♥haftalık kilo verme yarışması♥

İyi akşamlar canim sagolasin, düzenli kilo bildirimi yapabilirim
Günlük yediklerime dikkat ediyorum
Şekeri biraktim, bol su iciyorum gunluk 2 saat yürüyus yapiyorum.
Maasallah canim her pztsi kilo bildirimi yapiyoruz. Yarin bildirirsin konu sahinini etiketleyerek. Boy kilo ve hedef kilonu da bildir canim liste icin. İnsallah kisa surede idealine kavusursun.

diyet yapmaktan :) defalarca gittim, kilo vermeye baslayinca hep böyle oluyor benim hele 60 in altina düsünce iyice bünye sasiyor o yüzden biraz da cok kati diyet yapmiyorum
Allah allah.. Normalde kilo verdiginde duzene girer birtakim seyler.. Demekki senin bunyen bu sekilde isliyor. Haklisin canim sen dikkatli bir sekilde devam et. Daha once belirtmistin yanlis hatirlamiyorsan 60 gibi olunca bakicam demistin. Herkes kendi bedenini tanir. En iyisini kendin bilirsin. Saglik en onemli sey..

ya 60 kiloda cok mutlu oluyorum ama 58olunca da azcik minicik bacaklarim inceliyor e bide kilo alma payi falan tabi baktim bünye zorlaniyor kendimi hirpalamaya gerek yok derim, e zaten hayat tarzim disinda da bisey tüketmiyorum sadece her gün tatli yemiyorum o kadar biraktigimda da degisecek olan tek sey günlük 1 cikolata yemek olur herhalde :)
bu arada bu düzensizlik icin ilac kullandim ise yaramadi (erken oluyordum o zaman da 15 günde 1 falan)

Bende hem pc de hemde 32 gb lik kartimda sakliyorum ayni seyleri. Bundan sonra yedekle. Kilo isi durdu sadece derslere yogunlastm. Sinirlerimde bozuk bu ara. Sınavi atlatymda sporada devam edicem :)

Bende hem pc de hemde 32 gb lik kartimda sakliyorum ayni seyleri. Bundan sonra yedekle. Kilo isi durdu sadece derslere yogunlastm. Sinirlerimde bozuk bu ara. Sınavi atlatymda sporada devam edicem :)

Bu dönemlerde kilo almamaya çalış. Bende veremedim bu hafta ama almıycamda. yerimizde saydığımız dönemleri sıkılaşma zamanları diye görelim. bu hafta çok sıkı çalışıp dersleri kurtarmalıyım,finallere az kaldı. ağzım yandı artık yedekliycem yoksa yüreğim bir daha kaldıramaz böyle bir kaybı. sanada başarılar sınavlarda.

Hani hani haniiii
Ben cuma cumartesi pazar sağlıklı atıştırmalıklar konusunda fazlaya kaçabiliyırum
Kendime şöyle bir şey yapacağım
Haftaiçi 4 gün az yiyeceğim
Pazartesi prıtein günü
Salı sebze
Çarsamba meyve ve persembe yine protein günü yapacağım
Cuma cumartesi ve pazar sağlıklı olmak koşuluyla istediğimi yiyeceğim

Haftasonuna göre çok iyi
Haftaiçş daha da güzel okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…