♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın hatunlar menüme geçeyim ben
kahvaltı bir parça beyaz peynir, küçük bir parça kaşar peynir, bir haşlanmış yumurta, üç adet siyah zeytin, yeşil çay kahvaltıya başlamadan önce iki büyük kupa çay kahvaltı sonrası ağzımı tatlandırmak için bir kaç tana kuru dut.
ara öğün 2 kuru kayısı
öğle yarım kase ezogelin çorbası
ara öğün yine 2 kayısı
5 gibi sulandırılmış pekmez suyu
akşam yarım kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt iki adet karnabahar kroket bolca yağsız salata. ana öğünlerde en fazla bir dilim tam buğday yoksa kepekli ekmek yiyorum. gün içinde bolca su içiyorum
bu guruba katılmadan bir hafta önce yememe dikkat etmeye başladım 66.8 dim 12 gün önce sabah 65.1 dim çok kilo kaybı yok ama bi hafifleme var az yediğim için rahatsızlık hissetmiyorum. dün akşam çok az egzersiz yaptım çok yorgundum yanında bir de 55 squat ve 20 şınav çektim

Gecmis olsun canim Doktora git istersen bi detayli baksin

Git kuzum gerekirse baska bir doktora gorun uzun bir sure gecmis baska birsey cikmasin. Bagirsak onemli ihmal etme sakin. Gecmis olsun tekrar.

Diyetisyen destegi aliyor musun canim?

Oh valla trilecede elinde hemen iyilesirsin misss bende simdi sufle yapiorum
Yemedim canım trileçeyi boşuna kalori almak istemedimBu akşam belki eşim benim hakkımı yerken yarısını alırımOhh afiyet olsun yemek yerine mi geçecek kalorisi var biliyorsun onunda
Çok geçmiş olsun canım ne içsen de yesen de bir kere yakalandın mı fayda etmiyor malesef tek çaresi bol bol yatıp dinlenmek
Evet canım dün 2 kupa ıhlamur içtim sıcak su torbası battaniye eşliğinde terlemeye çalıştım bak yok terleyemiyorum kalktım spor yaptım hasta hastasonra vücudum harekete geçti terlemeye başladım şimdi daha iyiyim çok şükür

Canım çok sevindim ben 23-25 gün arası bir yerde bıraktım kaslarımı çok zorladı ama inan 200lere çıkıyorsun setler halinde hiç zorlamıyor bir süre sonra popo şekil alıyor sıkılaşıyor vücutŞimdi aralıklarla yine bırakmıyorum 50 bile olsa 2 günde 1 yapıyorum sende bırakma karşılığını alacaksın sonuçlarını almana sevindimİyiyim bende çok şükür dün çok hastaydım bugün biraz daha iyiyim salgına yakalandım da azıcıkSen nasılsın suya devam 2,5 lt yi geçme ama

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + 1 ad.yaş kayısı
Öğle; 12:25 - Yarım kase tutmaç çorbası + 1 yaprak lahana pişmiş(aslında sarmaydı ama içini yiyemedim lahanasını yemek istedim) + 1 kase yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 18:45 - 2 ymk kaşığı yeşil fasulye + 1 kase yeşil salata + 1 kupa limonlu ıhlamur
Ara; 20:30 - 1 ufak kivi

Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 20 dakika yemek yapmak

charmant @DisiAnka @deniz3344 THEY- C CallanPinckney

Masallah masallah hasta hasta spor da yapilmis

yok canım diyetisyen desteği almıyorum ama kendimi biliyorum dikkat edince kilo veren bir bünyeye sahibim, spor imkanım olsa çok daha iyi olacak onun için de ocakta havuza gitmeyi düşünüyorum.
Tamam kuzum o zaman ekmegini azaltmaya calis sabah kahvaltisinda yeterli cunku fazladan kalori almis oluyorsun. Zamanla alisirsin merak etme onun disinda menun guzel. E tabii ki spor da eklersen mukemmel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…