Ben çok faydasını gördüm canım özellikle üst iç bacağı sıkılaştırmak için yapıyorumgünaydın canım squat ın faydasını görüyor musun vücudun sıkılaştı mı dün 50 kere yaptım anam bacaklarımın ağrısından işe zor geldim
Çok geçmiş olsun canım ne içsen de yesen de bir kere yakalandın mı fayda etmiyor malesef tek çaresi bol bol yatıp dinlenmekSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon
Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş
Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum
charmant @THEY- @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney
bugün tartıda 100 gr artı gösterdim
Geçmiş olsun canım inşaallah bi şey olmamıştır kimseyeyatağa yattık eşim yatağı sallama kiz diyor bende bişey demedim oysa deprem oluyordu deprem bitince konusuyum dedim bir kac saniye yatakta sallandik . Korktum.
Deprem Bingöl'de olmuş.
5.5 şiddetinde
dün aksam 1 bardak süt ictim canim sonra. normalde süt falan icmeye calisiyorum her gün yada yumurta peynir, dün nedense öyle denk gelmis yyaTatlim guzel spor yapmissin normal duzeyde ama protein yokcharmant inda dedigi gibi. o cok halsizlik yapar. Arada yarim bardak sut ya da yogurtla ya da oglen/aksam yumurtayla takviye etsen cok daha guzel sonuclar alirsin hemde kas kaybetmemis olursun.
kuzum masallah diyelim bana benim cözüldü galiba sorunum :)kızlar kereviz kabızlığa iyi geliyomuş bol bol yiyin @purki90bayanbaloncuk
http://www.milliyet.com.tr/koku-de-...benar-galeri-sagliklibeslenme-2009100/?PAGE=3
ise yaradi mi :)Ben bugün denedim cevizli suyu diş fırçalamadan ama:))
Çok şaşırdım ama evet yaa yaradı:)))ise yaradi mi :)
Valla arkadaşları bilmem de benden sana hep destek tam destek:)))kizlar ben geldim :) bugun de kilo sabit, pazartesiden beri 63.2 yim masallah diyorum kendime :) sabit olmam bile iyi benim icin, yarin kayinvalodemle tanismaya gidicem kesin artikdiyet falan istemiyorum yiyceksin dedi, artik azcik kacirirsam kizmayin bana
tadi da güzelÇok şaşırdım ama evet yaa yaradı:)))
telefonda konustuk ilk defa cok tatli ya cok seker bi hanim :) simdi kiramam ben onu yimiycem diyipValla arkadaşları bilmem de benden sana hep destek tam destek:)))
telefonda konustuk ilk defa cok tatli ya cok seker bi hanim :) simdi kiramam ben onu yimiycem diyip
Hadi bakalim,bol sans sana,hediye isini naptin alcan mi almiycan mi?kizlar ben geldim :) bugun de kilo sabit, pazartesiden beri 63.2 yim masallah diyorum kendime :) sabit olmam bile iyi benim icin, yarin kayinvalodemle tanismaya gidicem kesin artikdiyet falan istemiyorum yiyceksin dedi, artik azcik kacirirsam kizmayin bana
Fırsatci gordüm senïtelefonda konustuk ilk defa cok tatli ya cok seker bi hanim :) simdi kiramam ben onu yimiycem diyip
Ne yaptin misafirlere bakımMerhaba kizlaaarr sekerleerr
Menum;
Sabah
2 yumurta
Oglen
1 muz
2 kakaolu top
Aksamustu
300 gr haslanmis tavuk
2 kasik muhallebi
Misafirlerim gelecek onlarla cay kahve icerim artik
Misafirlerim rejimdeNe yaptin misafirlere bakım
her firsati degerlendiririmFırsatci gordüm senï
tatli götürücem :)Hadi bakalim,bol sans sana,hediye isini naptin alcan mi almiycan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?