♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam kızlarrr
Kahvaltı
2 yumurta (yağsız tavada)
8 kırma zeytin
1 dilim peynir
1 dilim buğday ekmeği

ara
4 gün kurusu
1 ceviz

Öğle
tatlı isteğim olduğu için öğlen öğünümü
1 muzu ezip içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle karştırıp tarçın ve kuru üzümle süsleyip geçiştirdim..

türk kahvesi
3 dilim bitter

Akşam 15:30
1 tabak prasa yemeği
1 bardak ayran
1 dilim buğday ekmeği

1.5 saat tempolu spor yaptım ,akşam yemeğimi de erken yemeyi tercih ettim

yine guzel hepguzel menu

kızlar ben acıktım ya
akşam yemeğini 15.30 da yer birde üstüne tempolu 1.5 saat spor yaparsan olcağı bu ,geceyi nasıl yapcaz bakalım elma ,mandalin le geçiştircem şurda pazartesiye ne kaldı demii

evet bugunku menüm de böyle :) yoruma aciktir C CallanPinckney

uyaninca geleneksel olarak 1 fincan yesilcay

saat 9:00
1 portakal

kahvalti 10:30
3 yk kasarli menemen (az kasarli)
1 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
yarim dl ezine
1 yk üzüm receli
2 tatli kasigi kaymak

saat 15:15
1 elma

aksam 18:30
3 sis adana kebap (evde yaptik,3 avuc ici kadar köfte anca cikar toplamda) (hic ekmek yada pide yemedim bu arada :) )
1 bardak ayran
bolca salata

öglen 50 dk yürümüstüm,
50 squat cektim,
aksama da 500 ip ve bölgesel hareketlerimi yaparim.
en az karbonhidrat, en cok da proteini bugun aldim sanirim :) ben mennunum menümden ama bakalim.
1 fincan nescafe ictim öglen, yatmadan da yesilcay icerim

Canim Teşekkür ederim.
format attirmadan evvel diskten fotograflarini kurtar yada bilgisayardan anlayan birine yaptir bi dene

Canim Teşekkür ederim.
format attirmadan evvel diskten fotograflarini kurtar yada bilgisayardan anlayan birine yaptir bi dene

zaten bilen birine yaptırıcam. belgelerimi saklıycak ama kullanamayacağım. bu virüs yeniymiş ve kurtarılamıyormuş. kurtulma yolu bulunana kadar saklayacağız ama ödevlerim için bekleyemem. yapıyorum şimdi ödevleri. fotoğraflarım ve diğer belgeler için bekliycem. dilerim kısa zamanda bulunur bir yol.

diyet nasıl gidiyor kilo verebildinmi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…