♥haftalık kilo verme yarışması♥

Biraz daha iyiyim toparladım çok şükür o yediklerim sayesinde kuzum sabah dışında poğaça yiyebilir miyim yani bende bugünden itibaren eşime 1 hafta tost yapıcam karışma işime dedim gördün müEvet ailelere öyle geliyor benimde suratım aynı ama annemlere göre kaşık kadar

Merhaba kızlar, gittim geldim. ne spor ne diyet hiçbir şey yapamadım. eve tıkılıp kaldım mecburen. ve tabii kilo alarak döndüm. canımız ne istediyse yedik :) kardeşim de hamile olunca bir de çocuklar, yememek zor olurdu.

sbeden kilo bildirimi 75.5

Başınız sağolsun canım Allah sevdiklerine sabır versin çok zor bende dedemi kaybettim Mayıs ayında babalık yaptı bana o kadar üzgünümki hala, zaman geçtikçe hani acı hafifliyordu benim içim daha çok acıyor off

Kaçamakların olmuş ama bence haftasonuna görr gayet iyi
Kilon da cokk iyi,ahhh ben de o kiloyu bşr görsem

başın sağolsun canım. Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin.

Mekanı cennet oksun inşallah
Yalan dünya işte, sadece oyalanmadan ibaret

Başın sağolsun canım Rabbim sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallahBu dünya yalan dediğin gibi sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyizVeda gibi olmuş gitmiyorsun bir yere değil mi

canım sağol verirsem sayenizde olcak, beni gazlayın böyle arada unutmayın emi :)

Vallaha kendin emek verceksin hiiic senin yaglarini yakamam, kendiminkileri zar zor yakiyorum
Saka bi yana burasi hepimize cok iyi geliyor,tatli rekabetin otesinde dostluklar oluyor. Sen hiic birakma azda olsa ver, ben seni takip etmeye raziyim gidim gidim

Vee kilolar adım adım gider
1 ekim 94.1 ile başladım
67 günde 8.6 kilo vermişim
Geçen haftaya göre 1 kilo vermişim (dünki tatlı lardan , adete 2 gün kalmasına rağmen)

Oyyy masallah vallaha superr hele bir de regl bitsin o zaman daha da buyuk fark olusur. Tebrik ederim

Seni anlıyorum benimde yüreğim zor dayanır. Kilo almadım yerimde sayıyorum en azından vücut alisiyor kilosuna sadece sabah ve saat 3 te az bişey yiyorum.. normal bir insan benim yedigimle cok rahat zayıflatır samimi söylüyorum. Ben hareketsizim evin icinde haraket yetmiyor genelde oturuyorum. Allah kolaylik basari versin insallah güzelce atlatirsin

Ben de açlıktan ölsem yine sporsuz kiko veremiyorum
Spor şart kesinlikleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…