Rahat 12-15 çıkıyor canım un gidiyor biraz evet istersen yarısını yap öyle dene biDereotu da bu nefis bir şey seviyorsan bayılacaksın o pişerken etrafa dağılan kokuya
Dereotlu Poğaça
Hamuru için:
Üzeri için
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- yarım demet ince kıyılmış dereotu
- 1 adet yumurta
- aldığı kadar un
- 1 yumurta
Bir kabın içine malzemelerin tamamını koyup yoğurarak yumuşak bir hamur elde edelim. Unu yavaş yavaş ekleyerek hamurun sertliğini ayarlayalım.Fotoğrafta görüldüğü gibi hamuru iyice yoğurduktan sonra minik bezeler yapıp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine yerleştirelim. Verilen ölçülere göre yaklaşık 17-18 tane poğaça elde edebilirsiniz. Fırına sürmeden önce bir süre hamuru dinlendirmenizi öneririm.Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, 180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Çok iyisin canım yarın ki çözümü de bulmuşsun daha ne olsun
Aşk olsun canım poğaçada mı yemiyekDiğer menülerine dikkat edersen yiyebilirsin dışarıdakilerden daha sağlıklı sonuçta sabah kahvaltısına eşit kalori de gelir yani
Kendimi motive ediyorum iştebir poğaçayı çok mi görisen diisin sen şimdi bana, görmirem ablam ye ye
Vayy iktidar nasil da degistiriyo insanlari goruyon mu sen:))
Sindirim sistemi derken mide mi canim ne gibi bi rahatsızlığın vararkadaşlar bu sindirim sistemi bozukluğuna bir çare bulmam lazım
Super kiz senin tarifler gayet kararinda ve ay bunu nerden bulcam denilecek bi sey de yok.Rahat 12-15 çıkıyor canım un gidiyor biraz evet istersen yarısını yap öyle dene biDereotu da bu nefis bir şey seviyorsan bayılacaksın o pişerken etrafa dağılan kokuya
Dereotlu Poğaça
Hamuru için:
Üzeri için
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- yarım demet ince kıyılmış dereotu
- 1 adet yumurta
- aldığı kadar un
- 1 yumurta
Bir kabın içine malzemelerin tamamını koyup yoğurarak yumuşak bir hamur elde edelim. Unu yavaş yavaş ekleyerek hamurun sertliğini ayarlayalım.Fotoğrafta görüldüğü gibi hamuru iyice yoğurduktan sonra minik bezeler yapıp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine yerleştirelim. Verilen ölçülere göre yaklaşık 17-18 tane poğaça elde edebilirsiniz. Fırına sürmeden önce bir süre hamuru dinlendirmenizi öneririm.Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, 180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Çok iyisin canım yarın ki çözümü de bulmuşsun daha ne olsun
Aşk olsun canım poğaçada mı yemiyekDiğer menülerine dikkat edersen yiyebilirsin dışarıdakilerden daha sağlıklı sonuçta sabah kahvaltısına eşit kalori de gelir yani
Evet canım çok pratikler özellikle şu dereotu çok basit mayalama olayı da yokSuper kiz senin tarifler gayet kararinda ve ay bunu nerden bulcam denilecek bi sey de yok.
miden mi bağırsakların mı canım , yanlızarkadaşlar bu sindirim sistemi bozukluğuna bir çare bulmam lazım
kabızlık problemim varSindirim sistemi derken mide mi canim ne gibi bi rahatsızlığın var
bağırsaklar canım sıkıldım artık bu durumdan
Ayy beni mudur yaptircaniz bak simdi yaa.
Hep yasadigin bi sorun mu yoksa son zamanlarda mi oldu canim.kabızlık problemim var
Zati ben tuzlucuyum yaa su pastada olsa su tatli da olsa da yesem demem.Evet canım çok pratikler özellikle şu dereotu çok basit mayalama olayı da yokBen dereotluya peynirde koyuyorum
Ben hiçbirine dayanamıyorum açıktım şuanZati ben tuzlucuyum yaa su pastada olsa su tatli da olsa da yesem demem.
Ama gel gor ki kisir mercimek koftesi pogacagillere dayansmiyorum
ay insallah :) 26 ya olsam yeter daha kücügünü istemiyorum
ben seni sevmiyorumben yedim pastalari sen baktin saka saka ben de seviyorum
masallah yaa hepimize masallah
senikabızlık problemim var
benim burda sabit bakalım şimdilik düşelim canm daha da düşelimAynıyız canım 54 olmayalım artık
Ayy beni mudur yaptircaniz bak simdi yaa.
Neyse şu kuzulari mezun edip bi koltuk da ben kapim en donerlisinden:))
Güzel canım menün
Canım işte haftasonu esas kilit kendimizi tutsak eminim daha çok gidecek ya da spora çok ağırlık vereceğiz ama iyi kilon can sıkmaya değmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?