♥haftalık kilo verme yarışması♥

BilmiYorumki canim ya,onu yaparken bi sıkıntım yok ama çarşamba gidicem bakalım ne diycek
Ben oldum canım kasıklarım çok ağrıdı mideme vurdu Ağrısı mide bulantısı halsizlik vardı idrar yollarım iltihaplanmış meğer geciktirme canım Çarşamba'ya daha çok var Allah şifanı versin

eylül ayından beri çekiyorum canım bi kere gittim bağırsak kasılmalarını yavaşlatıcı bir hap verdi onla geçti ama ilacı bırakınca bi süre sonra başladı tekrar, çarşambaya almamın sebebi diğer günlerde yer yok doktorda çarşamba yer vardı, sabah 7 de kalkıp gitsem bilgi işlemden alırım ama gerek yok şimdilik idare ediyorum

Canım sakin spora yönel yemekleri mi kaçırdın

Oo canım niye böyle oldu ki geri alma aman dikkat et sporunu yaptın mı peki
ay canım hiç tatlı un ekmek yemedim ama fındık cevizi çok yedik galiba
bir de annem gidecek diye 2 gündür beraber akşam yemeği yiyiyoruz,dün dışarı çıktık
benim bünye de akşam yemeğe alışmadığından mıdır nedir,depoya geçti
bir de regl oldum

ben de bunları yiyip kilo alsam hiç üzülmeyeceğim ama ben hiçbirini yemeedim

Canım o zaman korkmana gerek yok zararlı şeyler yememişsin fındık ceviz sonuçta daha kolay verilir onlardansa eğer akşam yemek yemediğin için normalde o yüzden vücut görünce saldırıya geçti hemen tuttu galiba ee bir de regl olmuşsun daha ne olsun 1 kilo farkeder ki şişkinliğin var korkma hiç yemene dikkat et sporuna odaklan aynısın bak haftaya daha da düşebilirsin hatta reglden sonra

o 1 kilon akşam yemeğinin sonucudur tabi bide regl şişkinliği annen gidince eski düzenine döndüğünde verirsin hemen moralini bozma

inşallah nehircimm

Çok geçmiş olsun canım öncelikle:)o bendede var anne ihlamurlari kurtardi beni.
Valla sonuçları gördükçe sana dua ediyom. bencede squat hayat kurtarır olsun sen yap gerçi pek ihtiyacın oldugunu sanmıyorum bayağı deneyimlisin bu konuda.:)))
Bayagi ilerleme var bende yok canim 1 5 litre iciyorum.:)
Bide canim internette bazi yerlerde çok çömelin yaziyo bazi yerlerde de çok egilmiyo bi sana sorim dedim

İhtiyacım olmaz olur mu canım daha basenlerim tam anlamıyla incelmedi şuanda sıkılaştım sadece ekstradan leslie yapıyorum pilates yapıyorum onları da öneririm basenlerle ilgiliyse özellikle sıkıntın mesela leslie 3 millik 45 dakikalık bir videosu var acayip terletiyor pilateste yine Ebru Şallı'nın bacak inceltme egzersizi var 1 saatlik ama ben topsuz falan yaptığım için evde 30 dakikasını anca yapabiliyorum bunun gibi şeylerde ekleyebilirsin squat programını bitirdiğindeBen tam çömelme yapıyordum canım yarım çömelme de var sandalyeye oturur gibi bence tam çömelme daha çok işe yarıyor en azından selülitler için sanki sandalyeye çömelme pop dışarıya doğru oldukça sanki popoyu kaldırır gibi geldi bana

Hmm anladim canim bende tam diycektim ki benim pilates topum yok nasıl yapcam:) o zaman bende öyle yapim üst bacagim çok kalin canim ya basen 97ydi 95 şimdi çok iğrenç bi:görüntü anliycagn . ama:en azindan şimdi biraz daha toplu eritmem lazım heeeepp
Dediklerin bakim canim o:zaman ben plank squat gidiyordum leslie ve pilatesede bakim o zaman pilates topu olmadan nasıl yapcam onuda bi dusunim.:)

Topsuz yapılan hareketleri var canım videosunu izle göreceksin zaten gerek kalmadığına bende almayı düşündüm topu ama işte bir türlü nasip olmadıİp aldım bir de ip herşeye değiyor aslında atlayabiliyorsan ip atla derim bütün vücut çalışıyor

Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte

Arada yine şekersiz nescafe içebilirim akşama yoğurt çorbam var onu yemeyi planlıyorum 1 kase daha sonra yarım trileçe yiyeceğim günü kapatırım böyle herhalde 1 ad.narda yiyebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…