- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bugün 59.10 çıktım 54 diyodum ama sizin sayenizde ben de hedefimi aşağı çekiceeem galibaaa :)gidecek gidecek ben geçen sene 62 den 52 ye düşmüştüm :)
Süpeeer 12 km demek en az 2 saat demek tebriklerrr.Dışarı bi çıktım hızlı tempoyla 12 km yürümüşüm, inanamadım. Tabi müziğin de etkisi var
tabi ben tatlı düşkünüyüm onu da söylemeden geçemeyeceğimkesinlikle doğru söylüyorsun. neyseki ben hamurişi zaten sevmiyorum ama hamurişi sevenlerin durumu zor valla. insan hayatından ekmeği ve tatlıyı çıkardı mı zayıflıyor zaten. çok acaip diyet menülerine hiç gerek yok
Belini inceltmek için de twister denen bir alet var a101 de vardı geçen 10 tl ondan al yormuyo da sağa sola sallan işte poponu büyütme :)Benim belim ne yaparsam yapayım incelmiyor. Yapı olarak kalın belliyimDüşündüm ki popomu büyütürsem belim ince gözükür. Bu Squat dediğiniz hareket sadece bacak mı inceltiyor. Ben popo büyütmek ve şekillendirmek için de yapılıyor diye duydum ama emin değilim
kesinlikle doğru söylüyorsun. neyseki ben hamurişi zaten sevmiyorum ama hamurişi sevenlerin durumu zor valla. insan hayatından ekmeği ve tatlıyı çıkardı mı zayıflıyor zaten. çok acaip diyet menülerine hiç gerek yok
olsun canim fazla giremiyorsun farkındayım. seninde mi kizin var bende güzel giyindiriyrm :)) bir bucuk yaşında . evlilik boyunca bi giynemedimde acisini cikartacam hele bi zayifliyim en güzelide ayni kilodayizSbedencim biraz gec cevapliyorum kußura bakma
oncelikle evet kilolarimiz takintilarimiz ayni bende hic kiyafet almiyorum kilo vermeden yok yillardir pardesu bile almadim
birbirimize destek olup hirslandirip verelim su kilolari lutfen yeni ciciler alalim
Çevre mdekiler kizini ne guzel giydiriyosun diyolar kendimdr guzel giyinmek isistiyorum ama vucut yok ne aci
bu hafta iki kilo verince butun gun o kadar mutluydum ki anlatamam esim bu kadar mi onemli dedi evet bu kadar önemli
Sabah 1 dilim ekmek daha iyi çünkü istemesek de yiyoruz sonraları patlıcanı kaızartmadan yapmak daha iyi deneyinIşte benim Menüm: sabah 2 dilim ekmekle peynir domates. Öğlen 3 kaşık türlü 1 dilim ekmek, akşam karniyarik,3 kaşık pilav ve 2 domates.Karniyarik yerken vicdan azabı cektim ama çok acikmistim. Bugün ara öğünde olmadı. Disari cikinca hersey aksiyor ya
Kızın kaç yaşında cips vermesennIyi geceler canim, ben artık yememeye alıştım yani hala iştah var aklıma sürekli bişeyler geliyor canım çekiyor ama tutuyorum mecbur. Kızım bugün cips yerken kokusu okadar güzel geliyorduki sorma! Bu kilolar gidene kadar yememeye yemin ettim
henüz kahvalti yapmadim.canim az yemeye çalışıcamKeşke ekmeği bir dilim yesen sabah da yedin muhtemelen.
Ailece yürüyüş demeeek devamını bekliyoruz :)10 a dogru evden ciktik yürüdük 5 dakka önce girdim eve kizim eşimi cok zorladi bir müddet kucakta taşıdık baya terledim yarina umarim güzel rakam görürüm.
öğleyi yemek lazım ben başlayamadım küre yoğurt doyurmuyo mu?selam kızlar
saat 16 da
iki bardak çay iki kandil simiti
saat 20:30
bi kâse kiraz bir dilm karpuz
23..yoğurt kuru
öğle yemek yemedim şimdi acıktım ama bu saate bişey yiyemem dayanacam
kizimin uyku saati ciktik cocukta huysuzlandi babasi baya tasimak zorunda kaldi istende gec gekiyor malesef. bugun gunduz cikicam :)Ailece yürüyüş demeeek devamını bekliyoruz :)
Ekmeğin 1 dilimi yerine domates salatalık ye yaaaBenim kahvaltida hiç renk yok. Sabit menü. 2 dilim ekmek,3 zeytin,2 kk peynir.
Aynenn çaysız olmazzevet kahvaltı hazırladım hemen kendime, yarım domates, birkaç zeytin, biraz peynir, bir dilim kepekli ekmek ve tabiki şekersiz çayım. bir demlik çay içerim ben bayılırım
Evet yaaa 2 buçuk ay oldu ama bu haftaki kadar hırslı olamamıştımmHadi inşallah, herkes daha bi hirslandi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?