nasıl yürüyüş yapacam derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…