♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayy tabiki halsiz olursun bu ne böyle toplasan hepsini 1 öğünlük yemek var şurada.
Allah korusun yatalak hasta bile olsak vücudun ihtiyaç duyduğu enerji yani kalori sen bunun 5te birini anca almışsın

Kız demişsin ya dişlerini fırçalayıp da diye o niye ki anlamadım

Kızlar merhaba. Ben de zayıflamak istiyorum. Boyun 173. Kilom da 70 hızla kilo almaya başladım. Düzenli diyet yapamıyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Çalışırken kilo almiyodum ama şu an evdeyim yardımcı olur musunuz

Ayy tabiki halsiz olursun bu ne böyle toplasan hepsini 1 öğünlük yemek var şurada.
Allah korusun yatalak hasta bile olsak vücudun ihtiyaç duyduğu enerji yani kalori sen bunun 5te birini anca almışsın
neden öyle oldu bugun bende anlamadim, aksam yemegim baya coktu ama tepeleme bi tabakti ama yemegin kalorisi cok düsük. 1 bardak süt ictim aksam 8 de o yüzden.

Kız demişsin ya dişlerini fırçalayıp da diye o niye ki anlamadım
öyle yaziyodu ya benim okudugum yerde sebebini bilmiyorum ki

yatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde

yatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde
geçmiş olsun canım

sagol canim aynen protein önemli ama özellikle de oturup ay et yiyim modunda degilim hic, anca peynir yumurta süt falan filanla protein aliyorum
Tabi onlarda çok sağlıklı canım öyle tüketmeye çalış
Güzel canım menün sporunda daha ne olsun
Kızlar squat yapan var mı aranızda
Ben 23 gün falan yaptım programı aynen aksatmadan uyguladım canım faydasını gördüm aşırı incelme olmadı tabi ama vücudumu toparladı inanıyorum şimdilerde 2 günde 1 kere 50 ya da 100 çekiyorum bırakmamak gerek
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde

Çok geçmiş olsun canım bende bu sabah duydum Rabbim hepimizi korusun

program derken uyguladığın program ne idi

Tatlim guzel spor yapmissin normal duzeyde ama protein yok charmant inda dedigi gibi. o cok halsizlik yapar. Arada yarim bardak sut ya da yogurtla ya da oglen/aksam yumurtayla takviye etsen cok daha guzel sonuclar alirsin hemde kas kaybetmemis olursun.

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon

Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş

Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum

charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney

bugün tartıda 100 gr artı gösterdim

Bence pogacadan vazgecmelisin + gosterdigi icin degil tuvalet cikmamis olman,odem...vb bi cok sebebi olur ona takilmiyorum. Gerek yok bence guzel bi peynir tabagi bi dilim ekmek neredeyse ayni sey ama kalorisi yari yariya ve daha saglikli
Ayrica cok gecmis olsun dikkat et kendine havalar fena artik

Kizlaar herkese gunaydin. Yogun is ve spor temposundan pek firsatim olmuyo okumaya ama ptesi bomba gibi donuyorum, hissediyoruum :)
Dun sabah peynir, bol maydanoz, zeytin ve bi dilim ekmek yedim oglene kadar is kosturmasindan ara ogun yapamadim Oglen ton balikli salata yedim ogleden sonrada 1 elma ile ara ogun, 1 buyuk kase yogurt ve muzlada aksam yemegimi yaptim.(Spor oncesi canim birsey istemiyor )
Spor olarakta 2000 ip,15dk kosu ve 1,5 saat kadar pilates yaptim.
Tarti ne kadar - gosterecek bilmiyorum ama ip atlayan ve ipi sevdiren herkese tesekkurler basta sbeden olmak uzere. (anacim o nasil bir adele agrisi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…