- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Teşekkür ederim canım cumartesi gece tv de tesadüf boks maçı gördüm direk geçerdim normalde boksör Türk olunca bakıyim dedim İsmail Özen miş yendi sen aklıma geldin izlerkenGunaydin tatlim Allah kolaylik versin hayirli ugurlu bol kazancli olsun insallaaah
Yaaa ben 52 leri gördüm geçen hafta bu hafta sonu yemelerimdendeniz eşitlendikk :)
Gozlerim doldu inan.. Basin sagolsunCok haklisin, bir sonraki nefesi alabilecegimiz belli degil...
canım benmm çok teşekkür ederim amin . Allah vakitli ölüm versin inşallahcanım benim başın sağolsun, böyle konularda insan söyleyecek pek söz bulamıyo, Rabbim ailesine sabır versin, hakkımız varsa da helal olsun sende hakkını helal et, bizde seni seviyoruz.
Başınız sağolsun canım Allah sevdiklerine sabır versin çok zor bende dedemi kaybettim Mayıs ayında babalık yaptı bana o kadar üzgünümki hala, zaman geçtikçe hani acı hafifliyordu benim içim daha çok acıyor off
başın sağolsun canım. Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin.
Mekanı cennet oksun inşallah
Yalan dünya işte, sadece oyalanmadan ibaret
@sbedencim canım bu hafta yüz grubunu sil istersen 99.800 olmuşum bakalım tekrardan başladım kilo vermeye bu daha başlangıçBende hem pc de hemde 32 gb lik kartimda sakliyorum ayni seyleri. Bundan sonra yedekle. Kilo isi durdu sadece derslere yogunlastm. Sinirlerimde bozuk bu ara. Sınavi atlatymda sporada devam edicem :)
Sağol canım benim yinede Allah sıralı ölüm versinbiliyorum cnm inan boş dünyanın farkına varıyosun artık başın sağolsun senindee
Başın sağolsun canım Rabbim sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallahBu dünya yalan dediğin gibi sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz Veda gibi olmuş gitmiyorsun bir yere değil mi
Olsun canım harikasın -400 gr 1 haftadasbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974
Günaydın kızlar;
23 KASIM 2015 :54.80
24 KASIM 2015 :54.50
25 KASIM 2015 :53.50
26 KASIM 2015 :52.80
27 KASIM 2015 :52.70
28 KASIM 2015 :53.30
29 KASIM 2015 :?
30 KASIM 2015 :53.60
01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
03 ARALIK 2015:52.70
04 ARALIK 2015:
07 ARALIK 2015:53.20
Zararlı şeyler yememiş olsam da gece boyu yenen yaş ve kuru meyvelerden kaynaklı kilo artışı
Sağol canım benim yinede Allah sıralı ölüm versin
Korktum bir an canım gitme bir yerlere tabi bende buradayım hedefime ulaşsam bile bir gün inşallahAllah ömür verdikçe burdayım cnm . teşekkür ederim
Korktum bir an canım gitme bir yerlere tabi bende buradayım hedefime ulaşsam bile bir gün inşallah
Amin cümlemiz inşallah canımAmin inşallah tez zamanda ulaşırsın
Esracım noldu benim haberim yok söyle heleaynen öle inşallahh vakit varken sevdiklerimizle daha çok vakit geçirmek lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?