♥haftalık kilo verme yarışması♥

tabi ben tatlı düşkünüyüm onu da söylemeden geçemeyeceğim

Belini inceltmek için de twister denen bir alet var a101 de vardı geçen 10 tl ondan al yormuyo da sağa sola sallan işte poponu büyütme :)

ben tatlı hastasıyımdır. dün tam 2.ayımı doldurdum sağlıklı beslenmede. bir kez irmik helvası yedim krize giriyordum başım döndü. dedim ki ben kendime ne kadar kötülük yapıyorum. gerçekten şeker en tatlı zehir.
bu süreçte yediğim sadece bitter çikolataydı onu da uzun zamandır yemiyorum. eve de almıyorum. görmeyince aklıma da gelmiyor.

hamur işi ve şekerli gıdalar yemeyince, biraz da hareket edince zaten kilolar veriliyor. yeter ki isteyelim.

olsun canim fazla giremiyorsun farkındayım. seninde mi kizin var bende güzel giyindiriyrm :)) bir bucuk yaşında . evlilik boyunca bi giynemedimde acisini cikartacam hele bi zayifliyim en güzelide ayni kilodayiz birimiz birimizi gecince digerimiz gayret edip digerimizi geçsin böylelikle tatli rekabet ve hedefe yaklasma olur dün o kadar yürüdüm yavaş gidiyor kilom birinci olamayablrm eski topiktede hic olmadim gece öyle bi gelmişlerdi kacamak yok tamam mi

Sabah 1 dilim ekmek daha iyi çünkü istemesek de yiyoruz sonraları patlıcanı kaızartmadan yapmak daha iyi deneyin

Kızın kaç yaşında cips vermesenn

selam kızlar
saat 16 da
iki bardak çay iki kandil simiti

saat 20:30
bi kâse kiraz bir dilm karpuz
23..yoğurt kuru
öğle yemek yemedim şimdi acıktım ama bu saate bişey yiyemem dayanacam
öğleyi yemek lazım ben başlayamadım küre yoğurt doyurmuyo mu?

"]Kızın kaç yaşında cips vermesenn [/QUOTE]
Haklısın kendim sağlıklı beslenmeye calisirken çocuğu zehirlememeliyim, kızım 5 yaşına girecek yakinda. Dün dışarda epey durduk, marketten bişeyler alıyordum cipslerin önünde durmuş okadar mazlum bakıyorduki hiç al falan demedi. O bakislarindan etkilendim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…