- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
bak hele hemen laf sokmalar
dedim ben sana lahmacun yiyelim diyeeahahahaha tatlı semiyorumm napıyımm :) suçumm neee :)))
ama ben ona dedim yemek yiyelim diye yok dedi olmaaz dedi
himm demek beyti, demek yemek.hahahah :))) valla yaaa :) napıyım yani kız senn n zaman geliyosun senle beyti yemeye gidelimm :)))
kuzum ben naparsam yapayim cözemedim, yedigim kayisinin incirin hatti hesabi yok :) ictigim kahveyi de tabi.
Yariyilda sende olsaydin sende gelirdin, nasip bu bakarsin olursunbak hele hemen laf sokmalar
dedim ben sana lahmacun yiyelim diyee
himm demek beyti, demek yemek.
kuzum ben naparsam yapayim cözemedim, yedigim kayisinin incirin hatti hesabi yok :) ictigim kahveyi de tabi.
aksamdan 1 tane cevizi 1 bardak suya koy, sabah uyaninca dislerini fircalayip oturarak yavas yavas suyu ic ardindan da o isladigin cevizi ye, ben sadece böyle cözdüm sorunumu. 15 20 dk sonra wc ye cikiyorsun
ay insallah bakalim :)Yariyilda sende olsaydin sende gelirdin, nasip bu bakarsin olursun
ahaha :) 20-30 yaş arasında mıykine :))Evet tanıdım canım şimdi nickten ama nerede konuşuyorduk orayı hatırlayamadım
Her yerde elim var mübarek oradaydım da dimiahaha :) 20-30 yaş arasında mıykine :))
hadi inşallah bugün başlıyorum su sıcak mı olsun pekibak hele hemen laf sokmalar
dedim ben sana lahmacun yiyelim diyee
himm demek beyti, demek yemek.
aksamdan 1 tane cevizi 1 bardak suya koy, sabah uyaninca dislerini fircalayip oturarak yavas yavas suyu ic ardindan da o isladigin cevizi ye, ben sadece böyle cözdüm sorunumu. 15 20 dk sonra wc ye cikiyorsun
Aslında ğazattesi olması çok iyi çünkü haftasonu dikkat etmek zorunda kalıyoruz
ben normal suya koydum belirtmemisler sabah iciceksin unutma :)hadi inşallah bugün başlıyorum su sıcak mı olsun peki
Gofret yemeseydin keşkeSabah; 07:45 - Ev yapımı 1 ad.peynirli poğaçanın çeyreği (hiç yemesem iyiymiş nefsimi körelttim işte) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:40 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:05 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı nohut yemeği etsiz + 1 ufak salatalık turşusu
Ara; 15:30 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam; 19:40 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 lahana sarması + 1 minik yaprak döner + 1 kase yeşil salata
Ara; 20:30 - 1 gofretin yarısı + 1 orta boy armutun yarısı + 1 kupa mistik
Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat
charmant @deniz3344 @DisiAnka @THEY- C CallanPinckney
1 saat 15 dakika spor yapınca şekerim düştü canım ondan dolayı gofrette aslında bimde satılan triplex gibi bir şey hafif atıştırmalık çok kalorili bir şey değil gibiGofret yemeseydin keşke
baya zaman geçti sen bekardın o zamanlar sonra olaylar olmuştu kapanmıştı topikimiz ah ah. sen evlendin bende 30 yaş üstüne terfi ettim :)Her yerde elim var mübarek oradaydım da dimi
Afiyet olsun canim. Menun cok guzel cok begendim. Halsizlik normal tatlim. Biraz protein almaya calis sut iyi olurevet menümle karsinizdayim :) C CallanPinckney
uyaninca rutin olarak yapiyorum artik 1 fincan yesilcay,
kahvalti 10
4 yk yulaf ezmesi,
1 k.incir
2 hurma
1 k.kayisi
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
suyla pisirp yedim :)
saat 13
1 vanilyali cappucino (hazir toz olanlardan 150 ml)
saat 14:50
yarim nar,
1 form cayi
aksam 17:10
1 dolu tabak portakalli kereviz yemegi
aksama 500 ip ve bölgesel hareketler vardi resmini paylasmistim onlari yapicam, doymadim hissediyorum acikirsam belki 1 cay bardagi tarcinli süt icerim. bu aralar halsiz gibiyim size de oluyor mu kizlar öyle
Afiyet olsun canim. Menun cok guzel cok begendim. Halsizlik normal tatlim. Biraz protein almaya calis sut iyi olur
evet menümle karsinizdayim :) C CallanPinckney
uyaninca rutin olarak yapiyorum artik 1 fincan yesilcay,
kahvalti 10
4 yk yulaf ezmesi,
1 k.incir
2 hurma
1 k.kayisi
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
suyla pisirp yedim :)
saat 13
1 vanilyali cappucino (hazir toz olanlardan 150 ml)
saat 14:50
yarim nar,
1 form cayi
aksam 17:10
1 dolu tabak portakalli kereviz yemegi
aksama 500 ip ve bölgesel hareketler vardi resmini paylasmistim onlari yapicam, doymadim hissediyorum acikirsam belki 1 cay bardagi tarcinli süt icerim. bu aralar halsiz gibiyim size de oluyor mu kizlar öyle
baya zaman geçti sen bekardın o zamanlar sonra olaylar olmuştu kapanmıştı topikimiz ah ah. sen evlendin bende 30 yaş üstüne terfi ettim :)
hic spor yapasimda gelmiyor bu siralar hep kendimi iteliye iteliye yapiyorumÇok güzel canım maşallah süt iç tabi yorulduğunda halsiz kalıyorsun bende dün halsiz kalmıştım gofret yedim
Hasta falan olabilirsin canım dikkat et halsizsen içinden gelmez tabi protein al bol bolhic spor yapasimda gelmiyor bu siralar hep kendimi iteliye iteliye yapiyorum
Tmm sustumAslında ğazattesi olması çok iyi çünkü haftasonu dikkat etmek zorunda kalıyoruz
Yoksa haftasonu çok kaçırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?