♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet kahvaltı hazırladım hemen kendime, yarım domates, birkaç zeytin, biraz peynir, bir dilim kepekli ekmek ve tabiki şekersiz çayım. bir demlik çay içerim ben bayılırım
Bende çaya bayilirim ve şekersiz içerim ama 1 ay oldu diyete başlayalı ve bu bir ayda 1 bardak icmisimdir. Doktorum yasakladı onun yerine yeşilçay, zencefilli tarçınlı çaylar içiyorum. Sana afiyet olsun

Günaydın Herkese:)

bugün koşuşturmalı bir gün olacak o yüzden menümü sabahtan belirledim.

2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat ekledim)
1 domates, 1 salatalık, yeşillik
5 zeytin, 1,5 kk süzme peynir ve çay

Ara: 2 ceviz getirdim.
Öğlen; zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt ( öğlen evde yiyecem)
Ara: çilek ( dışarda olacağım için kabıma koyup yanıma alacam)
Akşam; ton balıklı salata ve şalgam suyu

bugün kü menüm böyle.

dogum günün kutlu olsun canım. Geçmiş gerçi ama olsun

günaydın herkese bugün eksilere uyandım kendime de söz verdim bugün kaçamak yok bu hafta 67yi göreceğim azimliyim

Günaydın canim bende senden feyz alıp kendime söz verdim. Bugün bende hic kaçamak yapmayacağım..

Vucudumda mineral ve birkaç bişey daha düşükmus bunu çaya da bağladı. 2. Gittiğimde değerler artmıştı. Ben çok çay ictigimden suyu az içerdim buna bağlı heralde
ben de çok su içmezdim eskiden ama şimdi dışarıda yanımda şişe su taşıyorum hep, biri bitince bir tane daha alıyorum.

Günaydın arkadaşlaaar
Dün sabah erken uyandım ve uyuyamadım bari ip atlıyim dedim
Başladııım yarım saat te 1140 sayı atlamışım :) 120 de squat yaptım
Sonra giyinip çıktım 30 dk yürüdüm işe gelirken

Kahvaltıda 1 dilim tb ekmeği-1 kk peynir-8 zeytin-1 domates-1 salatalık-3-4 yaprak marul yedim
Eve giderken artık 10 dk ancak yürüyebilirim 12 de çıkıcam eve geç kalmamak için
Öğle acı pul biber ve karabiberli biberli yumurta yaptım 3 yk yğrut 1 dilim ekmekle yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm gittiğimde kızım uyuyodu 1500 sayı ip atladıııım :)

Saat 7 de közlenmiş az zeytinyağlı patlıcan biber 2 kaşık pilav koca bir kase dereotlu cacık yedim.
Saat 1 de uyumama rağmen hiçbirşey yemediiim aç da değildim herzaman ki gibi.
Sabah tartıldım veeee 59.10 çıktıııım çok mutluyummmm.

Vucudumda mineral ve birkaç bişey daha düşükmus bunu çaya da bağladı. 2. Gittiğimde değerler artmıştı. Ben çok çay ictigimden suyu az içerdim buna bağlı heralde

evet fazla çay kansızlık yapıyor. günde 10 bardağı geçiyorsa eğer sıkıntı. ya da çok açık içebilirsiniz. bir de çay içince dediğiniz gibi su az içiliyor. bende de öyle olmuştu. şimdi kahvaltıda 3-4 bardak , bazen de akşam yediğim yemeğe göre yemekten 2 saat sonra 3-4 bardak içiyorum.

ekmekli pilavlı menülere bakınca seninki masum en azından canın istedi diye yemişsinn :)

Bu patatesli böreği neden yaparlar hiç anlamam hamur içine patates sevmem de zatennn

benim de eşim birkaç hafta yurtdışına gidiyor ona süpriz yapıp şöyle 65 kiloya düşmek istiyorum ay sonunda geldiğinde wow desin istiyorum ama ben de evdeyim bu zaman boyunca
Daha iyi bence ben evdeyken daha çok dikkat ediyorum yediklerime gezmelere göre
Eşim evdeyken dışarı da çıkamam spor da yapamam
Eşin evde olmaması daha iyi ister dışarda yürü istersen evde sporunu yap

Keşke ekmeği bir dilim yesen sabah da yedin muhtemelen.

kızlar size tavsiyem; ben yaklaşık 1 yıldır böyle uyguluyorum. bir dönem karatay yaptım. onun sayesinde ekmek yok hayatımda. çok nadir 2-3 ayda bir belki bir sıkma gözleme yerim o kadar.
ekmek yerine sabahları 2-3 tane ceviz, çiğ badem ya da fındık tüketin. ekmek=şeker. çiğ kuruyemiş tok tutuyor hem de faydalı.

kalori olarak da;

mesela 1 dilim ( 30 gr) beyaz ekmek = 77 kcal = 15 çiğ fındık = 75 kcal
1 dilim ( 28 gr) uno çok tahıllı = 68 kcal = 2 ceviz = 54 kcal
1 dilim ( 30 gr) tam buğday = 64 kcal = 9 çiğ badem = 63 kcal

tercih sizin. ya da 1 dilim ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta tüketebilirsiniz. protein değeri yüksek ve tok tutar.

Öğle yemeği yerinde fazla olmamış bence

Daha iyi bence ben evdeyken daha çok dikkat ediyorum yediklerime gezmelere göre
Eşim evdeyken dışarı da çıkamam spor da yapamam
Eşin evde olmaması daha iyi ister dışarda yürü istersen evde sporunu yap
evet canım bir de ona süpriz yapacağım ya iyice gaza geldim. O da çok istiyor 58 falan olmamı. kendi de kilolu değil ve bakımlı. Ben de hem kendimi hem de onu sevindireceğim.

kesinlikle doğru söylüyorsun. neyseki ben hamurişi zaten sevmiyorum ama hamurişi sevenlerin durumu zor valla. insan hayatından ekmeği ve tatlıyı çıkardı mı zayıflıyor zaten. çok acaip diyet menülerine hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…