ahahahaha tatlı semiyorumm napıyımm :) suçumm neee :)))
Mekik çek canım bol bol sanırım işe yararrakamdan memnunum da bende basen bacak yok göbek var baya büyük
işte haftasonu tutmalıyız inşallah
Kendimi motive ediyorum iştetabi bana kalsa yapmam ama eşim tostu yiyemiyorum sabah sabah poğaça yapar mısın daha kolay yeniyor diyor o yüzden farklı şeyler deniyorum işte
sürekli var problemim üç günü aştığı çok oluyor canım bi regl dönemime yakın bu problemi yaşamıyorumHep yasadigin bi sorun mu yoksa son zamanlarda mi oldu canim.
Mesela 3 gunden fazla mi cikamiyosun.
Cunku 3 gunden az ise kabizliga sokmuyolar.
günde 3 litre su içiyorum ara öğünümü kayısı ile geçiştiriyorum bir çok şeyi yapıyorum ama çok birşey değişmiyo bu da beni çok mutsuz ediyorsenibayanbaloncuk a havale ediyorum
bildiklerimi yazayım, muhtemelen sende biliyosun ve denemişsindir
akşamdan 1 bardak suya kayısıyı küçük küçük kesip koyuyosun sabaha suyunu içiyosun ve kayısıları yiyiyosun, aynı şeyi incir ve ceviz içinde yapabilirsin, gün içinde bol bol su iç, türk kahvesi iç, aç karna süt iç
aklıma gelenler bunlar canım, inşallah sorununu çözersin
incir ve cevizi dene akşamdan suya koy sabah suyunu iç, gün içinde kayısı yerine incir yegünde 3 litre su içiyorum ara öğünümü kayısı ile geçiştiriyorum bir çok şeyi yapıyorum ama çok birşey değişmiyo bu da beni çok mutsuz ediyor
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974
Günaydın kızlar;
23 KASIM 2015 :54.80
24 KASIM 2015 :54.5
25 KASIM 2015 :53.50
26 KASIM 2015 :52.80
27 KASIM 2015 :52.70
28 KASIM 2015 :53.30
29 KASIM 2015 :?
30 KASIM 2015 :53.60
01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
Akşam yayla çorbası yaptım kızıma 1 er tabak yedik ekmek yemedim ama çayla bayaa kuru meyve yemişimdir
Sabah 40 dakika leslie ve 40 dakika yürüyüş yapıldı
Kesinlikle canım dışarıdaki poğaçalarla bir tutulamaz sıvıyağla yapıyoruz en fazla ekmek fazladan yiyor gibiyiz yoksa bir zararı olduğunu sanmıyorum abur cuburlar kadar tehlikeli değil en azından genelde buzdolabında yaptığım için bulunuyor haftasonları aralarda eşim yiyor akşam yemek geç olacaksa atıştırmış oluyor yoksa aburcubur aşığı kocam var sürekli çikolata şekere dadanır çocuk bakıyor gibiyim bendeaslında bende oğluma yapmaya çalışıyorum okuldan gelince yemek hazır olana kadar aburcubur yiyceğine benim yaptıklarımı yesin istiyorum bi gıdım da olsa daha az zararlıdır.
gelirsem yarıyıl tatilinde ancak oda kesin değil nasiphahahah :))) valla yaaa :) napıyım yani kız senn n zaman geliyosun senle beyti yemeye gidelimm :)))
ekmek yemeyi sevmiyorum ya belki böyle hosuma gider diye düsündüm e bide tam bugdaymis aldim hemenBen de gecen yil okulda hep oyleydim.
Hatta mudur yardimcimiz geldi sinifa bende meyve tabagi gibi hazirlayip gitmistim dolapta gordu güldü :))
Yaa cok samimi diyorum disarda 1 lahmacun yada izgara yiyecegime evden yarim ekmek arasi peynir domates gotururum hem saglikli hem tok tutar
Gaza getirme ben bu hafta geçicem onuoo denizim gel bilikte 51 leri görelim
bu akşam başlayacam ona inşallah teşekkür ediyorum bilgileriniz içinincir ve cevizi dene akşamdan suya koy sabah suyunu iç, gün içinde kayısı yerine incir ye
bide türk kahvesi açayip bağırsak çalıştırıyo içebiliyosan günde 2 tane iç bi süre dene derim
Emin ol cocuk gibiler zaten pekte farklari yokKesinlikle canım dışarıdaki poğaçalarla bir tutulamaz sıvıyağla yapıyoruz en fazla ekmek fazladan yiyor gibiyiz yoksa bir zararı olduğunu sanmıyorum abur cuburlar kadar tehlikeli değil en azından genelde buzdolabında yaptığım için bulunuyor haftasonları aralarda eşim yiyor akşam yemek geç olacaksa atıştırmış oluyor yoksa aburcubur aşığı kocam var sürekli çikolata şekere dadanır çocuk bakıyor gibiyim bende
:)) oo biz bayadır aynı kilodayız :) nehir seni çok eskiden tanıyorum sanırsam nerden olduğunu hatırlayamıyorum ama . eski nickim limon1988 di sen hatrlıyor musun ?Gaza getirme ben bu hafta geçicem onu
Insallah fayda görürsünbu akşam başlayacam ona inşallah teşekkür ediyorum bilgileriniz için
gelirsem yarıyıl tatilinde ancak oda kesin değil nasip
Evet biraz zor büyüyorlarEmin ol cocuk gibiler zaten pekte farklari yok
Evet tanıdım canım şimdi nickten ama nerede konuşuyorduk orayı hatırlayamadım:)) oo biz bayadır aynı kilodayız :) nehir seni çok eskiden tanıyorum sanırsam nerden olduğunu hatırlayamıyorum ama . eski nickim limon1988 di sen hatrlıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?