- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Çok vicdan azabı çektim belki bu azap nutellanın kalorisini yakmıştırOhoh yarasin menunde guzel iyi is cilarmissin tekrikler nutellayi unut
Unut derken kendime soyledim okuyunca bilinc altima yerlesiyo ya bugin A101 den visne receli aldim kimden okuduysam halbuki ev recel dolu yarin kahvaltida 1 tk yicem vallaÇok vicdan azabı çektim belki bu azap nutellanın kalorisini yakmıştır
Aaa yakin olculerimiz var bayrama kadar 68 olabilirsin buradan kopmazsan hosgeldin ben jale yalniz ben 41 yasindayim kilom 73 kusur yakin sayilir yaBu arada kendimi tanıtayım...72 kiloyum,1.60 boyundayım ,29 yaşındayım...hedefim uzun vadede 60 kilo olmak...bayrama kadarda 68 i görmek istiyorum...
İnşallah olurum 76 dan 69 a düşmüştüm 1,5 ay önce bıraktım bir kısmını geri aldım bende kilolarımız hemen hemen aynı...Çlıştığım için pek sık giremem belki ama akşamları yazbilirim günün özetini...tartı günü pazartesi sanırım..Aaa yakin olculerimiz var bayrama kadar 68 olabilirsin buradan kopmazsan hosgeldin ben jale yalniz ben 41 yasindayim kilom 73 kusur yakin sayilir ya
Evet pazartesi cogumuz calisiypruz firsat buldukca yazsiyoruzİnşallah olurum 76 dan 69 a düşmüştüm 1,5 ay önce bıraktım bir kısmını geri aldım bende kilolarımız hemen hemen aynı...Çlıştığım için pek sık giremem belki ama akşamları yazbilirim günün özetini...tartı günü pazartesi sanırım..
ya ne komiksinUnut derken kendime soyledim okuyunca bilinc altima yerlesiyo ya bugin A101 den visne receli aldim kimden okuduysam halbuki ev recel dolu yarin kahvaltida 1 tk yicem vallanutellayi unut
gidecek gidecek ben geçen sene 62 den 52 ye düşmüştüm :)Hoşbulduuuk 50 ler gerçekten zor ptsi 60.10 dum bu kadar hareket ve diyete rağmen 1 hafta da 700 gr anca gitti
sbah içtim bir de birazdan içicemkızlar ben birinci yeşilçayımı içtim, içen içmeyene zorla içirsin. hadi bakim metabolizma hızlasın. 50 ler grubu duyun beni(su cum sen hariç sen içmeyebilirsin, fazlasıyla zayıfladın çünkü)
haftaya bize mi gelecengel gel bekleriz
bide
ben vuruyum bu firsat kacmaz nasilsa izin verdin
tatlim tabiki olmamis sende biliyorsun simdi bu aksam hic birsey yeme sporunu yap yari tartil ve tekrar basla hic bikma
benimde belim kalın göbeğim var bacak ve popo hiç yok püff nası yapıcaz bilmiyorumBenim belim ne yaparsam yapayım incelmiyor. Yapı olarak kalın belliyimDüşündüm ki popomu büyütürsem belim ince gözükür. Bu Squat dediğiniz hareket sadece bacak mı inceltiyor. Ben popo büyütmek ve şekillendirmek için de yapılıyor diye duydum ama emin değilim
aynıyız ya artık tek çare bence popo büyütüp göbek eritmek. Yokuş çıkarsan popo büyüyormuşbenimde belim kalın göbeğim var bacak ve popo hiç yok püff nası yapıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?