- 9 Kasım 2015
- 95
- 313
- 8
- 32
Olsun canım bu hafta o 700 gramıda verirsin diğerlerini de verirsin
Vee kilolar adım adım gider
1 ekim 94.1 ile başladım
67 günde 8.6 kilo vermişim
Geçen haftaya göre 1 kilo vermişim (dünki tatlı lardan , adete 2 gün kalmasına rağmen)
1 ocağa kadar 80 olmak istiyorum , kaldı 3 hafta , şimdi 85.5 olduğuma göre haftada 1.800 gr vermem gerekiyor bu da demek oluyor ki benim sporu günde 3 saate çıkarmam gerekiyor
Hoşgeldin canım sen gittin ben de gittimMerhaba kızlar, gittim geldim. ne spor ne diyet hiçbir şey yapamadım. eve tıkılıp kaldım mecburen. ve tabii kilo alarak döndüm. canımız ne istediyse yedik :) kardeşim de hamile olunca bir de çocuklar, yememek zor olurdu.
sbeden kilo bildirimi 75.5
esranın yakın bir arkadaşı kazada vefat etmişEsracım noldu benim haberim yok söyle hele
Hayirli olsun canim yeni gorevin. İnsallah iyi olur senin icin.Hoşgeldin canım sen gittin ben de gittim
Şaka maka pat diye bir yazı tebliğ aldım farklı bir birim de görevlendirilmişim burda arkadaşlara bahsetmiştim cuma sabahı dua edin diye hiç haberim yokken, pazartesi haberini aldım çok sevindim sıkılmıştım iyice burda
İnşallah değişiklik iyi gelir şimdiden psikolojim bile değişti
Esracım noldu benim haberim yok söyle hele
seni coook iyi anliyorum gecen sene ben de bir arkadasimi pat diye kaybettim bir gun once telefonla konusmustuk.. Abartisiz bir ay psikolojim duzelmedi cok etkilendim.. Allah yakinlarina sabir versin.. Cok zor.. Basin sagolsun canim..Yakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
senin de basin sagolsun vanim. Ben de dedemi cok severdim bana da cok aci veriyor yoklugu.. Ayy moralim bozuldu bugun.. Hepinize hepimize sabir..Başınız sağolsun canım Allah sevdiklerine sabır versin çok zor bende dedemi kaybettim Mayıs ayında babalık yaptı bana o kadar üzgünümki hala, zaman geçtikçe hani acı hafifliyordu benim içim daha çok acıyor off
bosver canim saglik daha onemli nasilsa verirsin. Gecmis olsun merak etmistim bende..sbeden bu hafta kilom : 55,6
geçtiğimiz hafta mide problemi yaşadım kızlar ondan giremedim.
kilo alışım da biraz dikkat etmemekten ,biraz da regl olmam gerekiyordu olamadım bi türlü onun verdiği bi şişkinlik diye düşünüyorum.
esracım başın sağolsun çok üzüldümçok yakın bir qarkadaşımı trafik kazasında kaybettim .
seni coook iyi anliyorum gecen sene ben de bir arkadasimi pat diye kaybettim bir gun once telefonla konusmustuk.. Abartisiz bir ay psikolojim duzelmedi cok etkilendim.. Allah yakinlarina sabir versin.. Cok zor.. Basin sagolsun canim..
senin de basin sagolsun vanim. Ben de dedemi cok severdim bana da cok aci veriyor yoklugu.. Ayy moralim bozuldu bugun.. Hepinize hepimize sabir..
esracım başın sağolsun çok üzüldüm
aynen öyle canım ya sağlık çok kıymetli değeri bozulunca anlaşılıyor. inşallah veririm . canım da nasıl çikolata istiyo şu regl olayına. olsa bitse de bi rahatlasam ya. olamadıkça sıkıntı yaptı bende.bosver canim saglik daha onemli nasilsa verirsin. Gecmis olsun merak etmistim bende..
bu arada geçmişe bakamadım şuan senin durum ne oldu ? kilo ne alemde ? beni geçtin mi kıs yoksa :)bosver canim saglik daha onemli nasilsa verirsin. Gecmis olsun merak etmistim bende..
Yok kiiizz cok kacamak yaptim gecen hafta +500 59 um yani kendimi bu hafta picaklicambu arada geçmişe bakamadım şuan senin durum ne oldu ? kilo ne alemde ? beni geçtin mi kıs yoksa :)
Geçmiş olsun canım sağlık en önemlisi bende dün dikkat etmedim abartmadan yedim de yedimsbeden bu hafta kilom : 55,6
geçtiğimiz hafta mide problemi yaşadım kızlar ondan giremedim.
kilo alışım da biraz dikkat etmemekten ,biraz da regl olmam gerekiyordu olamadım bi türlü onun verdiği bi şişkinlik diye düşünüyorum.
Yakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
Teşekkür ederim tatlımOlsun canım bu hafta o 700 gramıda verirsin diğerlerini de verirsin
Harikasın canım daha ne olsun eminim göreceksin maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?