♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben boyle yersem tikir tikir gidiyor kilolar ama 3 gun tutamadim kendimi.
neyse ki 3 gun gecti ve ben toparladim kendimi kizlar.
Yarinda disaridayim.ogleden sonra
hepinize iyi geceler...

Ben boyle yersem tikir tikir gidiyor kilolar ama 3 gun tutamadim kendimi.
neyse ki 3 gun gecti ve ben toparladim kendimi kizlar.
Yarinda disaridayim.ogleden sonra
hepinize iyi geceler...
Iyi geceler canim, ben artık yememeye alıştım yani hala iştah var aklıma sürekli bişeyler geliyor canım çekiyor ama tutuyorum mecbur. Kızım bugün cips yerken kokusu okadar güzel geliyorduki sorma! Bu kilolar gidene kadar yememeye yemin ettim

Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşında hedeflerine ulasman dileğiyle

Iyi geceler kizlar
ben geldim gecekusu ismimi degistirecegim artik
oncelikle tum grup birincilerini tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum
bende birinci oolmusum cok mutluyum bu hafta cidden dikkat ettimburayi düşünüpbtuttum kendimi
sbeden ellerine emegine saglik tablo icin ugrasiyosun bide cocuklusun Allah razi ololsun
bendr anca girebildim kizlar dun hep temizlik ve ikramlikla uğraştım bugunde yaklasik 30 kisilik bi misafir grubu agirladim
su an da belim tutuldu ama yinedd guzeldi

Sbedencim biraz gec cevapliyorum kußura bakma
oncelikle evet kilolarimiz takintilarimiz ayni bende hic kiyafet almiyorum kilo vermeden yok yillardir pardesu bile almadim
birbirimize destek olup hirslandirip verelim su kilolari lutfen yeni ciciler alalim
Çevre mdekiler kizini ne guzel giydiriyosun diyolar kendimdr guzel giyinmek isistiyorum ama vucut yok ne aci
bu hafta iki kilo verince butun gun o kadar mutluydum ki anlatamam esim bu kadar mi onemli dedi evet bu kadar önemli

hadi kalk yap bakalım
diyetin faydası bana artık kahvaltı yapıyorumeskiden canım istemiyo diye yapmaz oulda simit poğaça yerdim
evet kahvaltı hazırladım hemen kendime, yarım domates, birkaç zeytin, biraz peynir, bir dilim kepekli ekmek ve tabiki şekersiz çayım. bir demlik çay içerim ben bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…