Sok oldum suan hayatimda o kadar tatli yemedim ben neden bilmem ama midem bulanir bir lokma fazla yersemNe
Gozlerini belerte belerte bakiyon nolduki
yürü kiz kim tutar seni benden sana hep destek tam destek
Surekli bir kasinti mi yoksa spor sonrasi mi kuzum? Spor sonrasiysa kasinmasi normal.Kizlar yaa benim bir suredir bacagimin ic kismi ve karnim asiri derecede kasiniyor. Onceden kullandigimdan farkli bisey kullanmiyorum. Insanlar bacaklarin inceliyo deyince acaba kilo veriyo daraliyo diye mi oluyo dedim. Asiri derecede kasiniyo var mi boyle bisey yasayan?
Bu konuda yanliz degilsin 1 tepsi baklavayi,1 butun yaspastayi tek basima bikmadan yerim
ne var yaaa
kalp kalp kalpBalsın bal♡
bende bi dönem cok kasinmistim sonra gecti ama yediklerimdendi galiba, bi doktora görün istersen böbreklerle ilgili seyler de kasinti yapiyo bazenKizlar yaa benim bir suredir bacagimin ic kismi ve karnim asiri derecede kasiniyor. Onceden kullandigimdan farkli bisey kullanmiyorum. Insanlar bacaklarin inceliyo deyince acaba kilo veriyo daraliyo diye mi oluyo dedim. Asiri derecede kasiniyo var mi boyle bisey yasayan?
Sen genelde hayatinin belli donemlerinde hep bu kiloda mi bulundun acaba bebis 63 baya zorladi gibi sanki.pazartesi`den persembe`ye 63.2
cuma: 63.5
cumartesi: 63.1
pazar: 63.4 (bana protein yaramiyo anlamis olduk :) )
Hadi kilo aliyo olsan catlamadan kasinti olur dicem de bu nedendir bilmem tatlim insaallah hemencecik gecerKizlar yaa benim bir suredir bacagimin ic kismi ve karnim asiri derecede kasiniyor. Onceden kullandigimdan farkli bisey kullanmiyorum. Insanlar bacaklarin inceliyo deyince acaba kilo veriyo daraliyo diye mi oluyo dedim. Asiri derecede kasiniyo var mi boyle bisey yasayan?
Yemesin onlar da isterse midesi karnina yapismis olsun o kadar tatli herkese zarar kizlarrr immmm( kizma sesi cikardim)Sok oldum suan hayatimda o kadar tatli yemedim ben neden bilmem ama midem bulanir bir lokma fazla yersemama size afiyet olsun tabii yiyin yiyin bol bol
Eveettt hak yolunu buldumOlsun sonunda gercek lezzeti tatmissin
yok kuzum ben hep kiloluydum, genelde 68 lere inip inip geri aldim, 2 sene önce sadece en az hayatimda 58 i gördüm, sonra 2 senede geri aldim onlari da. ama o dönem hep 61 lere cikip cikip 59 a inmistim, bilmiyorum ki neden böyle. kafaya da takmamaya calisiyorum ama bakalim.Sen genelde hayatinin belli donemlerinde hep bu kiloda mi bulundun acaba bebis 63 baya zorladi gibi sanki.
bi tabak fazla koy simdi biletimi alip yanina geliyorumAksama tavuklu patates yemegi dusunuyorum bide salata nasil olur kizlar
kilo verirken de catliyo kuzum insan malesef :)Hadi kilo aliyo olsan catlamadan kasinti olur dicem de bu nedendir bilmem tatlim insaallah hemencecik gecer
gecmis olsun canim dikkat et kendine yaHayirli gunler olsun hepimize fistiklarrr
Yaa ben dün koşuyu ustsuz yaptim ondan midir nedir bilmem yumurtaliklarim agriyo(
Kiz bugün kossana biraz yapabilir misinyok kuzum ben hep kiloluydum, genelde 68 lere inip inip geri aldim, 2 sene önce sadece en az hayatimda 58 i gördüm, sonra 2 senede geri aldim onlari da. ama o dönem hep 61 lere cikip cikip 59 a inmistim, bilmiyorum ki neden böyle. kafaya da takmamaya calisiyorum ama bakalim.
disarda yapamam de evde deniycem kuzum, 5 er dk kosup 2 3 dk dinlenerek yapabilirim heralde hic kosmadim daha önce. yerimde sayicam dimi kosar gibi ev kücük malum :) bir de cok mu hizli kosuyo olmam lazimKiz bugün kossana biraz yapabilir misin
Ama sen gelirsen ben bu menuyle kalmam ki:)))bi tabak fazla koy simdi biletimi alip yanina geliyorumyumuluruz hemen
Yaaa onu bilmiyordum bak ben yakilo verirken de catliyo kuzum insan malesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?