♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam kuzum o zaman ekmegini azaltmaya calis sabah kahvaltisinda yeterli cunku fazladan kalori almis oluyorsun. Zamanla alisirsin merak etme onun disinda menun guzel. E tabii ki spor da eklersen mukemmel olur
ekmek çok az tüketiyorum zaten bir dilim yap kepek ekmeği yerim ya da tam buğday bazen yarım dilim olduğu oluyor hatta

bayanlar iki gün yazamayacam muhtemelen hafta sonu memlekette olacaz. kilo bildirimini salı günü yapsam olur mu

Valla iyice heyecanlandi simdi bizim kiz :) seninki daha iyiymis

Ben cok heyecanlanirim boyle konularda. Bi ise nasil baslarsan oyle gider derler ya ona cok inanirim. Saclarim pembe ve burnumda da piercing vardi. Geleneksel trakya annecigi garipsedi tabi biraz ama sohbet ede ede isindik :)
Not: Ergenlikti geldi gecti saclarim su an kendi renginde koyu kumral

Biliyorum resminden gayet normalsin suan benim de varsi piercing ama gobegimde esimde ondan nefret ediyordu hamile kalinca cikaririm dedim kaldim cikardim hala ortada cocuk yok sonra yine takicam seviyorum ben

oyy bence o halin çok tatlıymıştır :)

Biliyorum resminden gayet normalsin suan benim de varsi piercing ama gobegimde esimde ondan nefret ediyordu hamile kalinca cikaririm dedim kaldim cikardim hala ortada cocuk yok sonra yine takicam seviyorum ben

Ahahah dis normalde icim bi tuhaf anacim Tak tak bende bayiliyorum gobekte. Biraz daha kilo vereyim karin kaslari belli olsun istedigim seylerden birisi tabii hamile olmazsam

Kızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/

A aaaa noldu kiz krize mi girdin frene bas bakim cabuk toparla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…