♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar yaa benim bir suredir bacagimin ic kismi ve karnim asiri derecede kasiniyor. Onceden kullandigimdan farkli bisey kullanmiyorum. Insanlar bacaklarin inceliyo deyince acaba kilo veriyo daraliyo diye mi oluyo dedim. Asiri derecede kasiniyo var mi boyle bisey yasayan?

Surekli bir kasinti mi yoksa spor sonrasi mi kuzum? Spor sonrasiysa kasinmasi normal.

Bu konuda yanliz degilsin 1 tepsi baklavayi,1 butun yaspastayi tek basima bikmadan yerim

ne var yaaa
kalp kalp kalp
bende bi dönem cok kasinmistim sonra gecti ama yediklerimdendi galiba, bi doktora görün istersen böbreklerle ilgili seyler de kasinti yapiyo bazen

Hayirli gunler olsun hepimize fistiklarrr
Yaa ben dün koşuyu ustsuz yaptim ondan midir nedir bilmem yumurtaliklarim agriyo(

Hadi kilo aliyo olsan catlamadan kasinti olur dicem de bu nedendir bilmem tatlim insaallah hemencecik gecer

Sen genelde hayatinin belli donemlerinde hep bu kiloda mi bulundun acaba bebis 63 baya zorladi gibi sanki.
yok kuzum ben hep kiloluydum, genelde 68 lere inip inip geri aldim, 2 sene önce sadece en az hayatimda 58 i gördüm, sonra 2 senede geri aldim onlari da. ama o dönem hep 61 lere cikip cikip 59 a inmistim, bilmiyorum ki neden böyle. kafaya da takmamaya calisiyorum ama bakalim.

Kiz bugün kossana biraz yapabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…