- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
aa gerçekten mi. oturduğum site bol yokuşlu :) çıkıp ineğim.aynıyız ya artık tek çare bence popo büyütüp göbek eritmek. Yokuş çıkarsan popo büyüyormuşbunu deneyeceğim
Işte benim Menüm: sabah 2 dilim ekmekle peynir domates. Öğlen 3 kaşık türlü 1 dilim ekmek, akşam karniyarik,3 kaşık pilav ve 2 domates.Karniyarik yerken vicdan azabı cektim ama çok acikmistim. Bugün ara öğünde olmadı. Disari cikinca hersey aksiyor ya
Iyi geceler canim, ben artık yememeye alıştım yani hala iştah var aklıma sürekli bişeyler geliyor canım çekiyor ama tutuyorum mecbur. Kızım bugün cips yerken kokusu okadar güzel geliyorduki sorma! Bu kilolar gidene kadar yememeye yemin ettimBen boyle yersem tikir tikir gidiyor kilolar ama 3 gun tutamadim kendimi.
neyse ki 3 gun gecti ve ben toparladim kendimi kizlar.
Yarinda disaridayim.ogleden sonra
hepinize iyi geceler...
Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşında hedeflerine ulasman dileğiylesabah 7:10
1 tane teryağında yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ve reçel ( almayı unuttum yarına artık)
saat 12:00
1 dilim yaş pasta
1 tane kurabiye
( doğum günüm içindi yemesem olmayacaktı)
saat 15:00
bol salata
2 köfte
3-4 patates
1 kaşık pilav
az oynadım spordan sayılır mı ki ahah
canım doğum günüm geçeli baya oldu okula gidemedim bi süredir :)Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşında hedeflerine ulasman dileğiyle
yok yok akillandim ben yaaa... bir daha bu firsati bulamayacaksiniz
Insaallah canimBu hafta birincilik benim boşa heveslenmeyin çok fena gelmeye çalışıyorum.
Sbedencim biraz gec cevapliyorum kußura bakmaBende her istediginde veriyorum son aylar azaltmaya calisicamm. Evet cok cok sınır bozucu inatla takilmalar. 3 buçuk sene doldu evliyim bu kilo takintim yüzünden inatlastim kendimle doğru dürüst mecbur kalmadikca üzerime dışarı kıyafeti almadim Zayiflayim iyice Çeşit çeşit kaliteli tarz kiyafetler o kadar istiyorum ki. Ben eşyalara önem vermem ama kilo yüzünden su yaslarda sıkıntı cektim icimde kaldi. Seninle ayni kilodayiz ve ayni sıkıntılar aşağı yukarı senin kilo vermen bana iyi etki edecek
oooo karnım acıktı vallagünaydın hanmlar
sabah 7:00
1 teryağında yumurta
yarım ekmek
zeytin
peynir
domates
yeilçay
ve reçell :)
hadi kalk yap bakalımoooo karnım acıktı valla
evet kahvaltı hazırladım hemen kendime, yarım domates, birkaç zeytin, biraz peynir, bir dilim kepekli ekmek ve tabiki şekersiz çayım. bir demlik çay içerim ben bayılırımhadi kalk yap bakalım
diyetin faydası bana artık kahvaltı yapıyorumeskiden canım istemiyo diye yapmaz oulda simit poğaça yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?