bugün yemek dışında her şeyi yedim :)) berbat bi gündü
sagol canim aynen protein önemli ama özellikle de oturup ay et yiyim modunda degilim hic, anca peynir yumurta süt falan filanla protein aliyorumHasta falan olabilirsin canım dikkat et halsizsen içinden gelmez tabi protein al bol bol
Bu menuyle halsizligin normal protein almalisin bence,yogurt,sut, kucuk bi izgara tavuk vs..evet menümle karsinizdayim :) @CallanPinckney
uyaninca rutin olarak yapiyorum artik 1 fincan yesilcay,
kahvalti 10
4 yk yulaf ezmesi,
1 k.incir
2 hurma
1 k.kayisi
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
suyla pisirp yedim :)
saat 13
1 vanilyali cappucino (hazir toz olanlardan 150 ml)
saat 14:50
yarim nar,
1 form cayi
aksam 17:10
1 dolu tabak portakalli kereviz yemegi
aksama 500 ip ve bölgesel hareketler vardi resmini paylasmistim onlari yapicam, doymadim hissediyorum acikirsam belki 1 cay bardagi tarcinli süt icerim. bu aralar halsiz gibiyim size de oluyor mu kizlar öyle
evde ne varsa onu yiyorum aslinda özellikle yaptigim bisey degil 2 saat sonra falan süt icicemBu menuyle halsizligin normal protein almalisin bence,yogurt,sut, kucuk bi izgara tavuk vs..
evde ne varsa onu yiyorum aslinda özellikle yaptigim bisey degil 2 saat sonra falan süt icicem
yemegi ben yaptim zaten :) evde yogurt yokmus evde kimse yoktu bende beklemedim onlari yedim.Oyle hazira konma gir mutfaga sende yap bisiler
ben 1.5 ay kadar yaptimKızlar squat yapan var mı aranızda
yemegi ben yaptim zaten :) evde yogurt yokmus evde kimse yoktu bende beklemedim onlari yedim.cig ete dokunamiyorum malesef ben he dokunursam da kendi pisirdigimi kendim yiyemiyorum
Ah anaamm seni alan yandı , eşin etten anlar insallah
Canım faydasını gördün mu pekiben 1.5 ay kadar yaptim
bilmem cok dikkat etmedim aslinda ben spor olsun diye yapmistim :)Canım faydasını gördün mu peki
kahvaltımı paylaşmıştım
Ara
elma
Öğle
kumru domates ve peynirli
Ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
Akşam
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
1 kepçe tarhana
1 salatalık
1 bardak ayran
1 saat bel hareketleri çalıştım onun dışında dışarda işlerim vardı dışarda hep yürüyüş halindeydim...
günde 2 defa tartilmaSabah 65.5 gösteriyor tartı yeni tartgldım 66.7 sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?