- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım sabret azmini kaybetme çıkmayacaksınpzt 53.1
cuma 52.2
şimdi böyle ya hafta sonu yicem yicem yine 53 e çıkıcam :)
Canım regl şişkinliği sakin ol az ye spor yap gidecek bak 1 günde 500 gr kaybettim reglden hemen sonra onlar şişkinlik ama ne sporumu bıraktım ne yemeyi abarttımgünaydin :)
Pazartesi`den persembe`ye: 63.2
bugün: 63.5yarin yada pazar regli olucam ona bagliyorum durumu ama bakalim
günaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok
sendeAynen baya baya fusya :)) Hani profilde ki K harfi varya baya o renkti 2-3 ay kullandim :)
Canım sakin spora yönel yemekleri mi kaçırdınAy kızlar 61 kg olmusum felaket
Kızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/
sendecharmant ta çılgın tiplersiniz, profildeki foto yeni halin sanırım, daha net görürüm diye seni izlemeye aldım ama başka foto çıkmadı :)
Kızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/
teşekkür ederim canımEvet profildeki yeni bi degistireyim artik dedim ama yan yattimNasil duzelecek o acaba bilemedim. Baska yok ama ara ara degistiririm senin icin :))
Ben cok heyecanlanmistim. Bi de sacimin fusya oldugu zamana denk gelmisti sen dusun durumu
canim bugun kayinvalidemle tanismaya gidiyorzm kendisi sagolsun döktürmüstür simdiCanım regl şişkinliği sakin ol az ye spor yap gidecek bak 1 günde 500 gr kaybettim reglden hemen sonra onlar şişkinlik ama ne sporumu bıraktım ne yemeyi abarttım
bence detoks gibi beslendigi icin öyle suan herseye saldirmasi normalneden böyle oldu sınav haftandamıydın, yada regl mi olcan
bence sende haklısınbence detoks gibi beslendigi icin öyle suan herseye saldirmasi normal
diyet arkadaşıma üye olsan hesapla kitapla uğraşmazsın o hesaplıyor zatenslm kizlarrr kalori saymayi bilenler bi bakabilir miiii
menu paylaşıyorum
sabah kalkinca aksamdan islattigim 1ceviz+1sb su
kahvalti.
1yumurta haslama
3zeytin 1kk peynir 1 salatalik
2isirik tost
kusburnu cayi
ara 15 fistik yesil cay
ogle kucuk bi parca balik
domates salatalik
ara 1elma kucuk
aksam 150 gr tavuk sote 2yk yogurt 1/2sb salgam
simdi maden suyu ve su iciyorum.
yatmadan da 1/2 sb süt olur.
toplamda 1200 kalori bence. nasil beslenmem. 20 dk egzersiz yaparim yatmadan.
canim bugun kayinvalidemle tanismaya gidiyorzm kendisi sagolsun döktürmüstür simdi
aynen aynen biliyorum daha regli olmadim amaAz ye bari canım hani sizi kırmak istemiyorum 1-2 kaşık 1-2 çtl alayım de ısrar etmez çok herhaldeRegl iken metabolizma daha hızlı çalışıyor bunu kendi lehine çevir derim
çok geçmiş olsun canım,kendine iyi bak,mucksgünaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok
Haftasonu işte tam senlik evdeysen spor yap derim nasıl işe yaradığını göreceksinaynen aynen biliyorum daha regli olmadim amayarin yada pazar olucam
sağol canımçok geçmiş olsun canım,kendine iyi bak,mucks
niden böyle oldu denizcim, regl mi olcan sınav haftan mı iştahını açan nedir, buarada erkek ark. arandaki durum noldu düzel di mi?Kızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/
Geçmiş olsun canım idrar yolu iltihabı olmasın....günaydın kızlar, ben bugün biraz rahatsızım, bağırsaklarımda 3 aydır ağrı vardı, ilaç kullanınca geçiyo bırakınca ağrıyo dün gece yine ağrıyla uyandım doğru düzgün uyuyamadım, bide sabah mide bulantısı başladı hiç keyfim yok
BilmiYorumki canim ya,onu yaparken bi sıkıntım yok ama çarşamba gidicem bakalım ne diycekGeçmiş olsun canım idrar yolu iltihabı olmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?