♥haftalık kilo verme yarışması♥

miden mi bağırsakların mı canım , yanlız bayanbaloncuk dan bulaşıcı galiba bu sindirememe olayı
bak hele hemen laf sokmalar

ahahahaha tatlı semiyorumm napıyımm :) suçumm neee :)))
dedim ben sana lahmacun yiyelim diyee

tatlı sevmiyosa bu kızın suçu ne bayanbaloncuk söylermisin zorlamı tıksın ağzına
ama ben ona dedim yemek yiyelim diye yok dedi olmaaz dedi

hahahah :))) valla yaaa :) napıyım yani kız senn n zaman geliyosun senle beyti yemeye gidelimm :)))
himm demek beyti, demek yemek.

kuzum ben naparsam yapayim cözemedim, yedigim kayisinin incirin hatti hesabi yok :) ictigim kahveyi de tabi.
aksamdan 1 tane cevizi 1 bardak suya koy, sabah uyaninca dislerini fircalayip oturarak yavas yavas suyu ic ardindan da o isladigin cevizi ye, ben sadece böyle cözdüm sorunumu. 15 20 dk sonra wc ye cikiyorsun

Yariyilda sende olsaydin sende gelirdin, nasip bu bakarsin olursun

hadi inşallah bugün başlıyorum su sıcak mı olsun peki

Gofret yemeseydin keşke

evet menümle karsinizdayim :) C CallanPinckney

uyaninca rutin olarak yapiyorum artik 1 fincan yesilcay,

kahvalti 10
4 yk yulaf ezmesi,
1 k.incir
2 hurma
1 k.kayisi
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
suyla pisirp yedim :)

saat 13
1 vanilyali cappucino (hazir toz olanlardan 150 ml)

saat 14:50
yarim nar,
1 form cayi

aksam 17:10
1 dolu tabak portakalli kereviz yemegi

aksama 500 ip ve bölgesel hareketler vardi resmini paylasmistim onlari yapicam, doymadim hissediyorum acikirsam belki 1 cay bardagi tarcinli süt icerim. bu aralar halsiz gibiyim size de oluyor mu kizlar öyle

Afiyet olsun canim. Menun cok guzel cok begendim. Halsizlik normal tatlim. Biraz protein almaya calis sut iyi olur

Çok güzel canım maşallah süt iç tabi yorulduğunda halsiz kalıyorsun bende dün halsiz kalmıştım gofret yedim
baya zaman geçti sen bekardın o zamanlar sonra olaylar olmuştu kapanmıştı topikimiz ah ah. sen evlendin bende 30 yaş üstüne terfi ettim :)

Evet hatırladım canım hayırlısı olsun senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…