♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yaaa ne yaptin kiz oyle? Nasil oldu o is?
aslında cumartesi iyiydi, pazar kaçırdım biraz, kaçırdım dediğimde şöyle pazar sabahı kahvaltıyı geç yaptım akşamada yemek yemedim 1 bardak süt, 1 dilim kek, 5 tanede kendi yaptığım kurabiyeyi yedim, sporda yapmadım sonuç bu

Adet falan olmayacaksin degil mi? Aaaa kizdim vallaha sana cokta uzuldum. Yapma oyle seyler, tabii ki hep kilo vercez diye bisey yok ama tam direnirken olmaz kacamak Bu haftalik oldu diyelim gelecek haftalarda olmasin

Cumartesi 05.12.2015

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 13:45 - 1 orta boy tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 2 dilim ince ekmek
Ara; 15:30 - 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 yarım gofret
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla limonlu tavuk çorbası + 1 ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 tatlı kaşığı kazandibi
Ara; 23:00 - 1 ufak kivi + 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur

Sporlarım; 15 dakika yürüyüş + 20 dakika ev işi + yarım saat yemek pişirmek + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 1 buçuk litre su

Pazar 06.12.2015

Sabah; 10:30 - 1 ufak tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 3 zeytin + 1 yarım kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ince dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı bal + 3 ceviz + 1 pestil + 1 kupa limonlu ıhlamur
Öğle; 15:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası
Ara; 17:10 - 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 19:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası + 1 yarım ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal

Spor maalesef yok

Arkadaşlar pazar günü kaçırdığımın farkındayım sabah uyandığımda lenf bezlerim şişmişti annemlerden eşimden azarı yedim yemek yemediğim düzgün beslenmediğim için suçu bana attılar bugün yatacaksın spor yok yemeklerini düzgün yiyip ilaçlarını alacaksın dediler bende abartmadan yedikçe yedimHaklılardı bu sabah kendime geldim daha iyiyim bol bol terledim Cuma gün ki tartıda çıktığım rakamla aynıyım çok şükür ne almışım ne vermişim

charmant @DisiAnka miraycan84 THEY- C CallanPinckney

sbeden güncel kilom 55.8 -900 gr buna da şükür

Adet falan olmayacaksin degil mi? Aaaa kizdim vallaha sana cokta uzuldum. Yapma oyle seyler, tabii ki hep kilo vercez diye bisey yok ama tam direnirken olmaz kacamak Bu haftalik oldu diyelim gelecek haftalarda olmasin
yok ya adet falan olmıcam ,benim amacım artık kilo vermek değil korumak oldu beni atacaklar artık burdan

Gecmis olsun tatlim, insallah cabucak toparlarsin.
Sabah haricinde (pogacadan bahsediyorum biliyorsun:) ) gayet guzel besleniyorsun sen bakma ben 68-69 kiloyum 87 den 75 e dustugumde babam suratin kasik kadar kaldi spor yapma diyordu Ne kasigi ayol kepce gibidiydi ama onlar en ufak biseyde uzerine titredikleri icin oyle geliyor.
Bol limonlu corba, yumurta peynir destegiyle cabucak toparlarsin insallah :*

Yakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorum o kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm

yok ya adet falan olmıcam ,benim amacım artık kilo vermek değil korumak oldu beni atacaklar artık burdan

Vallaha bak geldim sayilir hiiic itiraz istemem kilo korumak falan yok cunku goruntunden kendin mutlu degilsin. Kimse icin degil kendine daha guzel gorunmek icin kilo koruman degil vermen ve sekillenmen gerekiyor.
Beni daha fazla cemkirtmeden guzel bi kahvalti yap bugun de baya saglam yuru tamam mii benim tatli rakibem :)

Gozlerim doldu inan.. Basin sagolsun Cok haklisin, bir sonraki nefesi alabilecegimiz belli degil...

canım benim başın sağolsun , böyle konularda insan söyleyecek pek söz bulamıyo, Rabbim ailesine sabır versin, hakkımız varsa da helal olsun sende hakkını helal et, bizde seni seviyoruz.

canım çok sağol, zaten burda sizler olmasanız ben dahada almıştım kilo sizlerin desteğiyle korudum bugüne kadar, ama elimden gelenide yapıp bu kiloları vercem sayenizde buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…