saol cnm benmmBaşın sağolsun.
annem gitti artıkOlsun canım bu hafta o 700 gramıda verirsin diğerlerini de verirsin
Harikasın canım daha ne olsun eminim göreceksin maşallah sana
Sağol canım benim seninde başın sağolsun ,yaşarken sevdiklerinin kıymeti bilincek iyiki de bilmişim diyorum dedecimin arasından Rabbim son suyunu elimden içmeyi nasip etti ne mutlu. .seni coook iyi anliyorum gecen sene ben de bir arkadasimi pat diye kaybettim bir gun once telefonla konusmustuk.. Abartisiz bir ay psikolojim duzelmedi cok etkilendim.. Allah yakinlarina sabir versin.. Cok zor.. Basin sagolsun canim..
senin de basin sagolsun vanim. Ben de dedemi cok severdim bana da cok aci veriyor yoklugu.. Ayy moralim bozuldu bugun.. Hepinize hepimize sabir..
seni ilk defa artıda görüyorum
Olsun canım 300 gram verirsin fazlasını da verirsin pes etme
annem gitti artık
haftasonu da geçti,kilo vereceğime inanıyorum
sbeden bu hafta kilom : 55,6
geçtiğimiz hafta mide problemi yaşadım kızlar ondan giremedim.
kilo alışım da biraz dikkat etmemekten ,biraz da regl olmam gerekiyordu olamadım bi türlü onun verdiği bi şişkinlik diye düşünüyorum.
Canım gecen hafta 67 miydin yanlis yazmadim demi. Hani 1.200 gram mi aldin yanii
67,8 dim canım şimdi 68,2 yim yani +400Canım gecen hafta 67 miydin yanlis yazmadim demi. Hani 1.200 gram mi aldin yanii
67,8 dim canım şimdi 68,2 yim yani +400
sabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 2 cevizAy yok buyugum demicem seviyorum demicem dovucem. Kiz uzulme uzulmeee. Spor yap duzenli hic kacirma bu bikac hafta. Ne yedim bakiim sen bu saate kadar ?
afiyet olsunSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad. etsiz çiğ köfte
O kacamaklari kessen hallolacak hersey..sabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz
ara : yarım elma
öğlen : barbunya fasulye (suyunu yemem sadece taneleri, çatalla yiyiyorum bide), 3 kaşık pilav, bir dilim ekmeğin kenarları
benim zaten öğlene kadar iyi, saat 2 gibi bi başlıyorum acıkmaya, aklım hep ne yesem de, eve gidincede öyle acık şundan bi lokma bundan derken kaçamaklarım oluyo sanırım, bide bu akşam çaya misafirim gelcekmiş, patatesli börekle mozaik pasta yapcam, nasıl dayancam bilmiyorum
Bitmedi eşim götürüyor 1 günü daha kaldı ben tosta başladım ama haftaya yine poğaça yapabilirim belki misafirlere de yapacağım ama her gün yemem sanırımafiyet olsun, poğaçalar bitti sanırım, tosta başlamışşsın yine :)
aynen öyle , yaptığım spor sadece kaçamakları eritmeye yarıyor, başka bişey değil.O kacamaklari kessen hallolacak hersey..
Güzel canım afiyet olsun akşama tutmaya çalış kendini en azından az yemelisin şuanda gayet iyi gidiyorsunsabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz
ara : yarım elma
öğlen : barbunya fasulye (suyunu yemem sadece taneleri, çatalla yiyiyorum bide), 3 kaşık pilav, bir dilim ekmeğin kenarları
benim zaten öğlene kadar iyi, saat 2 gibi bi başlıyorum acıkmaya, aklım hep ne yesem de, eve gidincede öyle acık şundan bi lokma bundan derken kaçamaklarım oluyo sanırım, bide bu akşam çaya misafirim gelcekmiş, patatesli börekle mozaik pasta yapcam, nasıl dayancam bilmiyorum
Sakin yilma basaracaksin bak cok acikirsan biraz leblebi at agzina su yada cay ic sisirir tok tutar seni baska kacamak yerine bunu yap canim.aynen öyle , yaptığım spor sadece kaçamakları eritmeye yarıyor, başka bişey değil.
Kolay gelsin canım öpüyorumBen biraz ev isleriyle mesgul olucam hanimlar. Opuyorum hepinizi. Dunya bos gercekten. Uzulmeye uzmeye degmez. Ben bugun boyle giderim..hadi eyvallah..
Ben biraz ev isleriyle mesgul olucam hanimlar. Opuyorum hepinizi. Dunya bos gercekten. Uzulmeye uzmeye degmez. Ben bugun boyle giderim..hadi eyvallah..
Sakin yilma basaracaksin bak cok acikirsan biraz leblebi at agzina su yada cay ic sisirir tok tutar seni baska kacamak yerine bunu yap canim.
Ben biraz ev isleriyle mesgul olucam hanimlar. Opuyorum hepinizi. Dunya bos gercekten. Uzulmeye uzmeye degmez. Ben bugun boyle giderim..hadi eyvallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?