63.1 geldim sabah, yani ben öyle deli gibi diyet yapmiyorum biliyosun ama motive edebiliriz birbirimizi nasil rekabet ediceezzKaç kilosun
Yani rekabete var mısın
yazını okudum ve bende elma yiyorumbu konuda çok mu çabuk gaza geliyorum ne
aaaa tembelmis
senin sağlıklı beslenmeni sevsinler, rekabet iyidir hedefe çabuk ulaştırıraaaa tembelmissadece saglikli beslenmeye calisiyorum nerem tembeel
yavas ama emin adimlarla ilerlemeyi tercih ederim :) yasam bicimime uymayan bir seyi yaparsam, o seyi biraktigim an kilo alirim gerisenin sağlıklı beslenmeni sevsinler, rekabet iyidir hedefe çabuk ulaştırır
Tamam kız al o zaman.
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 yumurta
Okulda 1 browni
Akşam istavrit tava salata 2 kaşıl kadar nohut
Yemekten sonra 5 adet cips 1 baklava 1 mandalina 1 elma biraz da çiğdem.
Sen benim dun yediklerimi goreydinhe bide 5 tane çiziviç akşam yemeğinden öncecharmant
hee bak elalemin kayinvalidesiHayın kayınvalide bana bir iğne almadı bakAnca havlu kenarı örmüş getirmiş çeyizime
Sen aksamlari al ilacini cunku istah aciyor o bisey olmaz korkma gecmis olsun canimBu arada neden gozumun karardigini surekli halsiz oldugumu ve asiri usudugum anlasildi. Kan testi yaptirdim. Her sey tam ama b 12 eksikligim baya bi dusmus.
Normalde 500lerde olasi gereken b12 bende 106 2 hafta ilac kullanicam. Eczanedeki bayan kilo almak istemiorsan geceleri kullan dedi. Ins almam yahu
charmant @nehirnil111
Afiyet olsun cok guzel bir kahvalti olmus kuzumuyaninca geleneksel olarak 1 fincan yesilcay
saat 9:00
1 portakal
kahvalti 10:30
3 yk kasarli menemen (az kasarli)
1 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
yarim dl ezine
1 yk üzüm receli
2 tatli kasigi kaymak
12 gibi yürüyüse cikmayi planliyorum yarim saat falan yürürüm heralde :)
Geldim ben de kusuummm bayaabi yurudum benyürüyüşün bitti mi, kimse yok bugün burda ben nöbetci kaldım
canım benim hoşgeldin, ohh ne güzel yürüyüşünü yapmışsınSen benim dun yediklerimi goreydinneyse bisey yok burda kuzum hepsi erimis gitmistir coktaaaan
hee bak elalemin kayinvalidesibayanbaloncuk pirlanta aliyor gelinine bizimkiler anca fit fit fit dantel yapsin
Sen aksamlari al ilacini cunku istah aciyor o bisey olmaz korkma gecmis olsun canim
Afiyet olsun cok guzel bir kahvalti olmus kuzum
Geldim ben de kusuummm bayaabi yurudum beniki bucuk saat kadar
Gorusuruz tatliiiimmm kolay gelsincanım benim hoşgeldin, ohh ne güzel yürüyüşünü yapmışsınben çıkıyorum şimdi, misafirlerim bu akşamda bendelermiş, yoğun bir mesai bekliyor , görüşürüz
Merhaba canim kaptanimizMerhabalar bende yarişa katilmak istiyorum,
31 yaşindayim, 76.5kg 180cm boyum
2 cocuğum var yarişmaya benide alirsaniz düzenli kilo bildirimi yapabilirim.
Allah yardimcin olsun.basarilar kuzum:))canım hafta sonu sınavlarım var :) iyiyim sağol
Evet yaa kimbilir ne cok ortak noktalari vardir tanissalar:))Ayyy ne seker akraba gibi hissettim vallaha:) Oyy kiyamam uzuldum ama yapacak bisey yok.
Erittim evelallah kiz sporun gözünü seveyim:))Sen benim dun yediklerimi goreydinneyse bisey yok burda kuzum hepsi erimis gitmistir coktaaaan
hee bak elalemin kayinvalidesibayanbaloncuk pirlanta aliyor gelinine bizimkiler anca fit fit fit dantel yapsin
Sen aksamlari al ilacini cunku istah aciyor o bisey olmaz korkma gecmis olsun canim
Geldim ben de kusuummm bayaabi yurudum beniki bucuk saat kadar
Allahim ben de hic sevmiyom onu yaaBen anneme yaptırmadım hiç anne sevmiyorum sakın gözlerine yazık parana yazık diye kalktı kv getirdi aynen bir bilezik taksaydı daha iyiydi yatak örtüsü de yaptırmış pike sarmamı ne Allahım en sevmediğim renk bir de beyaz ama gold kenarları falan
ah sagol kuzum, valla lafla söylemek kolay da is ciddiye binince yapcak mi bakalimhee bak elalemin kayinvalidesibayanbaloncuk pirlanta aliyor gelinine bizimkiler anca fit fit fit dantel yapsin
neeee bamyamiiiii bayiliriiiimmmSelam kizlarrr
Sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 kasik recel ve kavurma
Aksam 3 kasik makarna bir kase bamya 1 dilim ekmek bi kac dilim de patates kizartmasi
Aksam da meyve yerim.
Sporum
1 saat leslie ve pilates
1 saat koşu ve yurume
Yapsin kiizz nolcak agirliginca altin degil bu sonuctaah sagol kuzum, valla lafla söylemek kolay da is ciddiye binince yapcak mi bakalim
canım hafta sonu sınavlarım var :) iyiyim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?