hayır dememBu kilolar gitsin op vallaha istedigin kadar :) Hatta bi kahve ismarlarim cikolatali kek esliginde :)
işten sonra salona gitmeye çok üşeniyorum galiba ben de evde yapacam
Nie artidasin kiz ben her zaman giremiorum kusura bakmayinSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon
Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş
Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum
charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 @CallanPinckney
bugün tartıda 100 gr artı gösterdim
sabah açkarnına sütlü kahve veya herhangi bir kahve çeşidi iç kahveyle birlikte de kuru incir,kuru hurma,kuru kayısı vs ye ve 2 bardakta su iç inşallah çalışır ben de işe yarıyor belki sende de işe yarar,bir de yiyebiliyorsan acı pul biber,acı cin biber ye, kabak da işe yarıyor,kısacası internetten lifli gıdalara bak ona göre beslen ve bol su içarkadaşlar bu sindirim sistemi bozukluğuna bir çare bulmam lazım
canım kahve harici hepsini uyguluyor gibiyim acıyı çok seviyor ve tüketiyorumsabah açkarnına sütlü kahve veya herhangi bir kahve çeşidi iç kahveyle birlikte de kuru incir,kuru hurma,kuru kayısı vs ye ve 2 bardakta su iç inşallah çalışır ben de işe yarıyor belki sende de işe yarar,bir de yiyebiliyorsan acı pul biber,acı cin biber ye, kabak da işe yarıyor,kısacası internetten lifli gıdalara bak ona göre beslen ve bol su iç
Canım spor yapamadım dün akşam ağır gribim boğaz ağrısı halsizlik işe zor geldim akşama doğru erken çıkmayı düşünüyorum annemlerdeydik tabi az yedim aslında bayağı az yaşpastadan da çok ince bir dilim aldım eşimle yarı yarıya bölüştük orta boy bir pastayı yani düşün ama işte su içtim lavaboya çıkmadım falan 100 gram geçtim artıya sporla gider zaten şuanda odaklandığım nefes alamamamNie artidasin kiz ben her zaman giremiorum kusura bakmayin
begüm amma muhabbetsin ha,valla senin gibi komşum olsun yeterdi bana keşke sivas da olsaydındöndür gitsinyakışır
Gecmis olsun canim. İyilesmen icin dinlenmen gerek sonra telafi edersin. Dikkat et kendineSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon
Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş
Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum
charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 @CallanPinckney
bugün tartıda 100 gr artı gösterdim
begüm amma muhabbetsin ha,valla senin gibi komşum olsun yeterdi bana keşke sivas da olsaydın
Sağol kuzum evet kötü olacağım gibi akşama doğru izin alıp gideceğim sanırım az evde dinlenirim bir sürü çamaşırım var yıkanacak onları hallederim belki terlemiyorum leslie yapıp terlesem hastalığa da iyi gelir mi gerç ievelsigün yaptım ya terledim leslie pilatesten sonra üşümeye başladım sonra kitledi burnumGecmis olsun canim. İyilesmen icin dinlenmen gerek sonra telafi edersin. Dikkat et kendine
Bende normalde günlük hayatta mesafeliyimdir sınırım vardır eminim bir çok kişiye soğuk bile geliyorum ama burada çenem hep düşükcanım çok sağol, normalde çok konuşkan değilim dir ama burada çenem düşüyo nedense sanırım ortamın samimiyetinden oluyo burda çoğumuz başka şehirlerdeyiz ama gönüller bir, bir gün bir yerde buluşuruz inşallah
Kizlaar herkese gunaydin. Yogun is ve spor temposundan pek firsatim olmuyo okumaya ama ptesi bomba gibi donuyorum, hissediyoruum :)
Dun sabah peynir, bol maydanoz, zeytin ve bi dilim ekmek yedim oglene kadar is kosturmasindan ara ogun yapamadimOglen ton balikli salata yedim ogleden sonrada 1 elma ile ara ogun, 1 buyuk kase yogurt ve muzlada aksam yemegimi yaptim.(Spor oncesi canim birsey istemiyor )
Spor olarakta 2000 ip,15dk kosu ve 1,5 saat kadar pilates yaptim.
Tarti ne kadar - gosterecek bilmiyorum ama ip atlayan ve ipi sevdiren herkese tesekkurler bastasbeden olmak uzere. (anacim o nasil bir adele agrisi )
buranın samimiyeti yapıyo bunları işte, ben burada olmaktan mutluyum, ama bugünlerde millet dağıldı havalar soğuyunca herkes köşesine çekildi, kimsenin sesi soluğu çıkmıyoBende normalde günlük hayatta mesafeliyimdir sınırım vardır eminim bir çok kişiye soğuk bile geliyorum ama burada çenem hep düşük
Evet bende sessizliği farkettim ben hep buradayım vallahi yeter ki konuşulsunburanın samimiyeti yapıyo bunları işte, ben burada olmaktan mutluyum, ama bugünlerde millet dağıldı havalar soğuyunca herkes köşesine çekildi, kimsenin sesi soluğu çıkmıyo
ne güzel bir mutluluk, bide insan eşinden duyunca bunu mutluluk katlanıyo, seni tebrik ederim çok iyi gidiyosun,Günaydın kızlar az önce 42 beden dar paça kotumun içine girme mutluluğunu yaşadım , ben kiiii 1 ekimde doktora giderken 46 beden giyen beeen 42 beden giyiyorum ne güzel mutlulukmuş bu , eşim bile vücudun inanılmaz şekle girdi dedi dün banayola devam bugün eşim izinli çiğ köfte yiyebilirim ama sabah 1 saat sporumu yaptım eşitlenir
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
8 kırma zeytin
2 yağsız tavada yumurta
kızlar kereviz kabızlığa iyi geliyomuş bol bol yiyinpurki90 bayanbaloncuk
http://www.milliyet.com.tr/koku-de-...benar-galeri-sagliklibeslenme-2009100/?PAGE=3
bikaç gün önce ben öyleydim, kendini zorlama bikaç gün izin ver ama uzun sürerse olmazoooyyy kızlar tam bıktım artık sporu diyeti bırakıcam diyorum sizi okuyorum vazgeçiyorum,1 haftadır spora da gitmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sanki hiç enerjim yok ama biliyorum ki hareket etsem enerjim gelecek ama işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?