♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol canım benim seninde başın sağolsun ,yaşarken sevdiklerinin kıymeti bilincek iyiki de bilmişim diyorum dedecimin arasından Rabbim son suyunu elimden içmeyi nasip etti ne mutlu. .

Cok gecmis olsun canim umarim daha iyisindir Kilo verilir sorun degil sagligin yerinde olsun da.

Sabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad. etsiz çiğ köfte

Ay yok buyugum demicem seviyorum demicem dovucem. Kiz uzulme uzulmeee. Spor yap duzenli hic kacirma bu bikac hafta. Ne yedim bakiim sen bu saate kadar ?
sabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz
ara : yarım elma
öğlen : barbunya fasulye (suyunu yemem sadece taneleri, çatalla yiyiyorum bide), 3 kaşık pilav, bir dilim ekmeğin kenarları

benim zaten öğlene kadar iyi, saat 2 gibi bi başlıyorum acıkmaya, aklım hep ne yesem de, eve gidincede öyle acık şundan bi lokma bundan derken kaçamaklarım oluyo sanırım, bide bu akşam çaya misafirim gelcekmiş, patatesli börekle mozaik pasta yapcam, nasıl dayancam bilmiyorum

afiyet olsun, poğaçalar bitti sanırım, tosta başlamışşsın yine :)

O kacamaklari kessen hallolacak hersey..

Güzel canım afiyet olsun akşama tutmaya çalış kendini en azından az yemelisin şuanda gayet iyi gidiyorsun

Ben biraz ev isleriyle mesgul olucam hanimlar. Opuyorum hepinizi. Dunya bos gercekten. Uzulmeye uzmeye degmez. Ben bugun boyle giderim..hadi eyvallah..
Sakin yilma basaracaksin bak cok acikirsan biraz leblebi at agzina su yada cay ic sisirir tok tutar seni baska kacamak yerine bunu yap canim.

Ben biraz ev isleriyle mesgul olucam hanimlar. Opuyorum hepinizi. Dunya bos gercekten. Uzulmeye uzmeye degmez. Ben bugun boyle giderim..hadi eyvallah..

kolay gelsin canım, leblebi konusunda su321 den esinlenip başlamıştım ama dozu tutturamadım, burda yazıları okurken baktım avuç avuç gidiyo sonra 20 gr leblebinin (1 avuç) 1 ekmeğe denk geldiğini öğrendiğimden beri ondan da vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…