♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden
Utanarak bildirim yapıyorum
Geçen hafta 60,2
Bu sabah 60,9
700gram almışım
Olsun canım bu hafta o 700 gramıda verirsin diğerlerini de verirsin
Vee kilolar adım adım gider
1 ekim 94.1 ile başladım
67 günde 8.6 kilo vermişim
Geçen haftaya göre 1 kilo vermişim (dünki tatlı lardan , adete 2 gün kalmasına rağmen)

1 ocağa kadar 80 olmak istiyorum , kaldı 3 hafta , şimdi 85.5 olduğuma göre haftada 1.800 gr vermem gerekiyor bu da demek oluyor ki benim sporu günde 3 saate çıkarmam gerekiyor

Harikasın canım daha ne olsun eminim göreceksin maşallah sana

Hoşgeldin canım sen gittin ben de gittim
Şaka maka pat diye bir yazı tebliğ aldım farklı bir birim de görevlendirilmişim burda arkadaşlara bahsetmiştim cuma sabahı dua edin diye hiç haberim yokken, pazartesi haberini aldım çok sevindim sıkılmıştım iyice burda
İnşallah değişiklik iyi gelir şimdiden psikolojim bile değişti

Hayirli olsun canim yeni gorevin. İnsallah iyi olur senin icin.

seni coook iyi anliyorum gecen sene ben de bir arkadasimi pat diye kaybettim bir gun once telefonla konusmustuk.. Abartisiz bir ay psikolojim duzelmedi cok etkilendim.. Allah yakinlarina sabir versin.. Cok zor.. Basin sagolsun canim..

senin de basin sagolsun vanim. Ben de dedemi cok severdim bana da cok aci veriyor yoklugu.. Ayy moralim bozuldu bugun.. Hepinize hepimize sabir..

bosver canim saglik daha onemli nasilsa verirsin. Gecmis olsun merak etmistim bende..

amin inşallah bu arada seninde başın sağolsun cnmm ya .

bosver canim saglik daha onemli nasilsa verirsin. Gecmis olsun merak etmistim bende..
aynen öyle canım ya sağlık çok kıymetli değeri bozulunca anlaşılıyor. inşallah veririm . canım da nasıl çikolata istiyo şu regl olayına. olsa bitse de bi rahatlasam ya. olamadıkça sıkıntı yaptı bende.

Geçmiş olsun canım sağlık en önemlisi bende dün dikkat etmedim abartmadan yedim de yedim Şişkinliğin gittiğinde rahat 400-500 gram gidecektir eminim benim öyle oldu çünkü 1 günde hemde

Başın sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…