♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kendimi motive ediyorum işte tabi bana kalsa yapmam ama eşim tostu yiyemiyorum sabah sabah poğaça yapar mısın daha kolay yeniyor diyor o yüzden farklı şeyler deniyorum işte

aslında bende oğluma yapmaya çalışıyorum okuldan gelince yemek hazır olana kadar aburcubur yiyceğine benim yaptıklarımı yesin istiyorum bi gıdım da olsa daha az zararlıdır.

günde 3 litre su içiyorum ara öğünümü kayısı ile geçiştiriyorum bir çok şeyi yapıyorum ama çok birşey değişmiyo bu da beni çok mutsuz ediyor

günde 3 litre su içiyorum ara öğünümü kayısı ile geçiştiriyorum bir çok şeyi yapıyorum ama çok birşey değişmiyo bu da beni çok mutsuz ediyor
incir ve cevizi dene akşamdan suya koy sabah suyunu iç, gün içinde kayısı yerine incir ye
bide türk kahvesi açayip bağırsak çalıştırıyo içebiliyosan günde 2 tane iç bi süre dene derim

oo denizim gel bilikte 51 leri görelim

aslında bende oğluma yapmaya çalışıyorum okuldan gelince yemek hazır olana kadar aburcubur yiyceğine benim yaptıklarımı yesin istiyorum bi gıdım da olsa daha az zararlıdır.
Kesinlikle canım dışarıdaki poğaçalarla bir tutulamaz sıvıyağla yapıyoruz en fazla ekmek fazladan yiyor gibiyiz yoksa bir zararı olduğunu sanmıyorum abur cuburlar kadar tehlikeli değil en azından genelde buzdolabında yaptığım için bulunuyor haftasonları aralarda eşim yiyor akşam yemek geç olacaksa atıştırmış oluyor yoksa aburcubur aşığı kocam var sürekli çikolata şekere dadanır çocuk bakıyor gibiyim bende

ekmek yemeyi sevmiyorum ya belki böyle hosuma gider diye düsündüm e bide tam bugdaymis aldim hemen

Emin ol cocuk gibiler zaten pekte farklari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…