♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim de tam tersi protein agirlikli yedigimde ozellikle et ve tavukta afedersin kabizlik yapiyor zor cikiyorum o yuzden protein gunu yapamiyorum tamamen. Yaninda mutlaka yogurt yesillik aliyorum.
zaten öyle olması gerekmiş bir de mutlaka bol bol su içmek lazımmış protein gününde yoksa kabızlık yapar diye uyarıyorlar zaten

kızlar 1 saat aerobiğimi yaptımda geldim
şimdi de namazımı kılayım ev temizliğine geçicem
belki akşam üstü de spor yaparım belki yürüyüş belki zumba belki leslie kafama ne eserse artık
Harikasın canım 1 saat bile yetiyor insana sen ekleyeceksin bir de ne olsun kıskandım bende çalışmasam keşke

ben de sizin menülerinizi kıskanıyorumsabah ki yediklerimi duysan
yarım dilim tost,1 ceviz,1 kupa nescafe,1 tane dankek(450 cal)
Bende sabah peynirli ev yapımı poğaçamı yedim neyse ki bitti çok şükür genelde bende yarım dilim tost yiyorum tost ekmeğiyle canım bence kek dışında abartı birşeyin yok nasıl 450 kalori

bu arada ben öğlen yemeğimi yedim ama sanki yememiş gibiyim midem hala bomboş sırtıma yapışıyo gibi doymadım, yemeden önce nasıl açsam hala öyle açım, (yaklaşık 40 dakika geçti hala doygunluk hissi gelmedi)yediklerimde normalde doyurucu şeyler (şimdi yazmıyım burdan) şimdi napıyım ben

Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Allah Allah niye öyle oldu ki canım olmadı leblebi yaş kayısı falan ye ya da 1 meyve

Miden büyümüş cAnım
Karnının gurultusunu sev
Aç olmayı sev
Açlık öyle korkulacak bir şey değil
Çok güzel tarafları var
Açken daha az uyuyorsun, nefis kabarmıyor, zihin açık oluyor,ben seviyorum

Allah Allah niye öyle oldu ki canım olmadı leblebi yaş kayısı falan ye ya da 1 meyve
hiçbiri yok yanımda yemekhaneye kayısı sordum yokmuş C CallanPinckney dediği gibi benim mide büyümüş, (işkembe olmuş) dayanabildiğim kadar dayancam artık, bu arada senin menüde ezogelin var yine,gaz yapmıyo mu? :)

Benimde yemeğe çıkmadan önce karnım gurulduyordu iş yerinde çok komik oluyor ya içeri çekiyorum şimdi yedim geçti akşama doğru gene başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…