günaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok
gidicem canım, haftaya çarşambaya gün aldımGecmis olsun canimDoktora git istersen bi detayli baksin
Git kuzum gerekirse baska bir doktora gorun uzun bir sure gecmis baska birsey cikmasin. Bagirsak onemli ihmal etme sakin. Gecmis olsun tekrar.bende bilmiyorum ki 3 ay önce başladı ağrılarım, kas gevşetici spazm azaltıcı bi ilaç verdi onu kullanınca geçiyo ilaç bitince başlıyo ağrılar, ayın 9 una randevu aldım gidicem bakayım ne diycek
Diyetisyen destegi aliyor musun canim?günaydın hatunlar menüme geçeyim ben
kahvaltı bir parça beyaz peynir, küçük bir parça kaşar peynir, bir haşlanmış yumurta, üç adet siyah zeytin, yeşil çay kahvaltıya başlamadan önce iki büyük kupa çay kahvaltı sonrası ağzımı tatlandırmak için bir kaç tana kuru dut.
ara öğün 2 kuru kayısı
öğle yarım kase ezogelin çorbası
ara öğün yine 2 kayısı
5 gibi sulandırılmış pekmez suyu
akşam yarım kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt iki adet karnabahar kroket bolca yağsız salata. ana öğünlerde en fazla bir dilim tam buğday yoksa kepekli ekmek yiyorum. gün içinde bolca su içiyorum
bu guruba katılmadan bir hafta önce yememe dikkat etmeye başladım 66.8 dim 12 gün önce sabah 65.1 dim çok kilo kaybı yok ama bi hafifleme var az yediğim için rahatsızlık hissetmiyorum. dün akşam çok az egzersiz yaptım çok yorgundum yanında bir de 55 squat ve 20 şınav çektim
sağol canım, inşallah önemli bişey çıkmazGit kuzum gerekirse baska bir doktora gorun uzun bir sure gecmis baska birsey cikmasin. Bagirsak onemli ihmal etme sakin. Gecmis olsun tekrar.
İnsallah canim haber ver mutlaka merak ederimsağol canım, inşallah önemli bişey çıkmaz
gidicem canım, haftaya çarşambaya gün aldım
İnsallah canim haber ver mutlaka merak ederim
Cok dikkat et kendineHaber ver doktora gidince.
Yemedim canım trileçeyi boşuna kalori almak istemedimOh valla trilecede elinde hemen iyilesirsin misss bende simdi sufle yapiorum
Evet canım dün 2 kupa ıhlamur içtim sıcak su torbası battaniye eşliğinde terlemeye çalıştım bak yok terleyemiyorum kalktım spor yaptım hasta hastaÇok geçmiş olsun canım ne içsen de yesen de bir kere yakalandın mı fayda etmiyor malesef tek çaresi bol bol yatıp dinlenmek
Nehir nilcim nasılsın canim seni görür görmez yakaladim burda.
Ya bu squat harika biseymis senden sonra hemen basladim yaklasik 15gün oldu canim sikilastigimi hissediyorum popoyu biraz yukari aldik.bel ve gobekte zaten inanilmaz etki var.:) dediklerini yaptim en azindan 1.5 litre içiyorum
Sayende sana borçluyum.
Teşekkür ederim herşey için canım
1 ay nasil olurum merak ediyorum
haha insallah insallahbugün önemli gün ha, sana bol şanslar inşallah iyi anlaşan gelin kaynana olursunuz
evler baya uzak :) yol 2 saat sürüyo e giyindim evden ciktim derken 11 olur saat :)Erken yavrum daha sabah mi gideceksin napcaksin anlamadim :)
Masallah masallah hasta hasta spor da yapilmisSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + 1 ad.yaş kayısı
Öğle; 12:25 - Yarım kase tutmaç çorbası + 1 yaprak lahana pişmiş(aslında sarmaydı ama içini yiyemedim lahanasını yemek istedim) + 1 kase yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 18:45 - 2 ymk kaşığı yeşil fasulye + 1 kase yeşil salata + 1 kupa limonlu ıhlamur
Ara; 20:30 - 1 ufak kivi
Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 20 dakika yemek yapmak
charmant @DisiAnka @deniz3344 THEY- C CallanPinckney
Hadi bakalim suslu kiz :) guzel gecsin bulusmaniz bize de anlat gelincehaha insallah insallah
evler baya uzak :) yol 2 saat sürüyo e giyindim evden ciktim derken 11 olur saat :)
yok canım diyetisyen desteği almıyorum ama kendimi biliyorum dikkat edince kilo veren bir bünyeye sahibim, spor imkanım olsa çok daha iyi olacak onun için de ocakta havuza gitmeyi düşünüyorum.Diyetisyen destegi aliyor musun canim?
bi 5 6 sene burda evlenmemi beklerseniz neden olmasinHadi bakalim suslu kiz :) guzel gecsin bulusmaniz bize de anlat gelinceburda evlendircez seni hepberaber
haha insallah insallah
evler baya uzak :) yol 2 saat sürüyo e giyindim evden ciktim derken 11 olur saat :)
Tamam kuzum o zaman ekmegini azaltmaya calis sabah kahvaltisinda yeterli cunku fazladan kalori almis oluyorsun. Zamanla alisirsin merak etmeyok canım diyetisyen desteği almıyorum ama kendimi biliyorum dikkat edince kilo veren bir bünyeye sahibim, spor imkanım olsa çok daha iyi olacak onun için de ocakta havuza gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?