♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu arada kendimi tanıtayım...72 kiloyum,1.60 boyundayım ,29 yaşındayım...hedefim uzun vadede 60 kilo olmak...bayrama kadarda 68 i görmek istiyorum...
Aaa yakin olculerimiz var bayrama kadar 68 olabilirsin buradan kopmazsan hosgeldin ben jale yalniz ben 41 yasindayim kilom 73 kusur yakin sayilir ya

Aaa yakin olculerimiz var bayrama kadar 68 olabilirsin buradan kopmazsan hosgeldin ben jale yalniz ben 41 yasindayim kilom 73 kusur yakin sayilir ya
İnşallah olurum 76 dan 69 a düşmüştüm 1,5 ay önce bıraktım bir kısmını geri aldım bende kilolarımız hemen hemen aynı...Çlıştığım için pek sık giremem belki ama akşamları yazbilirim günün özetini...tartı günü pazartesi sanırım..

Evet pazartesi cogumuz calisiypruz firsat buldukca yazsiyoruz

kızlar ben birinci yeşilçayımı içtim, içen içmeyene zorla içirsin. hadi bakim metabolizma hızlasın. 50 ler grubu duyun beni(su cum sen hariç sen içmeyebilirsin, fazlasıyla zayıfladın çünkü)
sbah içtim bir de birazdan içicem

haftaya bize mi gelecen gel gel bekleriz

bide

ben vuruyum bu firsat kacmaz nasilsa izin verdin

yok yok akillandim ben yaaa... bir daha bu firsati bulamayacaksiniz

tatlim tabiki olmamis sende biliyorsun simdi bu aksam hic birsey yeme sporunu yap yari tartil ve tekrar basla hic bikma

Canim yemedim zaten. Ve hemen de 45 dk bisiklet surdum.
simdi de yaklasik 1 saattir. Cocuklari parka getirdim. Evde oturmayayim hareket olsun dedim.
cikmadan yesilcay ictim. eve gidince bir daha icerim.
yatmadan da maydaozlu limonlu kurden 1 bardak icerim. Odem icin yarin sabah tartilacagim tabiki

Benim belim ne yaparsam yapayım incelmiyor. Yapı olarak kalın belliyim Düşündüm ki popomu büyütürsem belim ince gözükür. Bu Squat dediğiniz hareket sadece bacak mı inceltiyor. Ben popo büyütmek ve şekillendirmek için de yapılıyor diye duydum ama emin değilim

sabah 7:10
1 tane teryağında yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ve reçel ( almayı unuttum yarına artık )

saat 12:00
1 dilim yaş pasta
1 tane kurabiye
( doğum günüm içindi yemesem olmayacaktı)

saat 15:00

bol salata
2 köfte
3-4 patates
1 kaşık pilav

az oynadım spordan sayılır mı ki ahah

benimde belim kalın göbeğim var bacak ve popo hiç yok püff nası yapıcaz bilmiyorum

Işte benim Menüm: sabah 2 dilim ekmekle peynir domates. Öğlen 3 kaşık türlü 1 dilim ekmek, akşam karniyarik,3 kaşık pilav ve 2 domates.Karniyarik yerken vicdan azabı cektim ama çok acikmistim. Bugün ara öğünde olmadı. Disari cikinca hersey aksiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…