♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evde devam et canım sakın vazgeçme isteğine ulaşınca o mutluluk da bambaşka ,42 ye girme mutluluğunu yaşadım mesela ben sabah , burda hepimiz birbirimizden destek alıyoruz şanslıyız

aslında sebebini tahmin edebiliyorum ama ben de D vitamini eksikliği var ve kas romatizması bunlar da beni bu hale sokuyor yapacak bişey yok ne yapalım

Evde devam et canım sakın vazgeçme isteğine ulaşınca o mutluluk da bambaşka ,42 ye girme mutluluğunu yaşadım mesela ben sabah , burda hepimiz birbirimizden destek alıyoruz şanslıyız
tebrik ederim,ne mutlu sana,o mutluluğu ben de daha önce yaşamıştım kızımın doğumundan 1-2 sene sonra 46 beden eteğimi giydiğimde içine bir ben daha sığar hale gelmişti çünkü 36 beden olmuştum şimdi 40 bedenim

Çok iyisin canım çiğ köfte öğle sporla beraber bir şey olmazNasıl büyük mutluluk değil mi maşallah sana

Sakın vazgeçme canım çok iyi gidiyorsun buralara boşuna mı geldin devam durmak yok

Durdukca daha da miskinlesiyor insan ya ne yazik ki. O yuzdennnn kaldiriyoruz popolari vee yuruyoruz :))

aslında sebebini tahmin edebiliyorum ama ben de D vitamini eksikliği var ve kas romatizması bunlar da beni bu hale sokuyor yapacak bişey yok ne yapalım
geçmiş olsun canım, havalar soğudukça romatizma dahada zorlar seni dikkat et, bunun için ilaç kullanıyomusun

Ne mutlu canım ya 40 beden olman süpermiş hedefin nedir?

Canım nefsine yenik düşme fazla bir kilon yok vereceğine inanıyorum spor yapıyor musun bırakma fazlalaştır vücudun pes edecek bence kaçamaklarına son ver yapıyorsan
kaçamağın haddi hesabı yok geceli gündüzlü spor da 1 haftadır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…