- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ne güzell yaaa inşallah o günleri ben de görebilirim okul iş derken ömrüm 8-5 dışarda geçti kızım gelinceye kadar umrumda değildi ama kızımla vakit geçirememek kötü 16 mayısta 19 yılım doldu keşke 20 yi doldurunca emekli olabilseydik ama maalesef daha 15 yılım var.Sbedencim günaydın, evet ben bir Üniversite'de öğretim üyesiyim, oğlum olduktan kısa bir süre Sonra özel bir Üniversite'de başlayınca bu çok yorucu oldu, elimden geleni yapmama rağmen annem üstlendi birçok şeyi, oğlum bir yaşına geldi, havalar ısındı büyükanne artık yazlığa götürücem orda bakıcam dedi, işyerinde yorucu tempodan kendime hiç vakit ayıramıyordum, oğlum da gidince iki haftadır işkence gibi. Nihayet dün istifa ettim, bir ay daha çalışmak zorundaymışım, hafta sonları inanılmaz güzel oğlumla, hafta içi artık işten erken çıkıyorum spora güzel vakit kalıyor eski günlerdeki gibi. Bir ay geçsin gidiyorum yazlığa, annemle Oğlumu büyütücem, spora ve sağlıklı beslenmeye devam tabi. Öğretim Üyeliği olunca tabii evde Olduğum süre bir Sürü yapılacak yayınlar var, onları yapıcam oğlumdan kalan zamanlarda. Güzel olacak buna inanıyorum. Bu forumu hiçbirşey yapamadığım zamanlar moral ararken buldum, eski günlerim gibi motive oldum. Güzel de destekler ve sohbetler var. Spor şöyle benim hayatımda son yıl Hariç 6-7 Yıldır vardı zaten. Koşmak az da olsa öyle çok yormadan iyi geliyordu, selülitlerim bile azalıyordu, inceltiyordu vücudumu, bir hafta çıkınca endorfin bağımlılık yapıyor, çıkmak istiyorsun spora, öbür türlü vicdan azabı ya da bugün eksik birşeyler var hissi. Haftada en az 4-5 gün çıkmaya çalışıyorum, evde olunca buna daha çok vaktim olacak. Desteklere devam ben de sizlere çok iyi moral verebilirim bu konuda.
Ne güzell yaaa inşallah o günleri ben de görebilirim okul iş derken ömrüm 8-5 dışarda geçti kızım gelinceye kadar umrumda değildi ama kızımla vakit geçirememek kötü 16 mayısta 19 yılım doldu keşke 20 yi doldurunca emekli olabilseydik ama maalesef daha 15 yılım var.
Kararlısın işte görürsün tabiiii.ben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
Gerçekten miii senden bunu duymak çok güzelll ben de acaba yeşil çay içmelimiyim diyodummBana su cay kahve desinler ama yok form cayi yok besli onlu cay yok yesil cay hic sevmiyorum ya. Balik yagi gibi kokuyor
Ben yapıyorum da 100 tane falan yaniii o da 5 dk sürer en fazla 50 dk nasılmışş anlamadımYuppi birinciligi paylasiyoruz
Kizlarbi sey sorucam sguat yapan var mi ben prog indirmim 50dk hep ayni hareket mi yapiliyo anlamadim da
kizartmada vardi koftede gözüm kaldi yerken cam tabak elimden düştü kırıldı yemekte koftelerde gittine zaman yedin, gece mi? niçünnnn? neden? zayıflamak istemiyor musun artık
:) 50 ile başlayıp hergün 5 arttırıyosun ben günlük sayıyı yapıyorum da yürüyüş sonrasında daha iyi yapıyorum 100-120 oluyoBen yanlus anladim galiba50 yaziyoda adet sayisiymis ayy cok utandim kendimden
Kızartma köfte neyse de dankek yemişsiiiinkizartmada vardi koftede gözüm kaldi yerken cam tabak elimden düştü kırıldı yemekte koftelerde gittiniye yedim bilmiyorum pis boğazlgm tuttu heralde
kizartmada vardi koftede gözüm kaldi yerken cam tabak elimden düştü kırıldı yemekte koftelerde gittiniye yedim bilmiyorum pis boğazlgm tuttu heralde
Benim de öyle malesefNe güzell yaaa inşallah o günleri ben de görebilirim okul iş derken ömrüm 8-5 dışarda geçti kızım gelinceye kadar umrumda değildi ama kızımla vakit geçirememek kötü 16 mayısta 19 yılım doldu keşke 20 yi doldurunca emekli olabilseydik ama maalesef daha 15 yılım var.
ne iyi etmissin canim istifa etmekle. bazen iş hayatı insandan çok şey çalıyor. peki ileride tekrar çalışmayı düşünüyor musun bu bir aylık zaman zarfindan sonra. oğlun küçükmüs ben 4 yaşlarda sanıyordum. Annelerimiz iyiki varlar annesi olmayan destekçisi olmayan insanlara Allah yardim etsin. bende düzenli yürüyüş yapinca dediğin gibi devam etmek istiyorum ara verdiğinde zararda hissediyorum.. kizim hasta oldu o sebeple ara verdim. ama iyilesti sayilir bugun hava bulutlu yarin çıkarım belki. emziriyorum halsiz kalıyorum yoksa eskiden dinamiktim :/ bende.Sbedencim günaydın, evet ben bir Üniversite'de öğretim üyesiyim, oğlum olduktan kısa bir süre Sonra özel bir Üniversite'de başlayınca bu çok yorucu oldu, elimden geleni yapmama rağmen annem üstlendi birçok şeyi, oğlum bir yaşına geldi, havalar ısındı büyükanne artık yazlığa götürücem orda bakıcam dedi, işyerinde yorucu tempodan kendime hiç vakit ayıramıyordum, oğlum da gidince iki haftadır işkence gibi. Nihayet dün istifa ettim, bir ay daha çalışmak zorundaymışım, hafta sonları inanılmaz güzel oğlumla, hafta içi artık işten erken çıkıyorum spora güzel vakit kalıyor eski günlerdeki gibi. Bir ay geçsin gidiyorum yazlığa, annemle Oğlumu büyütücem, spora ve sağlıklı beslenmeye devam tabi. Öğretim Üyeliği olunca tabii evde Olduğum süre bir Sürü yapılacak yayınlar var, onları yapıcam oğlumdan kalan zamanlarda. Güzel olacak buna inanıyorum. Bu forumu hiçbirşey yapamadığım zamanlar moral ararken buldum, eski günlerim gibi motive oldum. Güzel de destekler ve sohbetler var. Spor şöyle benim hayatımda son yıl Hariç 6-7 Yıldır vardı zaten. Koşmak az da olsa öyle çok yormadan iyi geliyordu, selülitlerim bile azalıyordu, inceltiyordu vücudumu, bir hafta çıkınca endorfin bağımlılık yapıyor, çıkmak istiyorsun spora, öbür türlü vicdan azabı ya da bugün eksik birşeyler var hissi. Haftada en az 4-5 gün çıkmaya çalışıyorum, evde olunca buna daha çok vaktim olacak. Desteklere devam ben de sizlere çok iyi moral verebilirim bu konuda.
evet canim aralara serpistiriyorum :)Tablo düzenlendikçe haberler geliyoo sanki seçim haberleri :)
canim ben dun 10 tane ile basladim:) 50 ile başlayıp hergün 5 arttırıyosun ben günlük sayıyı yapıyorum da yürüyüş sonrasında daha iyi yapıyorum 100-120 oluyo
küçücüktü neden sacmaliyorum boyle bilmiyorum bazen cok akmak oluyrmKızartma köfte neyse de dankek yemişsiiiin
kac ayı ziyan ettim.yaz geldi ama azıcık tut bak, alışverişe çıktığında alacağın güzel tunikleri düşün . eşinin değişecek olan bakışlarını düşün bende buaralar kendimi tutamıyorum ama saat 8 den sonra yememeye çalışıyorum, gece tut kahvaltıda ye. biara yapıodun sende çok işe yarıodu
Günaydın Kızlar;
30 dk yürüyüş = köpek yüzünden geri döndüm :)) yoksa 1 saate tamamlardım.
bu sabah sıkı bir kahvaltı yaptım öğlene kadar ara öğün yapmayacağım.
2 yumurta haşlanmış( 1 tk zeytinyağı gezdirdim), 1 domates, 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 közlenmiş biber ve bol yeşillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?