♥haftalık kilo verme yarışması♥

disarda yapamam de evde deniycem kuzum, 5 er dk kosup 2 3 dk dinlenerek yapabilirim heralde hic kosmadim daha önce. yerimde sayicam dimi kosar gibi ev kücük malum :) bir de cok mu hizli kosuyo olmam lazim
Bak ben soyle yapiyorum 10 dakika kosup 3 dakka yuruyorum bu tempoyla. Evet yerinde yaparsin hatta parmak uclarinda kosarsan alt bacakta eriyor sikilasiyor.
Normal hizla kosup arada arttiriyorum

Bak ben soyle yapiyorum 10 dakika kosup 3 dakka yuruyorum bu tempoyla. Evet yerinde yaparsin hatta parmak uclarinda kosarsan alt bacakta eriyor sikilasiyor.
Normal hizla kosup arada arttiriyorum
dayanabilirsem 10 dk yapayim canim :)
Ben yemekten sonta bir saat pilayes bir saat kosu yaptiririm:))
pilatesi bi sevemedim gitti ya
Kilo alirken catliyo ya verirken de burusuyo tabi o deri biraz o goruntuden nefret ediyoruuuummmm
aynen
Ben yerim valla eğer moralim bozuksa öyle bir yerim ki
benim morelim bozuk olmasina gerek yok

bayanbaloncuk charmant su321 2-3 hafta once check up tan gecmistim hicbir degerimde sorun yoktu. Sabah kalkinca esime sordum hafif hafif catlaklarin oluyo bacaginin icinde deri toparlanmaya calistigindan olabilir kozmetik icerikli bisey surme su an hassas vucudun degistirmeye calistigin vucut sekline adapte olmaya calisyo dedi. Sagolsun bepanthol losyon almis gelmis daha medical diye bakalim umarim gecer ic bacagim ve karnim resmen uyuzmusum gibi tatli tatli kasiniyo ay delircem :))

dayanabilirsem 10 dk yapayim canim :)

pilatesi bi sevemedim gitti ya

aynen
benim morelim bozuk olmasina gerek yok
Disari ciktim markete gidip geldim dedim hem yolu uzatirim yarim saat olsun yurur sagolsun tanidik denk geldi e binmicem de desem ayip oluyo bide kar yagiyo bindim gitti artik ya.
Ben morali bozuk olunca yiyemem uyurum direk

O kasintiya dayanmak cok zor oluyo hakkaten kasidikca daha cok kasiniyo bi sure sonra kipkirmizi oluyo tirnak izi falan.
Tutmaya calis canim kendini insaallah biran once gecer

Disari ciktim markete gidip geldim dedim hem yolu uzatirim yarim saat olsun yurur sagolsun tanidik denk geldi e binmicem de desem ayip oluyo bide kar yagiyo bindim gitti artik ya.
Ben morali bozuk olunca yiyemem uyurum direk

her türlü yerim bir kahvalti yaptim geldim su kesicen beni kesicen

uyaninca 1 fincan yesil cay

saat 10:30
2 hurma

kahvalti 11:30
1 haslanmis patates
1 kiymali yumurta
2 yk salca
2 tatli kasigi tereyagi
1 havuc
yarim salatalik
1 kk ezine
1 yk üzüm receli
1 dl beyaz ekmek
avuc ici kadar lavas pide (en ince kismindan)

Aaa hakkaten cok guzel yapmissin kiz krallara layik masallah.
Ee tulin sahin ne dedi sabah krallar gibi aksam fakirler gibi.
Yoksa sende benim gibi ezineci misin:))

Aaa hakkaten cok guzel yapmissin kiz krallara layik masallah.
Ee tulin sahin ne dedi sabah krallar gibi aksam fakirler gibi.
Yoksa sende benim gibi ezineci misin:))
burgu peynir haricinde her peyniri yerim aksama insallah hafif bi yemek olur evde cünkü sabah baya bi yemisim, o ekmekleri ne ara yedim ben ya

burgu peynir haricinde her peyniri yerim aksama insallah hafif bi yemek olur evde cünkü sabah baya bi yemisim, o ekmekleri ne ara yedim ben ya
Evet aksami hafif kapatirsan tamamdir.
Ben kaşar da yiyemiyom ya yani hani normal peynir gibi, illa pismis olacak yoksa margarin isiriyorum gibi geliyor

10 dk kosu + 3 dk yürüyüs + 2 dk kosu + 2 dk yürüyüs + 50 squat cektim (hepsini arka arkaya yaptim) su321 bünye aliskin degil ya midem bulanmaya basladi ondan kisa kestim
Evet canım bide mide doluysa çok kötü oluyor.
İlk gün için gayet güzel bence.
Bide sen miydin bana foto atmıştın hani bacak basen hareketleri falan işte onlar süper etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…