- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Teşekkür ederim tatlım burdan da çok destek alıyorum sizlerden, yılmadan yola devammmne güzel bir mutluluk, bide insan eşinden duyunca bunu mutluluk katlanıyo, seni tebrik ederim çok iyi gidiyosun,
bende bayılırım, 2 gün önce yapmıştım, yoğurtlu, cevizli, mayonezim yoktu azıcık yağ damlattım ohh misss süper oldu, evde vardı bitane bu akşam onuda yapim bari canım çekti şimdiAyy salatasina bayilirimmm yarin yapayim canim istedi vallaha :)
Evde devam et canım sakın vazgeçme isteğine ulaşınca o mutluluk da bambaşka ,42 ye girme mutluluğunu yaşadım mesela ben sabah , burda hepimiz birbirimizden destek alıyoruz şanslıyızoooyyy kızlar tam bıktım artık sporu diyeti bırakıcam diyorum sizi okuyorum vazgeçiyorum,1 haftadır spora da gitmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sanki hiç enerjim yok ama biliyorum ki hareket etsem enerjim gelecek ama işteee
aslında sebebini tahmin edebiliyorum ama ben de D vitamini eksikliği var ve kas romatizması bunlar da beni bu hale sokuyor yapacak bişey yok ne yapalımbikaç gün önce ben öyleydim, kendini zorlama bikaç gün izin ver ama uzun sürerse olmaz
genel olarak kansızlık, b12 eksikliği gibi bi rahatsızlığın yoksa, halsizliğin hava şartları (buna yapacak bişey yo), düşük kalorili yiyeceklerden olabilir, protein ağırlıklı yemeye çalış, süt, yumurta, ızgara tavuk, vs...
tebrik ederim,ne mutlu sana,o mutluluğu ben de daha önce yaşamıştım kızımın doğumundan 1-2 sene sonra 46 beden eteğimi giydiğimde içine bir ben daha sığar hale gelmişti çünkü 36 beden olmuştum şimdi 40 bedenimEvde devam et canım sakın vazgeçme isteğine ulaşınca o mutluluk da bambaşka ,42 ye girme mutluluğunu yaşadım mesela ben sabah , burda hepimiz birbirimizden destek alıyoruz şanslıyız
Çok iyisin canım çiğ köfte öğle sporla beraber bir şey olmazGünaydın kızlar az önce 42 beden dar paça kotumun içine girme mutluluğunu yaşadım , ben kiiii 1 ekimde doktora giderken 46 beden giyen beeen 42 beden giyiyorum ne güzel mutlulukmuş bu , eşim bile vücudun inanılmaz şekle girdi dedi dün banayola devam bugün eşim izinli çiğ köfte yiyebilirim ama sabah 1 saat sporumu yaptım eşitlenir
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
8 kırma zeytin
2 yağsız tavada yumurta
oooyyy kızlar tam bıktım artık sporu diyeti bırakıcam diyorum sizi okuyorum vazgeçiyorum,1 haftadır spora da gitmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sanki hiç enerjim yok ama biliyorum ki hareket etsem enerjim gelecek ama işteee
oooyyy kızlar tam bıktım artık sporu diyeti bırakıcam diyorum sizi okuyorum vazgeçiyorum,1 haftadır spora da gitmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sanki hiç enerjim yok ama biliyorum ki hareket etsem enerjim gelecek ama işteee
Teşekkür ederim tatlım burdan da çok destek alıyorum sizlerden, yılmadan yola devammm
geçmiş olsun canım, havalar soğudukça romatizma dahada zorlar seni dikkat et, bunun için ilaç kullanıyomusunaslında sebebini tahmin edebiliyorum ama ben de D vitamini eksikliği var ve kas romatizması bunlar da beni bu hale sokuyor yapacak bişey yok ne yapalım
bir yere geldiğim yok ki 1 ileri 1 geri den başka bişey yaptığım yok pööfffSakın vazgeçme canım çok iyi gidiyorsun buralara boşuna mı geldin devam durmak yok
ilaç yok egzersiz yapmam lazım ve yürüyüşve yüzme, D vitaminine dikkat etme lazım bir de soğuya vs dikkat etmem lazımgeçmiş olsun canım, havalar soğudukça romatizma dahada zorlar seni dikkat et, bunun için ilaç kullanıyomusun
bir harekete geçecek enerjiyi bulsam kalkıcam da işteeeDurdukca daha da miskinlesiyor insan ya ne yazik ki. O yuzdennnn kaldiriyoruz popolari vee yuruyoruz :))
Canım nefsine yenik düşme fazla bir kilon yok vereceğine inanıyorum spor yapıyor musun bırakma fazlalaştır vücudun pes edecek bence kaçamaklarına son ver yapıyorsanbir yere geldiğim yok ki 1 ileri 1 geri den başka bişey yaptığım yok pööfff
Ne mutlu canım ya 40 beden olman süpermiş hedefin nedir?tebrik ederim,ne mutlu sana,o mutluluğu ben de daha önce yaşamıştım kızımın doğumundan 1-2 sene sonra 46 beden eteğimi giydiğimde içine bir ben daha sığar hale gelmişti çünkü 36 beden olmuştum şimdi 40 bedenim
Teşekkür ederim canımTebrik ediyorum cok guzel vallahi. Insan esinden de duyunca havalara ucuyor. Aynen devam harikasin :)
Çok iyisin canım çiğ köfte öğle sporla beraber bir şey olmazNasıl büyük mutluluk değil mi maşallah sana
Evet canım harika duygu , teşekkür ederim
Sakın vazgeçme canım çok iyi gidiyorsun buralara boşuna mı geldin devam durmak yok
kaçamağın haddi hesabı yok geceli gündüzlü spor da 1 haftadır yokCanım nefsine yenik düşme fazla bir kilon yok vereceğine inanıyorum spor yapıyor musun bırakma fazlalaştır vücudun pes edecek bence kaçamaklarına son ver yapıyorsan
54 kilo olmakNe mutlu canım ya 40 beden olman süpermiş hedefin nedir?
kaçamağın haddi hesabı yok geceli gündüzlü spor da 1 haftadır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?