Ayy tabiki halsiz olursun bu ne böyle toplasan hepsini 1 öğünlük yemek var şurada.evet menümle karsinizdayim :) C CallanPinckney
uyaninca rutin olarak yapiyorum artik 1 fincan yesilcay,
kahvalti 10
4 yk yulaf ezmesi,
1 k.incir
2 hurma
1 k.kayisi
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
suyla pisirp yedim :)
saat 13
1 vanilyali cappucino (hazir toz olanlardan 150 ml)
saat 14:50
yarim nar,
1 form cayi
aksam 17:10
1 dolu tabak portakalli kereviz yemegi
aksama 500 ip ve bölgesel hareketler vardi resmini paylasmistim onlari yapicam, doymadim hissediyorum acikirsam belki 1 cay bardagi tarcinli süt icerim. bu aralar halsiz gibiyim size de oluyor mu kizlar öyle
Kız demişsin ya dişlerini fırçalayıp da diye o niye ki anlamadımbak hele hemen laf sokmalar
dedim ben sana lahmacun yiyelim diyee
ama ben ona dedim yemek yiyelim diye yok dedi olmaaz dedi
himm demek beyti, demek yemek.
kuzum ben naparsam yapayim cözemedim, yedigim kayisinin incirin hatti hesabi yok :) ictigim kahveyi de tabi.
aksamdan 1 tane cevizi 1 bardak suya koy, sabah uyaninca dislerini fircalayip oturarak yavas yavas suyu ic ardindan da o isladigin cevizi ye, ben sadece böyle cözdüm sorunumu. 15 20 dk sonra wc ye cikiyorsun
neden öyle oldu bugun bende anlamadim, aksam yemegim baya coktu ama tepeleme bi tabakti ama yemegin kalorisi cok düsük. 1 bardak süt ictim aksam 8 de o yüzden.Ayy tabiki halsiz olursun bu ne böyle toplasan hepsini 1 öğünlük yemek var şurada.
Allah korusun yatalak hasta bile olsak vücudun ihtiyaç duyduğu enerji yani kalori sen bunun 5te birini anca almışsın
öyle yaziyodu ya benim okudugum yerde sebebini bilmiyorum kiKız demişsin ya dişlerini fırçalayıp da diye o niye ki anlamadım
akşamı da adana ve bol bol lavaşla kapattım :))Olsun kuzu arada geliyor oyle banada
geçmiş olsun canımyatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde
akşamı da adana ve bol bol lavaşla kapattım :))
Gecmis olsun canim. Allah korusun.yatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde
o zaman sadece sabahları tartılacam:) çok su içiyorum fark ondan olabilirgünde 2 defa tartilma
günaydın canım squat ın faydasını görüyor musun vücudun sıkılaştı mı dün 50 kere yaptım anam bacaklarımın ağrısından işe zor geldimpurki90 ben uzun süredir sguat yapıyorum canım soruların varsa yardımcı olurum
Tabi onlarda çok sağlıklı canım öyle tüketmeye çalışsagol canim aynen protein önemli ama özellikle de oturup ay et yiyim modunda degilim hic, anca peynir yumurta süt falan filanla protein aliyorum
Güzel canım menün sporunda daha ne olsunkahvaltımı paylaşmıştım
Ara
elma
Öğle
kumru domates ve peynirli
Ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
Akşam
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
1 kepçe tarhana
1 salatalık
1 bardak ayran
1 saat bel hareketleri çalıştım onun dışında dışarda işlerim vardı dışarda hep yürüyüş halindeydim...
Ben 23 gün falan yaptım programı aynen aksatmadan uyguladım canım faydasını gördüm aşırı incelme olmadı tabi ama vücudumu toparladı inanıyorum şimdilerde 2 günde 1 kere 50 ya da 100 çekiyorum bırakmamak gerekKızlar squat yapan var mı aranızda
yatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde
program derken uyguladığın program ne idiTabi onlarda çok sağlıklı canım öyle tüketmeye çalış
Güzel canım menün sporunda daha ne olsun
Ben 23 gün falan yaptım programı aynen aksatmadan uyguladım canım faydasını gördüm aşırı incelme olmadı tabi ama vücudumu toparladı inanıyorum şimdilerde 2 günde 1 kere 50 ya da 100 çekiyorum bırakmamak gerek
Çok geçmiş olsun canım bende bu sabah duydum Rabbim hepimizi korusun
evet menümle karsinizdayim :) C CallanPinckney
uyaninca rutin olarak yapiyorum artik 1 fincan yesilcay,
kahvalti 10
4 yk yulaf ezmesi,
1 k.incir
2 hurma
1 k.kayisi
1 tatli kasigi hindistan cevizi,
suyla pisirp yedim :)
saat 13
1 vanilyali cappucino (hazir toz olanlardan 150 ml)
saat 14:50
yarim nar,
1 form cayi
aksam 17:10
1 dolu tabak portakalli kereviz yemegi
aksama 500 ip ve bölgesel hareketler vardi resmini paylasmistim onlari yapicam, doymadim hissediyorum acikirsam belki 1 cay bardagi tarcinli süt icerim. bu aralar halsiz gibiyim size de oluyor mu kizlar öyle
Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon
Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş
Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum
charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney
bugün tartıda 100 gr artı gösterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?