- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
zaten öyle olması gerekmiş bir de mutlaka bol bol su içmek lazımmış protein gününde yoksa kabızlık yapar diye uyarıyorlar zatenBenim de tam tersi protein agirlikli yedigimde ozellikle et ve tavukta afedersin kabizlik yapiyor zor cikiyorumo yuzden protein gunu yapamiyorum tamamen. Yaninda mutlaka yogurt yesillik aliyorum.
Günaydınlarrr şimdi 1 saat lik sporunu bitirdim
9 da yaptığım kahvaltım
Harikasın canım 1 saat bile yetiyor insana sen ekleyeceksin bir de ne olsun kıskandım bende çalışmasam keşkekızlar 1 saat aerobiğimi yaptımda geldim
şimdi de namazımı kılayım ev temizliğine geçicem
belki akşam üstü de spor yaparım belki yürüyüş belki zumba belki leslie kafama ne eserse artık
ben de sizin menülerinizi kıskanıyorumHarikasın canım 1 saat bile yetiyor insana sen ekleyeceksin bir de ne olsun kıskandım bende çalışmasam keşke
Bende sabah peynirli ev yapımı poğaçamı yedim neyse ki bitti çok şükür genelde bende yarım dilim tost yiyorum tost ekmeğiyle canım bence kek dışında abartı birşeyin yok nasıl 450 kaloriben de sizin menülerinizi kıskanıyorumsabah ki yediklerimi duysan
yarım dilim tost,1 ceviz,1 kupa nescafe,1 tane dankek(450 cal)
Yanlis yere yazmis olabilir misin? Bugune dune yarina bir bak.
baktım yoktu, baştan yazdık bakalım nolcakYanlis yere yazmis olabilir misin? Bugune dune yarina bir bak.
Kahvalti ogle vs. Varya onlarin uzerine tiklayip baktin mi kuzum. Bana hic olmadi silinme bilemedim simdi.baktım yoktu, baştan yazdık bakalım nolcak
baktım baktım hepsi sıfır ''0'' olarak gösteriyodu, ''+'' ya basıp tekrar ekledim.Kahvalti ogle vs. Varya onlarin uzerine tiklayip baktin mi kuzum. Bana hic olmadi silinme bilemedim simdi.
Allah Allah niye öyle oldu ki canım olmadı leblebi yaş kayısı falan ye ya da 1 meyvebu arada ben öğlen yemeğimi yedim ama sanki yememiş gibiyim midem hala bomboş sırtıma yapışıyo gibi doymadım, yemeden önce nasıl açsam hala öyle açım, (yaklaşık 40 dakika geçti hala doygunluk hissi gelmedi)yediklerimde normalde doyurucu şeyler (şimdi yazmıyım burdan) şimdi napıyım ben
Miden büyümüş cAnımbu arada ben öğlen yemeğimi yedim ama sanki yememiş gibiyim midem hala bomboş sırtıma yapışıyo gibi doymadım, yemeden önce nasıl açsam hala öyle açım, (yaklaşık 40 dakika geçti hala doygunluk hissi gelmedi)yediklerimde normalde doyurucu şeyler (şimdi yazmıyım burdan) şimdi napıyım ben
hiçbiri yok yanımda yemekhaneye kayısı sordum yokmuş C CallanPinckney dediği gibi benim mide büyümüş, (işkembe olmuşAllah Allah niye öyle oldu ki canım olmadı leblebi yaş kayısı falan ye ya da 1 meyve
Miden büyümüş cAnım
Karnının gurultusunu sev
Aç olmayı sev
Açlık öyle korkulacak bir şey değil
Çok güzel tarafları var
Açken daha az uyuyorsun, nefis kabarmıyor, zihin açık oluyor,ben seviyorum
O zaman sade bir nescafe yap şekersiz canım bastırsın sanki bir şey yemişsin gibi istek oluyor içinde o da yoksa sade sodahiçbiri yok yanımda yemekhaneye kayısı sordum yokmuş C CallanPinckney dediği gibi benim mide büyümüş, (işkembe olmuş) dayanabildiğim kadar dayancam artık
nescafeyi sütsüz içemem, süt yok, kış geldi diye sodada yok işyerinde dolap tamtakır kuru bakırO zaman sade bir nescafe yap şekersiz canım bastırsın sanki bir şey yemişsin gibi istek oluyor içinde o da yoksa sade soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?