- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
germe kiz beni sakinim benAyyyy cok heyecanli yaaa :)
Evet vazgeçmedim canımMasallah masallah hasta hasta spor da yapilmis
germe kiz beni sakinim ben
ekmek çok az tüketiyorum zaten bir dilim yap kepek ekmeği yerim ya da tam buğday bazen yarım dilim olduğu oluyor hattaTamam kuzum o zaman ekmegini azaltmaya calis sabah kahvaltisinda yeterli cunku fazladan kalori almis oluyorsun. Zamanla alisirsin merak etmeonun disinda menun guzel. E tabii ki spor da eklersen mukemmel olur
O zaman gitsin kilolaaarrrekmek çok az tüketiyorum zaten bir dilim yap kepek ekmeği yerim ya da tam buğday bazen yarım dilim olduğu oluyor hatta
Valla iyice heyecanlandi simdi bizim kiz :) seninki daha iyiymisBen cok heyecanlanmistim. Bi de sacimin fusya oldugu zamana denk gelmisti sen dusun durumu
Sanirim bir sknti olmaz canim.bayanlar iki gün yazamayacam muhtemelen hafta sonu memlekette olacaz. kilo bildirimini salı günü yapsam olur mu
Valla iyice heyecanlandi simdi bizim kiz :) seninki daha iyiymis
Biliyorum resmindenBen cok heyecanlanirim boyle konularda. Bi ise nasil baslarsan oyle gider derler ya ona cok inanirim. Saclarim pembe ve burnumda da piercing vardi. Geleneksel trakya annecigi garipsedi tabi biraz ama sohbet ede ede isindik :)
Not: Ergenlikti geldi gecti saclarim su an kendi renginde koyu kumral
oyy bence o halin çok tatlıymıştır :)Ben cok heyecanlanirim boyle konularda. Bi ise nasil baslarsan oyle gider derler ya ona cok inanirim. Saclarim pembe ve burnumda da piercing vardi. Geleneksel trakya annecigi garipsedi tabi biraz ama sohbet ede ede isindik :)
Not: Ergenlikti geldi gecti saclarim su an kendi renginde koyu kumral
fuşya mıBen cok heyecanlanmistim. Bi de sacimin fusya oldugu zamana denk gelmisti sen dusun durumu
Biliyorum resmindengayet normalsin suan benim de varsi piercing ama gobegimde esimde ondan nefret ediyordu hamile kalinca cikaririm dedim kaldim cikardim hala ortada cocuk yok sonra yine takicam seviyorum ben
oyy bence o halin çok tatlıymıştır :)
fuşya mı
Sanirim bir sknti olmaz canim.sbeden e de soralim tatil dolayisiyladir insallah ziyaret mi?[/QU hafta sonu ya canım iki hafta da bir falan geçiyoruz memlekete yakın zaten bizim için iyi oluyor ama yemeyi biraz abartıyoruz hafta sonu inşallah dikkat ederim almıyım yeter:)
Ay kızlar 61 kg olmusum felaket
A aaaa noldu kiz krize mi girdin frene bas bakimKızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?