Nehir nilcim nasılsın canim seni görür görmez yakaladim burda.Kolay gelsin şimdiden evet boya işleri çok yorucu bilirim
Anaa hepsinede bayilirim offff ya yiyesim geldiMisafirlerim rejimdecaya gelcekler hafif bi tatli olsun dediler bende kadayifli muhallebiyle kakaolu top yaptim. Bi de yanina bimden yagli gevreklerden aldim ondan koyucam iki uc tane o kadar. Kocalari yer en azindan
Amnnn inşallahhcanım kolay gelsin,hayırlı bol kazançlarınız olsun
Canımsınn :)) merak etme rakip iyi :) sağlam adımlarla finale doğru yürüyoruzz :))Kolay gelsin canim dikkat et kendine aksamlari dinlen yemegi de kacirma. Rakibim de iyi olsun ki beni desteklesin degil mi ama :)
canim kalori sayarak yemeni tavsiye ederim. hem saglikli hem esnek hem sıkıcı degil. bu yonteme bende yeni basladim .Kızlar merhaba. Ben zayıflamak istiyorum. Boyun 173. Kilom da 70 hızla kilo almaya başladım. Düzenli diyet yapamıyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Çalışırken kilo almiyodum ama şu an evdeyim yardımcı olur musunuz
canim menun cok guzel. hemde erken yemisin aksam yemegini hosuma gitti.selam kızlar hemen menü bildirip spora başlıyorum
Kahvaltı
yağsız tavada 2 yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
Öğle
2 kaşık makarna 2kaşık yoğurt
Akşam 16.00
yoğurtlu soslu tereyağsız iskender
alt pidesinden yemedim kocişim vitaminsiz kalma karıcım dedi ısrar etti mecbur yedim
erimiştir bile o kadar dolaştık ki onun üstüne +şimdi 1 saat spor yapcam
benimde yarin misafirim var. ama diyette degiller guzel mamalar yapcam onlara. ama ben yemiycem insMerhaba kizlaaarr sekerleerr
Menum;
Sabah
2 yumurta
Oglen
1 muz
2 kakaolu top
Aksamustu
300 gr haslanmis tavuk
2 kasik muhallebi
Misafirlerim gelecek onlarla cay kahve icerim artik
tebrik ederim canim. cok sevindim. senin menulerini takip ediyorum.Günaydın kızlar az önce 42 beden dar paça kotumun içine girme mutluluğunu yaşadım , ben kiiii 1 ekimde doktora giderken 46 beden giyen beeen 42 beden giyiyorum ne güzel mutlulukmuş bu , eşim bile vücudun inanılmaz şekle girdi dedi dün banayola devam bugün eşim izinli çiğ köfte yiyebilirim ama sabah 1 saat sporumu yaptım eşitlenir
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
8 kırma zeytin
2 yağsız tavada yumurta
Bence cok iyi hatta o balik cok az olmusslm kizlarrr kalori saymayi bilenler bi bakabilir miiii
menu paylaşıyorum
sabah kalkinca aksamdan islattigim 1ceviz+1sb su
kahvalti.
1yumurta haslama
3zeytin 1kk peynir 1 salatalik
2isirik tost
kusburnu cayi
ara 15 fistik yesil cay
ogle kucuk bi parca balik
domates salatalik
ara 1elma kucuk
aksam 150 gr tavuk sote 2yk yogurt 1/2sb salgam
simdi maden suyu ve su iciyorum.
yatmadan da 1/2 sb süt olur.
toplamda 1200 kalori bence. nasil beslenmem. 20 dk egzersiz yaparim yatmadan.
bende begendim menünü kafadan mi hesapliyorsun kaloriyi yoksa program yada siteden mi? bir de cevizli su sende ise yaradi mi cok merak ettim :)slm kizlarrr kalori saymayi bilenler bi bakabilir miiii
menu paylaşıyorum
sabah kalkinca aksamdan islattigim 1ceviz+1sb su
kahvalti.
1yumurta haslama
3zeytin 1kk peynir 1 salatalik
2isirik tost
kusburnu cayi
ara 15 fistik yesil cay
ogle kucuk bi parca balik
domates salatalik
ara 1elma kucuk
aksam 150 gr tavuk sote 2yk yogurt 1/2sb salgam
simdi maden suyu ve su iciyorum.
yatmadan da 1/2 sb süt olur.
toplamda 1200 kalori bence. nasil beslenmem. 20 dk egzersiz yaparim yatmadan.
canım gitme hepimiz kaybediyoruz inancımızı tekrar topla kendine inan lütfen kendin için yap bunusbeden beni listeden sil canim. Ben diyet falan yapamıyorum. Biraktim artik.
canım gitme hepimiz kaybediyoruz inancımızı tekrar topla kendine inan lütfen kendin için yap bunu
diyet modundaymis gibi olmayip herseyden yemeyi denesen? ben öyle yapiyorum en azindan bende ise yariyor canim kilo vermen yavas olabilir ama en azindan kalici olurSagol canim ama o inanci bbulamıyorum kendimde yedikce yiyorum. Durduramiyorum. Napacami da bbilmiyorum
diyet modundaymis gibi olmayip herseyden yemeyi denesen? ben öyle yapiyorum en azindan bende ise yariyor canim kilo vermen yavas olabilir ama en azindan kalici olur
Öyle mi bak şimdi çok mutlu oldumtebrik ederim canim. cok sevindim. senin menulerini takip ediyorum.. bana ilham veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?