benim de eşim birkaç hafta yurtdışına gidiyor ona süpriz yapıp şöyle 65 kiloya düşmek istiyorum ay sonunda geldiğinde wow desin istiyorum ama ben de evdeyim bu zaman boyuncaSorma canim ya. Sen yine bana gore iyi durumdasin....
Insallah toparlarim canim.pazartesi gunune kadar misafir ve g3zmek yok evdeyim yani
ben vuruyum bu firsat kacmaz nasilsa izin verdin="tatlitambak, post: 41228153, member: 53967]Ah ah ben de oyleyim. Toparlayamadim ama yarin sabah ki kilom la donecem araniza ve buparaztesi eksilerde olmam lazim.kizlar.
Yine de menu mu yazacam
sabah
salatalik domates maydonoz
peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
gul receli
komsuya gectim oglenden sonra 3 gibi
2 dilim patatesli börek
1 tabak patates salatası
1 buyuk dilim kedi dilli tatli
17 de
1 dilim kesme dondurma
hadi vurin kafama
ama soz yarin dan itibaren super donus yaacam ki eksileri goreyim
haftaya bize mi gelecenevet benim menüm acaip oldu sanırım regl olacağım ondan tatlıdan başka bişi görmedi gözüm:
sabah bir koca dilim fıstık ezmesi ve reçel
öğlen tavuk ızgaralı yeşil salata
akşam üstünde çilek muz olan ve çikolata sürülmüş waffle
harikasin canim gayet güzel ölçülü bir menüAra
1 minik kase kiraz
Ogle
2 dl ekmek
4 minik dilim karpuz
1 kk peynir
ara
1/2 kase corba
aksam
4 yk pilav
Kavrulmus tavak cigeri az
ayran
bugun fazla yedim gibi
Daha az yemem gerek gibi geliyor hep nedersi cok degil dimi sbedencim arkadaslar lutfen menulerimizi yorumlayalimharikasin canim gayet güzel ölçülü bir menü
tatlim tabiki olmamis sende biliyorsun simdi bu aksam hic birsey yeme sporunu yap yari tartil ve tekrar basla hic bikmaAh ah ben de oyleyim. Toparlayamadim ama yarin sabah ki kilom la donecem araniza ve buparaztesi eksilerde olmam lazim.kizlar.
Yine de menu mu yazacam
sabah
salatalik domates maydonoz
peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
gul receli
komsuya gectim oglenden sonra 3 gibi
2 dilim patatesli börek
1 tabak patates salatası
1 buyuk dilim kedi dilli tatli
17 de
1 dilim kesme dondurma
hadi vurin kafama
ama soz yarin dan itibaren super donus yaacam ki eksileri goreyim
canım ekmeği yemesen olurduDaha az yemem gerek gibi geliyor hep nedersi cok degil dimi sbedencim arkadaslar lutfen menulerimizi yorumlayalim
yok canım bence menün gayet az,anlaşılan miden iyice küçülmüş,ben diyeti bıraktığımdan beri sürekli yiye yiye şimdi kendimi zor tutuyorum hatta öğlen 1 tabak un helvası yedim şu an yine bişeyler yemek istiyor canım kendi kendime sordum açmıyım yoooo hiç aç değilim ama bu yeni diyete alışmam zor olacak anlaşılanDaha az yemem gerek gibi geliyor hep nedersi cok degil dimi sbedencim arkadaslar lutfen menulerimizi yorumlayalim
duygusal açlık çok zoryok canım bence menün gayet az,anlaşılan miden iyice küçülmüş,ben diyeti bıraktığımdan beri sürekli yiye yiye şimdi kendimi zor tutuyorum hatta öğlen 1 tabak un helvası yedim şu an yine bişeyler yemek istiyor canım kendi kendime sordum açmıyım yoooo hiç aç değilim ama bu yeni diyete alışmam zor olacak anlaşılan
Haklisin modem kuculdu yalniz canim beyaz un ve sekerli gidalar azda yesen cokta yesen aciktiriyor hemde cok inan bana seker ve beyaz un tuketme acikmicaksin 1 gun dayan deneyok canım bence menün gayet az,anlaşılan miden iyice küçülmüş,ben diyeti bıraktığımdan beri sürekli yiye yiye şimdi kendimi zor tutuyorum hatta öğlen 1 tabak un helvası yedim şu an yine bişeyler yemek istiyor canım kendi kendime sordum açmıyım yoooo hiç aç değilim ama bu yeni diyete alışmam zor olacak anlaşılan
tam hatırlayamadım ama sabahta galiba tost yemiştin biraz ekmek fazla olmuş genelde menünde bir aksaklık görmüyorum bence çok iyi gidiyorsunAra
1 minik kase kiraz
Ogle
2 dl ekmek
4 minik dilim karpuz
1 kk peynir
ara
1/2 kase corba
aksam
4 yk pilav
Kavrulmus tavak cigeri az
ayran
bugun fazla yedim gibi
Evet canim ekmek fazlaoldu bencede seninkosi gayet guzel sonunu iyi bagla bitki cayi ic tamambugünlerde temizlik yapıyorum ancak sayfalara kabaca bakıyorum haftanın birincilerini tebrik ederim
bu gün yediklerime gelince
sabah
2 yumurta
3zeytin
salatalık domates
öğle
2 yk haşlanmış yeşil mercimek
yarım yağlı yoğurt
ara
2hurma
akşam
haşlanma et az
1 yk lor
domates salatalık
2 dilim karpuz
tam hatırlayamadım ama sabahta galiba tost yemiştin biraz ekmek fazla olmuş genelde menünde bir aksaklık görmüyorum bence çok iyi gidiyorsun
bence seninki çok iyiDaha az yemem gerek gibi geliyor hep nedersi cok degil dimi sbedencim arkadaslar lutfen menulerimizi yorumlayalim
Evet ayca kayay gore ben ginde 5 tahil bazen 6 tuketmeye calisiyorum ancak bugun kactipilav olunca fazla olmuş yoksa bir sorun yoktu galiba 2 yk pilav bir dilim ekmeğe eş değerdi
Yok yok ekmek fazla oldu olsun yarin telafi edicem yorumlariniz icon tesekurler ben ce cok ise yariyor senin menun nasil kacirdimmi
yazdım ben de biraz tatlısı bol bir menü benimki de. ben de ekmek sorunu yok tatlı sorunu var malesefYok yok ekmek fazla oldu olsun yarin telafi edicem yorumlariniz icon tesekurler ben ce cok ise yariyor senin menun nasil kacirdimmi
Evet gordum az ama cok tatliyazdım ben de biraz tatlısı bol bir menü benimki de. ben de ekmek sorunu yok tatlı sorunu var malesef
haklısın canım da bir ipin ucu kaçınca tutması zor oluyor,tutmaya çalışıcam inşallahZambak acikmasanda bumlar yedikce daha cok yeme istegi veren seyler duygusal aclikta olabilir tabi sbedencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?