♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet canım bide mide doluysa çok kötü oluyor.
İlk gün için gayet güzel bence.
Bide sen miydin bana foto atmıştın hani bacak basen hareketleri falan işte onlar süper etkili
evet bendim canim ama düzenli yapmiyorum acikcasi onlari ya unutuyorum bazen falan 2 günde 1 yapiyorum. spor yapmayi sevmedigim icin zorlamak da istemiyorum acikcasi kendimi ama az da olsa yapmaya calisiyorum :)

Benim menümden cokcok daha iyi

Ben geldim bebislerrr simdik aksam yemegimi de yedim.
Sabah 2 dilim yagli recelli ekmek 1 yumurta 2 zeytin.
Arada 1 cikolatali gofret
Aksam patatesli tavuk yemegi salata bir bardak ayran.
1 adet de baklava
Spor da
1 saat pilates
1 saat koşu
30 dakika yürüyüş

selam kızlarrr
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta

Öğle
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık

saat 14:00 de kuzenin pastane açılışına gittim veee 1 tane bülbül yuvası,çok ince dilim meyveli pasta,ufak porsiyon kazandibi yedimçok gözükebilir ama çok yemedim tatlarına baktım kızlar, ödül kazandibi yicektim yarın tartıdan sonra ama bugün yemiş bulundum,pişman değilim ben bilinçli besleniyorum kendimi diyet psikolojisinde görmüyorum en sevdiğim özelliğim bu olsa gerek neyse uzattım
Akşam
(sadece brokoli yicem bol limonlu) veee şimdi spora başlıyorum bi 2 saat yapmayı düşünüyorum bebişler...

süpersinnn valla

aksama z,yagli fasulye var kurtrir mi günü hocam

bencede canim kendimizi mahrum birakmaya gerek yok bizimkiler de az önce irmik helvasi yedi ama ben canim cok cekmedigi icin yemedim :)

Sucluluk duyma zaten canim bunlar hayatimizda her zaman olacak iyiki yemissin valla afiyet olsun

pazar gününü böyle kapatmis bulunuyorum C CallanPinckney

uyaninca 1 fincan yesil cay

saat 10:30
2 hurma

kahvalti 11:30
1 haslanmis patates
1 kiymali yumurta
2 yk salca
2 tatli kasigi tereyagi
1 havuc
yarim salatalik
1 kk ezine
1 yk üzüm receli
1 dl beyaz ekmek

avuc ici kadar lavas pide (en ince kismindan)

aksam 17:15
1 kase eriste corbasi -- (salca eriste yag ve soganla yapiyoruz biz, az eriste koydum kaseme)
5 yk taze fasulye -- (patatesliydi ama patateslerinden koymadim tabagima :) )

öglen, 10 dk kosu + 3 dk yürüyüs + 2 dk kosu + 2 dk yürüyüs + 50 squat cektim (hepsini arka arkaya yaptim)
aksama 500 ip atlarim bir de bölgesel hareketlerimi yaparim bir de 50 mekik cekerim
yatmadan da yesilcayimi icerim :) yemekte azcik degisiklik yaptim su321

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…