- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
evet bendim canim ama düzenli yapmiyorum acikcasi onlari ya unutuyorum bazen falan 2 günde 1 yapiyorum. spor yapmayi sevmedigim icin zorlamak da istemiyorum acikcasi kendimi ama az da olsa yapmaya calisiyorum :)Evet canım bide mide doluysa çok kötü oluyor.
İlk gün için gayet güzel bence.
Bide sen miydin bana foto atmıştın hani bacak basen hareketleri falan işte onlar süper etkili
Benim menümden cokcok daha iyievet bugunku menüm de böyle :) yoruma aciktir C CallanPinckney
uyaninca geleneksel olarak 1 fincan yesilcay
saat 9:00
1 portakal
kahvalti 10:30
3 yk kasarli menemen (az kasarli)
1 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
yarim dl ezine
1 yk üzüm receli
2 tatli kasigi kaymak
saat 15:15
1 elma
aksam 18:30
3 sis adana kebap (evde yaptik,3 avuc ici kadar köfte anca cikar toplamda) (hic ekmek yada pide yemedim bu arada :) )
1 bardak ayran
bolca salata
öglen 50 dk yürümüstüm,
50 squat cektim,
aksama da 500 ip ve bölgesel hareketlerimi yaparim.
en az karbonhidrat, en cok da proteini bugun aldim sanirim :) ben mennunum menümden ama bakalim.
1 fincan nescafe ictim öglen, yatmadan da yesilcay icerim
Hani hani haniiiiBenim menümden cokcok daha iyi
süpersinnn vallaBen geldim bebislerrr simdik aksam yemegimi de yedim.
Sabah 2 dilim yagli recelli ekmek 1 yumurta 2 zeytin.
Arada 1 cikolatali gofret
Aksam patatesli tavuk yemegi salata bir bardak ayran.
1 adet de baklava
Spor da
1 saat pilates
1 saat koşu
30 dakika yürüyüş
aksama z,yagli fasulye var kurtrir mi günü hocamBen geldim bebislerrr simdik aksam yemegimi de yedim.
Sabah 2 dilim yagli recelli ekmek 1 yumurta 2 zeytin.
Arada 1 cikolatali gofret
Aksam patatesli tavuk yemegi salata bir bardak ayran.
1 adet de baklava
Spor da
1 saat pilates
1 saat koşu
30 dakika yürüyüş
bencede canim kendimizi mahrum birakmaya gerek yok bizimkiler de az önce irmik helvasi yedi ama ben canim cok cekmedigi icin yemedim :)selam kızlarrr
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Öğle
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık
saat 14:00 de kuzenin pastane açılışına gittim veee 1 tane bülbül yuvası,çok ince dilim meyveli pasta,ufak porsiyon kazandibi yedimçok gözükebilir ama çok yemedim tatlarına baktım kızlar, ödül kazandibi yicektim yarın tartıdan sonra ama bugün yemiş bulundum,pişman değilim ben bilinçli besleniyorum kendimi diyet psikolojisinde görmüyorum en sevdiğim özelliğim bu olsa gerek neyse uzattım
Akşam
(sadece brokoli yicem bol limonlu) veee şimdi spora başlıyorum bi 2 saat yapmayı düşünüyorum bebişler...
Sucluluk duyma zaten canim bunlar hayatimizda her zaman olacak iyiki yemissin valla afiyet olsunselam kızlarrr
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Öğle
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık
saat 14:00 de kuzenin pastane açılışına gittim veee 1 tane bülbül yuvası,çok ince dilim meyveli pasta,ufak porsiyon kazandibi yedimçok gözükebilir ama çok yemedim tatlarına baktım kızlar, ödül kazandibi yicektim yarın tartıdan sonra ama bugün yemiş bulundum,pişman değilim ben bilinçli besleniyorum kendimi diyet psikolojisinde görmüyorum en sevdiğim özelliğim bu olsa gerek neyse uzattım
Akşam
(sadece brokoli yicem bol limonlu) veee şimdi spora başlıyorum bi 2 saat yapmayı düşünüyorum bebişler...
Yemek olarak pek iyi olmasa da sporla dengeliyorum canim teşekkür ederimsüpersinnn valla
Cok güzel zaten bamya kabak fasulye bunlari yiyince hic kalori almiyomusum gibi geliyor bana:))aksama z,yagli fasulye var kurtrir mi günü hocam
ay tam benlik yemekler sebze candir yaa ye ye bikmam asla :)Cok güzel zaten bamya kabak fasulye bunlari yiyince hic kalori almiyomusum gibi geliyor bana:))
ne güzel menü o öyleeBugunku menum
Sabah
Bir bucuk yumurta
İki dilim domates
1 kk peynir
3 kirma zeytin
3 bardak cay
Ara
T.kahvesi
2 findik
2 fistik
Aksam
Sınırsız brokoli
Yatana kadarki zamanda yesil cay icerim
Herkese iyi aksamlar.
Kuzum bu hafta cok kacamagim oldu onumuzdeki hafta sonuna kadar 58.00 i gormem gerek planlarima gore bu hafta yerimde sayarim sanirim ama haftaya 58ne güzel menü o öylee
benim menüye bak da nasil yenir ögrenKuzum bu hafta cok kacamagim oldu onumuzdeki hafta sonuna kadar 58.00 i gormem gerek planlarima gore bu hafta yerimde sayarim sanirim ama haftaya 58
Dur bakim baktim kuzu bence abarti bisey yok aksam da patateslerden yememissin e bide spor yapmissin hicbisey olmaz eridi gitti fazlaliklarbenim menüye bak da nasil yenir ögren
Dur bakim baktim kuzu bence abarti bisey yok aksam da patateslerden yememissin e bide spor yapmissin hicbisey olmaz eridi gitti fazlaliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?