- 4 Nisan 2015
- 160
- 253
- 18
- 39
Hadi inşallah, herkes daha bi hirslandi sankigünaydın herkese bugün eksilere uyandımkendime de söz verdim bugün kaçamak yok bu hafta 67yi göreceğim azimliyim
Bende çaya bayilirim ve şekersiz içerim ama 1 ay oldu diyete başlayalı ve bu bir ayda 1 bardak icmisimdir. Doktorum yasakladı onun yerine yeşilçay, zencefilli tarçınlı çaylar içiyorum. Sana afiyet olsunevet kahvaltı hazırladım hemen kendime, yarım domates, birkaç zeytin, biraz peynir, bir dilim kepekli ekmek ve tabiki şekersiz çayım. bir demlik çay içerim ben bayılırım
ben çok pis gaza geldim bu hafta 60grubunun birincisi olacağımHadi inşallah, herkes daha bi hirslandi sanki
aaa niye yasakladı kuzum?Bende çaya bayilirim ve şekersiz içerim ama 1 ay oldu diyete başlayalı ve bu bir ayda 1 bardak icmisimdir. Doktorum yasakladı onun yerine yeşilçay, zencefilli tarçınlı çaylar içiyorum. Sana afiyet olsun
Vucudumda mineral ve birkaç bişey daha düşükmus bunu çaya da bağladı. 2. Gittiğimde değerler artmıştı. Ben çok çay ictigimden suyu az içerdim buna bağlı heraldeaaa niye yasakladı kuzum?
sabah 7:10
1 tane teryağında yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ve reçel ( almayı unuttum yarına artık)
saat 12:00
1 dilim yaş pasta
1 tane kurabiye
( doğum günüm içindi yemesem olmayacaktı)
saat 15:00
bol salata
2 köfte
3-4 patates
1 kaşık pilav
az oynadım spordan sayılır mı ki ahah
günaydın herkese bugün eksilere uyandımkendime de söz verdim bugün kaçamak yok bu hafta 67yi göreceğim azimliyim
ben de çok su içmezdim eskiden ama şimdi dışarıda yanımda şişe su taşıyorum hep, biri bitince bir tane daha alıyorum.Vucudumda mineral ve birkaç bişey daha düşükmus bunu çaya da bağladı. 2. Gittiğimde değerler artmıştı. Ben çok çay ictigimden suyu az içerdim buna bağlı heralde
Vucudumda mineral ve birkaç bişey daha düşükmus bunu çaya da bağladı. 2. Gittiğimde değerler artmıştı. Ben çok çay ictigimden suyu az içerdim buna bağlı heralde
ekmekli pilavlı menülere bakınca seninki masum en azından canın istedi diye yemişsinn :)evet benim menüm acaip oldu sanırım regl olacağım ondan tatlıdan başka bişi görmedi gözüm:
sabah bir koca dilim fıstık ezmesi ve reçel
öğlen tavuk ızgaralı yeşil salata
akşam üstünde çilek muz olan ve çikolata sürülmüş waffle
Bu patatesli böreği neden yaparlar hiç anlamam hamur içine patates sevmem de zatennnAh ah ben de oyleyim. Toparlayamadim ama yarin sabah ki kilom la donecem araniza ve buparaztesi eksilerde olmam lazim.kizlar.
Yine de menu mu yazacam
sabah
salatalik domates maydonoz
peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
gul receli
komsuya gectim oglenden sonra 3 gibi
2 dilim patatesli börek
1 tabak patates salatası
1 buyuk dilim kedi dilli tatli
17 de
1 dilim kesme dondurma
hadi vurin kafama
ama soz yarin dan itibaren super donus yaacam ki eksileri goreyim
Daha iyi bence ben evdeyken daha çok dikkat ediyorum yediklerime gezmelere görebenim de eşim birkaç hafta yurtdışına gidiyor ona süpriz yapıp şöyle 65 kiloya düşmek istiyorum ay sonunda geldiğinde wow desin istiyorum ama ben de evdeyim bu zaman boyunca
Keşke ekmeği bir dilim yesen sabah da yedin muhtemelen.harikasin canim gayet güzel ölçülü bir menü
Keşke ekmeği bir dilim yesen sabah da yedin muhtemelen.
Öğle yemeği yerinde fazla olmamış bencehemen ben de günümü yazayım :)
SABAH
1 ince dilim kek
sucuklu yumurta (yağ eklenmedi)
peynir
domates
salatalık
çay (şekersiz)
ARA
dondurma
3SAAT SONRA
yarım kase çilekli tatlı(hafif tatlı ama tatlı nihayetinde)
1 şeftali
AKŞAM
4yk bulgur pilavı
salata
ayran
kendi kaçamaklarım için kendi cezamı da kestim ve yaptım.
SPOR
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
15 dk bölgesel egzersiz
leslie 3 mil (45 dk )
bir de pazara çıkıp baya gezindim. spordan sayılmasa da hareket :)
evet canım bir de ona süpriz yapacağım ya iyice gaza geldim. O da çok istiyor 58 falan olmamı. kendi de kilolu değil ve bakımlı. Ben de hem kendimi hem de onu sevindireceğim.Daha iyi bence ben evdeyken daha çok dikkat ediyorum yediklerime gezmelere göre
Eşim evdeyken dışarı da çıkamam spor da yapamam
Eşin evde olmaması daha iyi ister dışarda yürü istersen evde sporunu yap
kesinlikle doğru söylüyorsun. neyseki ben hamurişi zaten sevmiyorum ama hamurişi sevenlerin durumu zor valla. insan hayatından ekmeği ve tatlıyı çıkardı mı zayıflıyor zaten. çok acaip diyet menülerine hiç gerek yokkızlar size tavsiyem; ben yaklaşık 1 yıldır böyle uyguluyorum. bir dönem karatay yaptım. onun sayesinde ekmek yok hayatımda. çok nadir 2-3 ayda bir belki bir sıkma gözleme yerim o kadar.
ekmek yerine sabahları 2-3 tane ceviz, çiğ badem ya da fındık tüketin. ekmek=şeker. çiğ kuruyemiş tok tutuyor hem de faydalı.
kalori olarak da;
mesela 1 dilim ( 30 gr) beyaz ekmek = 77 kcal = 15 çiğ fındık = 75 kcal
1 dilim ( 28 gr) uno çok tahıllı = 68 kcal = 2 ceviz = 54 kcal
1 dilim ( 30 gr) tam buğday = 64 kcal = 9 çiğ badem = 63 kcal
tercih sizin. ya da 1 dilim ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta tüketebilirsiniz. protein değeri yüksek ve tok tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?