♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sorma canim ya. Sen yine bana gore iyi durumdasin....
Insallah toparlarim canim.pazartesi gunune kadar misafir ve g3zmek yok evdeyim yani
benim de eşim birkaç hafta yurtdışına gidiyor ona süpriz yapıp şöyle 65 kiloya düşmek istiyorum ay sonunda geldiğinde wow desin istiyorum ama ben de evdeyim bu zaman boyunca

bide
ben vuruyum bu firsat kacmaz nasilsa izin verdin

Son düzenleme:
haftaya bize mi gelecen gel gel bekleriz

tatlim tabiki olmamis sende biliyorsun simdi bu aksam hic birsey yeme sporunu yap yari tartil ve tekrar basla hic bikma

Daha az yemem gerek gibi geliyor hep nedersi cok degil dimi sbedencim arkadaslar lutfen menulerimizi yorumlayalim
yok canım bence menün gayet az,anlaşılan miden iyice küçülmüş,ben diyeti bıraktığımdan beri sürekli yiye yiye şimdi kendimi zor tutuyorum hatta öğlen 1 tabak un helvası yedim şu an yine bişeyler yemek istiyor canım kendi kendime sordum açmıyım yoooo hiç aç değilim ama bu yeni diyete alışmam zor olacak anlaşılan

duygusal açlık çok zor

Haklisin modem kuculdu yalniz canim beyaz un ve sekerli gidalar azda yesen cokta yesen aciktiriyor hemde cok inan bana seker ve beyaz un tuketme acikmicaksin 1 gun dayan dene

bugünlerde temizlik yapıyorum ancak sayfalara kabaca bakıyorum haftanın birincilerini tebrik ederim
bu gün yediklerime gelince
sabah
2 yumurta
3zeytin
salatalık domates

öğle
2 yk haşlanmış yeşil mercimek
yarım yağlı yoğurt

ara
2hurma

akşam
haşlanma et az
1 yk lor
domates salatalık
2 dilim karpuz

Ara

1 minik kase kiraz
Ogle
2 dl ekmek
4 minik dilim karpuz
1 kk peynir
ara
1/2 kase corba
aksam
4 yk pilav
Kavrulmus tavak cigeri az
ayran
bugun fazla yedim gibi
tam hatırlayamadım ama sabahta galiba tost yemiştin biraz ekmek fazla olmuş genelde menünde bir aksaklık görmüyorum bence çok iyi gidiyorsun

Evet canim ekmek fazlaoldu bencede seninkosi gayet guzel sonunu iyi bagla bitki cayi ic tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…