♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam kız al o zaman.
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 yumurta
Okulda 1 browni
Akşam istavrit tava salata 2 kaşıl kadar nohut
Yemekten sonra 5 adet cips 1 baklava 1 mandalina 1 elma biraz da çiğdem.

he bide 5 tane çiziviç akşam yemeğinden önce charmant
Sen benim dun yediklerimi goreydin neyse bisey yok burda kuzum hepsi erimis gitmistir coktaaaan
Hayın kayınvalide bana bir iğne almadı bak Anca havlu kenarı örmüş getirmiş çeyizime
hee bak elalemin kayinvalidesi bayanbaloncuk pirlanta aliyor gelinine bizimkiler anca fit fit fit dantel yapsin

Sen aksamlari al ilacini cunku istah aciyor o bisey olmaz korkma gecmis olsun canim
Afiyet olsun cok guzel bir kahvalti olmus kuzum
yürüyüşün bitti mi, kimse yok bugün burda ben nöbetci kaldım
Geldim ben de kusuummm bayaabi yurudum ben iki bucuk saat kadar

Sabah menumu yazmistim

Ara
T.kahvesi
2 kucuk lokum

Oglen
Yarim mandalina
2 dilim portakal
2 dilim elma
2 kirma zeytin
2 antep fistigi

Birazdan birtabak brokoli yicem aksama allah kerim k.valide ne yapmis bilemiyorum ondan yer cay icerim o kadar

Merhabalar bende yarişa katilmak istiyorum,
31 yaşindayim, 76.5kg 180cm boyum
2 cocuğum var yarişmaya benide alirsaniz düzenli kilo bildirimi yapabilirim.

canım benim hoşgeldin, ohh ne güzel yürüyüşünü yapmışsın ben çıkıyorum şimdi, misafirlerim bu akşamda bendelermiş, yoğun bir mesai bekliyor , görüşürüz

Erittim evelallah kiz sporun gözünü seveyim:))

Allahim ben de hic sevmiyom onu yaa
Ben sade seviyorum her seyi bide baya baya sade:))

canım hafta sonu sınavlarım var :) iyiyim sağol

Başarılar sbeden.

Arkadaşlar virüsler sardı heryanımı. yaptığım herşeyi kaybettim. ödevler, fotoğraflarım, bilgisayarımda ne varsa herşey gitti. pazartesi format attırıcam. düzelene kadarda eşimin bilgisayarını kullanıcam. derslerimide sıfırdan yeniden yapıcam. ne şanssız bir insanım. onları halledene kadar çok sık giremeyebilirim. arada girip bir gözatıyorum. o kadar ilerlemiş oluyorki hepsini okuyamıyorum. diyette maalesef pek yapamıyorum ama yerimde sayıyorum, almıyorum. bakalım önümüzdeki haftaya kadar toparlanabilirsem daha aktif olucam. kendinize iyi bakın, diyeti unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…