- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
elma_sekerim0143917604 .!.:selam kızlarrr
Kahvaltı
2 yumurta (yağsız tavada)
8 kırma zeytin
1 dilim peynir
1 dilim buğday ekmeği
ara
4 gün kurusu
1 ceviz
Öğle
tatlı isteğim olduğu için öğlen öğünümü
1 muzu ezip içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle karştırıp tarçın ve kuru üzümle süsleyip geçiştirdim..
türk kahvesi
3 dilim bitter
Akşam 15:30
1 tabak prasa yemeği
1 bardak ayran
1 dilim buğday ekmeği
1.5 saat tempolu spor yaptım ,akşam yemeğimi de erken yemeyi tercih ettim
Yaa ben uc yila kadar bamya yemeyen agzina tadımlık bile almayan biriydim uc yildir ama favori yemegim cok seviyorumneeee bamyamiiiii bayiliriiiimmmafiyet olsun
teşekkür ederim tatlım
yine guzel hepguzel menu
Olsun sonunda gercek lezzeti tatmissinYaa ben uc yila kadar bamya yemeyen agzina tadımlık bile almayan biriydim uc yildir ama favori yemegim cok seviyorum
Leblebi de yiyebilirsin bir avuc kuzumkızlar ben acıktım ya
akşam yemeğini 15.30 da yer birde üstüne tempolu 1.5 saat spor yaparsan olcağı bu ,geceyi nasıl yapcaz bakalım elma ,mandalin le geçiştircem şurda pazartesiye ne kaldı demii
meyveli yoğurt 5 badem yicem canımLeblebi de yiyebilirsin bir avuc kuzumyada yogurt
bi tek ben sinirsiz tatli yiyebiliyorum saniyodum, suan seni cok kiskandimAy kızlar dün akşam 4 porsiyon yaş pasta yedim sanırım gece şeker komasına girdim. Tüm gece vücudum yandı ya
Canim Teşekkür ederim.Başarılar sbeden.
Arkadaşlar virüsler sardı heryanımı. yaptığım herşeyi kaybettim. ödevler, fotoğraflarım, bilgisayarımda ne varsa herşey gitti. pazartesi format attırıcam. düzelene kadarda eşimin bilgisayarını kullanıcam. derslerimide sıfırdan yeniden yapıcam. ne şanssız bir insanım. onları halledene kadar çok sık giremeyebilirim. arada girip bir gözatıyorum. o kadar ilerlemiş oluyorki hepsini okuyamıyorum. diyette maalesef pek yapamıyorumama yerimde sayıyorum, almıyorum. bakalım önümüzdeki haftaya kadar toparlanabilirsem daha aktif olucam. kendinize iyi bakın, diyeti unutmayın.
Tamam canim pazartesi eklerim.simdiden katilsin aramiza :)
Canim Teşekkür ederim.
format attirmadan evvel diskten fotograflarini kurtar yada bilgisayardan anlayan birine yaptir bi dene
Bu konuda yanliz degilsin 1 tepsi baklavayi,1 butun yaspastayi tek basima bikmadan yerimbi tek ben sinirsiz tatli yiyebiliyorum saniyodum, suan seni cok kiskandim
Merhabalar bende yarişa katilmak istiyorum,
31 yaşindayim, 76.5kg 180cm boyum
2 cocuğum var yarişmaya benide alirsaniz düzenli kilo bildirimi yapabilirim.
canim kaptanimiz kabul etti sen de katilabilirsin aramizaTamam canim pazartesi eklerim.simdiden katilsin aramiza :)
Ay kızlar dün akşam 4 porsiyon yaş pasta yedim sanırım gece şeker komasına girdim. Tüm gece vücudum yandı ya
Bu konuda yanliz degilsin 1 tepsi baklavayi,1 butun yaspastayi tek basima bikmadan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?