♥haftalık kilo verme yarışması♥

elma_sekerim01 ya 42 beden olmana cok sevindim sen bu hizla hepimizi gececeksin masallah :)
Ayy canım çok teşekkür ederim ya
Inşallah hepimiz ideal kilolarımıza ulaşırız , gittiğin yol çok doğru bir yol bence çünkü bende aynısını yapıyorum , kesinlikle kendimi diyetteyim psikolojisinde tutmuyorum herşeyden yiyorum ama tadında , şişene kadar değil
O yüzden bu sağlıklı beslenme hayat şeklim hep devam edicek , spor da tabi...

Sagol canim ama o inanci bbulamıyorum kendimde yedikce yiyorum. Durduramiyorum. Napacami da bbilmiyorum
canım inancımız zaman zaman yitiriyoruz her konuda öle olabiliyor. kendine hafta sonu müsade et pazar günü düşün gerçekten kilo vermek isteyip istemediğini. kendine yapacağın güzelliği düşün hayal kur. pazartesi günü tam gaz burda görmek istiyorum seni:)

günaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok

gecmis olsun doktora gittin mi? neyin var

A aaaa gecmis olsun kuzum neyin var tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…