♥haftalık kilo verme yarışması♥

pzt 53.1
cuma 52.2

şimdi böyle ya hafta sonu yicem yicem yine 53 e çıkıcam :)
Canım sabret azmini kaybetme çıkmayacaksın
günaydin :)

Pazartesi`den persembe`ye: 63.2
bugün: 63.5 yarin yada pazar regli olucam ona bagliyorum durumu ama bakalim
Canım regl şişkinliği sakin ol az ye spor yap gidecek bak 1 günde 500 gr kaybettim reglden hemen sonra onlar şişkinlik ama ne sporumu bıraktım ne yemeyi abarttım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde hastalıktan hiç keyfim iştahım yok

Ay kızlar 61 kg olmusum felaket
Canım sakin spora yönel yemekleri mi kaçırdın

Oo canım niye böyle oldu ki geri alma aman dikkat et sporunu yaptın mı peki

neden böyle oldu sınav haftandamıydın, yada regl mi olcan

Ben cok heyecanlanmistim. Bi de sacimin fusya oldugu zamana denk gelmisti sen dusun durumu
sen hakliymissin
Canım regl şişkinliği sakin ol az ye spor yap gidecek bak 1 günde 500 gr kaybettim reglden hemen sonra onlar şişkinlik ama ne sporumu bıraktım ne yemeyi abarttım
canim bugun kayinvalidemle tanismaya gidiyorzm kendisi sagolsun döktürmüstür simdi

diyet arkadaşıma üye olsan hesapla kitapla uğraşmazsın o hesaplıyor zaten

canim bugun kayinvalidemle tanismaya gidiyorzm kendisi sagolsun döktürmüstür simdi

Az ye bari canım hani sizi kırmak istemiyorum 1-2 kaşık 1-2 çtl alayım de ısrar etmez çok herhaldeRegl iken metabolizma daha hızlı çalışıyor bunu kendi lehine çevir derim

çok geçmiş olsun canım,kendine iyi bak,mucks

Kızlaaar geçtiğimiz cumadan beri deli gibi yedim cuma akşamı cips , cumartesi pizza , pazartesi burger, salı çikolata, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam salata-1 pişmaniye, çarşamba kaşarlı sucuklu omlet akşam 2 pişmaniye, perşembe omlet çikolata büskivi kraker çok yiyorum:/

niden böyle oldu denizcim, regl mi olcan sınav haftan mı iştahını açan nedir, buarada erkek ark. arandaki durum noldu düzel di mi?

Geçmiş olsun canım idrar yolu iltihabı olmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…