- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ayy canım çok teşekkür ederim yaelma_sekerim01 ya 42 beden olmana cok sevindim sen bu hizla hepimizi gececeksin masallah :)
tamam canımsbeden beni listeden sil canim. Ben diyet falan yapamıyorum. Biraktim artik.
canım inancımız zaman zaman yitiriyoruz her konuda öle olabiliyor. kendine hafta sonu müsade et pazar günü düşün gerçekten kilo vermek isteyip istemediğini. kendine yapacağın güzelliği düşün hayal kur. pazartesi günü tam gaz burda görmek istiyorum seni:)Sagol canim ama o inanci bbulamıyorum kendimde yedikce yiyorum. Durduramiyorum. Napacami da bbilmiyorum
GunaaydiiiinnnGunaydin kizlaar :) Az kalorili, bol sporlu, bol vitaminli, musmutlu bir gun olsun
Cok yiyorum ve aliyorum da zaten. Tartilmiyorum herkes yemek yemeyi çok seviyor heleki benim gibi biri yemek yemek benim için bir zevk:) diyet moduna girme herşeyden ye sadesi porsiyonları azalt
Herkesee bol gulmeli gunleeeerrr
Sabah kahvaltimi yaptim
Sucuklu yumurta
8 yesil zeytin
Yarim kk peynir
1 kucuk ceri domates
4 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay
Evet cok tokum spor yapmam lazimOhh miis :) Afiyetler olsun. Nasil guzel tok tutaar
Ondandir ondandirgünaydin :)
Pazartesi`den persembe`ye: 63.2
bugün: 63.5yarin yada pazar regli olucam ona bagliyorum durumu ama bakalim
gecmis olsun doktora gittin mi? neyin vargünaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok
A aaaa gecmis olsun kuzum neyin var tam olarakgünaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok
kiz kalkip hazirlanicam ne keyfi ne kahvesi, büyük gün bugun :)Ondandir ondandirmoral bozmak yok hadi bakalim kalk kendine keyif kahvesi yap bitane
günaydin :)
Pazartesi`den persembe`ye: 63.2
bugün: 63.5yarin yada pazar regli olucam ona bagliyorum durumu ama bakalim
Erken yavrum daha sabah mi gideceksin napcaksin anlamadim :)kiz kalkip hazirlanicam ne keyfi ne kahvesi, büyük gün bugun :)
bende bilmiyorum ki 3 ay önce başladı ağrılarım, kas gevşetici spazm azaltıcı bi ilaç verdi onu kullanınca geçiyo ilaç bitince başlıyo ağrılar, ayın 9 una randevu aldım gidicem bakayım ne diycekA aaaa gecmis olsun kuzum neyin var tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?