- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
İyi akşamlar canim sagolasin, düzenli kilo bildirimi yapabilirimcanim kaptanimiz kabul etti sen de katilabilirsin aramiza
Maasallah canimİyi akşamlar canim sagolasin, düzenli kilo bildirimi yapabilirim
Günlük yediklerime dikkat ediyorum
Şekeri biraktim, bol su iciyorum gunluk 2 saat yürüyus yapiyorum.
Tamam canim sağolasin yarin bildirim yapicam sabahtan foto cekip aticam hattaMaasallah canimher pztsi kilo bildirimi yapiyoruz. Yarin bildirirsin konu sahinini etiketleyerek. Boy kilo ve hedef kilonu da bildir canim liste icin. İnsallah kisa surede idealine kavusursun.
Yoksa ayin etkileri mi yine? Kuculme hala devam ediyor mu? Bitti de kilomuz fazla mi cikiyor?hadi bakalim hayirlisi bugun 63.4 düm yarina artidayim bence
yok 11 ine kadar kücülme devam ediyor, regli olmam lazimdi 5 inde olmadim halenYoksa ayin etkileri mi yine? Kuculme hala devam ediyor mu? Bitti de kilomuz fazla mi cikiyor?
O yuzden de sislik olabilir sendeki canim. Regl olunca rahatlarsin biraz.yok 11 ine kadar kücülme devam ediyor, regli olmam lazimdi 5 inde olmadim halen
benim hep böyle düzensiz ya bakalim nolcak.O yuzden de sislik olabilir sendeki canim. Regl olunca rahatlarsin biraz.
Doktora gittin mi hic? Pcos fln olabilir mi?benim hep böyle düzensiz ya bakalim nolcak.
diyet yapmaktan :) defalarca gittim, kilo vermeye baslayinca hep böyle oluyor benim hele 60 in altina düsünce iyice bünye sasiyor o yüzden biraz da cok kati diyet yapmiyorumDoktora gittin mi hic? Pcos fln olabilir mi?
Allah allah.. Normalde kilo verdiginde duzene girer birtakim seyler.. Demekki senin bunyen bu sekilde isliyor. Haklisin canim sen dikkatli bir sekilde devam et. Daha once belirtmistin yanlis hatirlamiyorsan 60 gibi olunca bakicam demistin. Herkes kendi bedenini tanir. En iyisini kendin bilirsin. Saglik en onemli sey..diyet yapmaktan :) defalarca gittim, kilo vermeye baslayinca hep böyle oluyor benim hele 60 in altina düsünce iyice bünye sasiyor o yüzden biraz da cok kati diyet yapmiyorum
ya 60 kiloda cok mutlu oluyorum ama 58olunca da azcik minicik bacaklarim inceliyor e bide kilo alma payi falan tabi baktim bünye zorlaniyor kendimi hirpalamaya gerek yok derim, e zaten hayat tarzim disinda da bisey tüketmiyorum sadece her gün tatli yemiyorum o kadar biraktigimda da degisecek olan tek sey günlük 1 cikolata yemek olur herhalde :)Allah allah.. Normalde kilo verdiginde duzene girer birtakim seyler.. Demekki senin bunyen bu sekilde isliyor. Haklisin canim sen dikkatli bir sekilde devam et. Daha once belirtmistin yanlis hatirlamiyorsan 60 gibi olunca bakicam demistin. Herkes kendi bedenini tanir. En iyisini kendin bilirsin. Saglik en onemli sey..
Bende hem pc de hemde 32 gb lik kartimda sakliyorum ayni seyleri. Bundan sonra yedekle. Kilo isi durdu sadece derslere yogunlastm. Sinirlerimde bozuk bu ara. Sınavi atlatymda sporada devam edicem :)zaten bilen birine yaptırıcam. belgelerimi saklıycak ama kullanamayacağım. bu virüs yeniymiş ve kurtarılamıyormuş. kurtulma yolu bulunana kadar saklayacağız ama ödevlerim için bekleyemem. yapıyorum şimdi ödevleri. fotoğraflarım ve diğer belgeler için bekliycem. dilerim kısa zamanda bulunur bir yol.
diyet nasıl gidiyor kilo verebildinmi.?
Bende hem pc de hemde 32 gb lik kartimda sakliyorum ayni seyleri. Bundan sonra yedekle. Kilo isi durdu sadece derslere yogunlastm. Sinirlerimde bozuk bu ara. Sınavi atlatymda sporada devam edicem :)
Ben cuma cumartesi pazar sağlıklı atıştırmalıklar konusunda fazlaya kaçabiliyırumHani hani haniiii
Haftasonuna göre çok iyipazar gününü böyle kapatmis bulunuyorum C CallanPinckney
uyaninca 1 fincan yesil cay
saat 10:30
2 hurma
kahvalti 11:30
1 haslanmis patates
1 kiymali yumurta
2 yk salca
2 tatli kasigi tereyagi
1 havuc
yarim salatalik
1 kk ezine
1 yk üzüm receli
1 dl beyaz ekmek
avuc ici kadar lavas pide (en ince kismindan)
aksam 17:15
1 kase eriste corbasi -- (salca eriste yag ve soganla yapiyoruz biz, az eriste koydum kaseme)
5 yk taze fasulye -- (patatesliydi ama patateslerinden koymadim tabagima :) )
öglen, 10 dk kosu + 3 dk yürüyüs + 2 dk kosu + 2 dk yürüyüs + 50 squat cektim (hepsini arka arkaya yaptim)
aksama 500 ip atlarim bir de bölgesel hareketlerimi yaparim bir de 50 mekik cekerim
yatmadan da yesilcayimi icerim :) yemekte azcik degisiklik yaptim @su321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?