- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bu canım bu şekilde devam ettim ara veriyorsun belirtilen tarihlerde böyle ilerliyorsun ben en azın 225 falan yapmıştım yapılıyor yani gözün korkmasınprogram derken uyguladığın program ne idi
Bence pogacadan vazgecmelisin+ gosterdigi icin degil tuvalet cikmamis olman,odem...vb bi cok sebebi olur ona takilmiyorum. Gerek yok bence guzel bi peynir tabagi bi dilim ekmek neredeyse ayni sey ama kalorisi yari yariya ve daha saglikli
Ayrica cok gecmis olsun dikkat et kendine havalar fena artik
Kizlaar herkese gunaydin. Yogun is ve spor temposundan pek firsatim olmuyo okumaya ama ptesi bomba gibi donuyorum, hissediyoruum :)
Dun sabah peynir, bol maydanoz, zeytin ve bi dilim ekmek yedim oglene kadar is kosturmasindan ara ogun yapamadimOglen ton balikli salata yedim ogleden sonrada 1 elma ile ara ogun, 1 buyuk kase yogurt ve muzlada aksam yemegimi yaptim.(Spor oncesi canim birsey istemiyor )
Spor olarakta 2000 ip,15dk kosu ve 1,5 saat kadar pilates yaptim.
Tarti ne kadar - gosterecek bilmiyorum ama ip atlayan ve ipi sevdiren herkese tesekkurler bastasbeden olmak uzere. (anacim o nasil bir adele agrisi )
çok geçmiş olsun canım, inşallah kimseye birşey olmamıştır.yatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde
ara vererek yapıyorsun dimi çünkü bacaklar çok ağırıyo onbeşerli dilimlerle rahat yaptım dünBu canım bu şekilde devam ettim ara veriyorsun belirtilen tarihlerde böyle ilerliyorsun ben en azın 225 falan yapmıştım yapılıyor yani gözün korkmasın
Eki Görüntüle 1706478
Evdekileri eşime vereyim olmadı peki ekmekle arasındaki fark ne canım için sıvıyağ kattığım için mi evde yapıyorum çok kalorili bir şey katmıyor gibiyim çünkü yumurta süt un yaniSağolasın canım hava çok soğuk salgın var tabi ben hiç kaçırmam hemen salgına yakalanırım
Kizlaar herkese gunaydin. Yogun is ve spor temposundan pek firsatim olmuyo okumaya ama ptesi bomba gibi donuyorum, hissediyoruum :)
Dun sabah peynir, bol maydanoz, zeytin ve bi dilim ekmek yedim oglene kadar is kosturmasindan ara ogun yapamadimOglen ton balikli salata yedim ogleden sonrada 1 elma ile ara ogun, 1 buyuk kase yogurt ve muzlada aksam yemegimi yaptim.(Spor oncesi canim birsey istemiyor )
Spor olarakta 2000 ip,15dk kosu ve 1,5 saat kadar pilates yaptim.
Tarti ne kadar - gosterecek bilmiyorum ama ip atlayan ve ipi sevdiren herkese tesekkurler bastasbeden olmak uzere. (anacim o nasil bir adele agrisi )
Bu canım bu şekilde devam ettim ara veriyorsun belirtilen tarihlerde böyle ilerliyorsun ben en azın 225 falan yapmıştım yapılıyor yani gözün korkmasın
Eki Görüntüle 1706478
Evdekileri eşime vereyim olmadı peki ekmekle arasındaki fark ne canım için sıvıyağ kattığım için mi evde yapıyorum çok kalorili bir şey katmıyor gibiyim çünkü yumurta süt un yaniSağolasın canım hava çok soğuk salgın var tabi ben hiç kaçırmam hemen salgına yakalanırım
Harikasın canım ip atlamaya çalışıyorum araya regl girdi şu hastalığım şimdide ama inşallah önümüzde hafta bende istekli bir şekilde ip atlamaya başlayacağım ipimi de aldım 50 yapabiliyorum ama 2000 ipi nasıl yapıyorsun hiç nefes vermeden misporcu insan nasıl belli oluyor
Canım ben mesela 50 squatı şuanda dinlenmeden yapıyorum belki aralarda 10-20 sn nefes alıyorumdur 150 squatı misal 50 li setler halinde yapıyorum aralarında 2-3 dakika mola verilerekara vererek yapıyorsun dimi çünkü bacaklar çok ağırıyo onbeşerli dilimlerle rahat yaptım dün
Ekmekten kastim cavdar ekmegi ya da tam bugday ekmegi. Ev yapimi az yagli dahi olsa basit yag ve karbonhidrat cok var icinde. Mesela ev yapimi peynirli pogacanin 100 grami 350 kaloriden fazla ve yag orani yuksek. Ama 100 gram cavdar ekmegi 200 kalori civarinda ve vitamin mineralden yuksek.
Ay bende de var aynisi ufak ufak bogazimda gicik basladi ama hayirlisi... :)
Bende yapmaya çalışacağım günde 500 yapsam kar diğer sporlarımın yanındaTek seferde 150 civarinda yapabiliyorum ama ufak ufak basladim basta 50 lerle falan. su anda 150 lik setler halinda arada 1 dk dinlenerek yapiyorum. Cok tesekkurler canim
Ekmekten kastim cavdar ekmegi ya da tam bugday ekmegi. Ev yapimi az yagli dahi olsa basit yag ve karbonhidrat cok var icinde. Mesela ev yapimi peynirli pogacanin 100 grami 350 kaloriden fazla ve yag orani yuksek. Ama 100 gram cavdar ekmegi 200 kalori civarinda ve vitamin mineralden yuksek.
Ay bende de var aynisi ufak ufak bogazimda gicik basladi ama hayirlisi... :)
ara vererek yapıyorsun dimi çünkü bacaklar çok ağırıyo onbeşerli dilimlerle rahat yaptım dün
Evde topsuz olanlarını yapıyorum canım rahat 30 dakikalık falan bir videosunu yapıyorum ekstradan leslie yapıyorum harika terletiyor ahh iyileşsem de sıkı çalışmaya başlasamplatesi evde mı yapıyorsunuz spor salonuna mı gidiyorsunuz
Canım ben mesela 50 squatı şuanda dinlenmeden yapıyorum belki aralarda 10-20 sn nefes alıyorumdur 150 squatı misal 50 li setler halinde yapıyorum aralarında 2-3 dakika mola verilerek
Anladım canım tost yaparım tost ekmeğinden yarım olarak yerim olmadı poğaça istiyor eşim sabah yemesi kolay oluyormuş ona tarifin yarısını yaparım bari o yesin sadeceAman dikkat et vitamin al bol bol inan çok kötü bir şey bu
platesi evde mı yapıyorsunuz spor salonuna mı gidiyorsunuz
bomba gibi miama bu haksızlık
Haksizlik degil alin teri beybiOcak'a kadar 64 u, subat sonuna kadar da 60-61 i gorcem insallah :)
Hadi bakalim bugun ye yiyebilirsen
Öyle yapayım olmadı canım çok sağol en azından daha fazla verecekken az vermeme sebep olabilirKesinlikle. Ekmek yemek pogaca borekten her zaman daha iyidir. Hem tok tutar hemde vitamin mineral orani daha fazla. Pogaca daha guzel tabii o da ayri bi sorun
Tesekkurler canim sende cok dikkat et.
işten sonra salona gitmeye çok üşeniyorum galiba ben de evde yapacamBenim esim pilates egitmenligi yapiyordu, profesyonel sporcu. Su anda onunla yapiyoruz salona beraber gidip. Ikimizde ayrica calistigimiz icin(kosu,ip,agirlik..vb.) salona gidiyoruz yoksa pilates videosu acip evde de cok rahat yapilabilir mis gibi de olur :)
bütün iştahım kaçtı, dizdin boğazıma, eğer bende ocağa kadar verirsem bu kiloları tutma beni öpicem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?