- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
BendeeeGunaydin arkadaslar. Tartima pil alamadim henuz fakat kayinvalidemde tartildim dun sabah oraya gore kilom 59.00 yani +500 bu hafta boyle olsun. Ama cok sinirliyim.O 55 i 31 Aralik sabahi gormem gerek! sbeden
Biraz daha iyiyim toparladım çok şükür o yediklerim sayesinde kuzum sabah dışında poğaça yiyebilir miyim yani bende bugünden itibaren eşime 1 hafta tost yapıcam karışma işime dedim gördün müGecmis olsun tatlim, insallah cabucak toparlarsin.
Sabah haricinde (pogacadan bahsediyorum biliyorsun:) ) gayet guzel besleniyorsun sen bakma ben 68-69 kiloyum 87 den 75 e dustugumde babam suratin kasik kadar kaldi spor yapma diyorduNe kasigi ayol kepce gibidiydi ama onlar en ufak biseyde uzerine titredikleri icin oyle geliyor.
Bol limonlu corba, yumurta peynir destegiyle cabucak toparlarsin insallah :*
Başınız sağolsun canım Allah sevdiklerine sabır versin çok zor bende dedemi kaybettim Mayıs ayında babalık yaptı bana o kadar üzgünümki hala, zaman geçtikçe hani acı hafifliyordu benim içim daha çok acıyor offYakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
Kaçamakların olmuş ama bence haftasonuna görr gayet iyiCumartesi 05.12.2015
Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 13:45 - 1 orta boy tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 2 dilim ince ekmek
Ara; 15:30 - 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 yarım gofret
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla limonlu tavuk çorbası + 1 ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 tatlı kaşığı kazandibi
Ara; 23:00 - 1 ufak kivi + 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur
Sporlarım; 15 dakika yürüyüş + 20 dakika ev işi + yarım saat yemek pişirmek + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 1 buçuk litre su
Pazar 06.12.2015
Sabah; 10:30 - 1 ufak tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 3 zeytin + 1 yarım kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ince dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı bal + 3 ceviz + 1 pestil + 1 kupa limonlu ıhlamur
Öğle; 15:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası
Ara; 17:10 - 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 19:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası + 1 yarım ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal
Spor maalesef yok
Arkadaşlar pazar günü kaçırdığımın farkındayım sabah uyandığımda lenf bezlerim şişmişti annemlerden eşimden azarı yedim yemek yemediğim düzgün beslenmediğim için suçu bana attılar bugün yatacaksın spor yok yemeklerini düzgün yiyip ilaçlarını alacaksın dediler bende abartmadan yedikçe yedimHaklılardı bu sabah kendime geldim daha iyiyim bol bol terledim Cuma gün ki tartıda çıktığım rakamla aynıyım çok şükür ne almışım ne vermişim
@charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- C CallanPinckney
sbeden güncel kilom 55.8 -900 gr buna da şükür
Eki Görüntüle 1710055
Yakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
Mekanı cennet oksun inşallahYakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
Sağol canım benim bilerek yaptım onları aslında vücudumda istedi ama hastalığıma göre iyi bile atlattım Allahtan sabit kaldım Cuma gün ki tartı rakamım çıktıKaçamakların olmuş ama bence haftasonuna görr gayet iyi
Kilon da cokk iyi,ahhh ben de o kiloyu bşr görsem
Yakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
Ben de aynenEvet anca dantel hiçte sevmem
Bende çok sadeciyimdir evimde herşey sade nadir süslü şeyler var
Sade en güzeli boş az ve öz ev daha huzurluBen de aynen
Evimdeki son dan tel ve süs eşyalarını da geçen gün kaldırdım
Her yerin üstü boş, ev huzurlu
canım çok sağol, zaten burda sizler olmasanız ben dahada almıştım kilo sizlerin desteğiyle korudum bugüne kadar, ama elimden gelenide yapıp bu kiloları vercem sayenizde buna inanıyorum
canım sağol verirsem sayenizde olcak, beni gazlayın böyle arada unutmayın emi :)Ensendeyim ona gore :) Bu kadar emek harcamissin birakmak yok oyle :*
canım sağol verirsem sayenizde olcak, beni gazlayın böyle arada unutmayın emi :)
Vee kilolar adım adım gider
1 ekim 94.1 ile başladım
67 günde 8.6 kilo vermişim
Geçen haftaya göre 1 kilo vermişim (dünki tatlı lardan , adete 2 gün kalmasına rağmen)
Seni anlıyorum benimde yüreğim zor dayanır. Kilo almadım yerimde sayıyorum en azından vücut alisiyor kilosuna sadece sabah ve saat 3 te az bişey yiyorum.. normal bir insan benim yedigimle cok rahat zayıflatır samimi söylüyorum. Ben hareketsizim evin icinde haraket yetmiyor genelde oturuyorum. Allah kolaylik basari versin insallah güzelce atlatirsinBu dönemlerde kilo almamaya çalış. Bende veremedim bu hafta ama almıycamda. yerimizde saydığımız dönemleri sıkılaşma zamanları diye görelim. bu hafta çok sıkı çalışıp dersleri kurtarmalıyım,finallere az kaldı. ağzım yandı artık yedekliycem yoksa yüreğim bir daha kaldıramaz böyle bir kaybı. sanada başarılar sınavlarda.
Ben de açlıktan ölsem yine sporsuz kiko veremiyorumSeni anlıyorum benimde yüreğim zor dayanır. Kilo almadım yerimde sayıyorum en azından vücut alisiyor kilosuna sadece sabah ve saat 3 te az bişey yiyorum.. normal bir insan benim yedigimle cok rahat zayıflatır samimi söylüyorum. Ben hareketsizim evin icinde haraket yetmiyor genelde oturuyorum. Allah kolaylik basari versin insallah güzelce atlatirsin
Teşekkür ederim tatlımOyyy masallah vallaha superr hele bir de regl bitsin o zaman daha da buyuk fark olusur. Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?