Nescafe işte sade olarak bağırsakları çalıştırıyor şekersiz kalorisi 2 sadecenescafeyi sütsüz içemem, süt yok, kış geldi diye sodada yok işyerinde dolap tamtakır kuru bakır
charmant şimdi kızcan banada, bu fatsecret, kendi kendine 1661 yakılan kalori diye eklemiş, ben egzersiz falan eklemedimki neden böyle ki bunun 516 kalorisi 8 saat uyku, 1146 sı 16 saat dinlenme diye yazmış
gerçekten uyku ve dinlenmede bu kadar kalori harcarmıyız kiNescafe işte sade olarak bağırsakları çalıştırıyor şekersiz kalorisi 2 sadece
Evet dinlenme ve uykuyu da hesaplıyor canım ben onu dikkate almıyor silinmiyor da çünkü ben yaptığım sporları ayrı olarak hesaplıyorum
Onlar hesaplıyor ama bence harcanmaz tamam akşam tartıldığında farklı çıkıyor sabah farklı ama bu kalori hesabına girmez ki uyurken nasıl yakıcam bir oraya bir buraya dönüyorum sadecegerçekten uyku ve dinlenmede bu kadar kalori harcarmıyız ki
ya o yüzden lahana çorbası içiyorum.yağsız tuzsuz ama tadını çok sevdim.kizz naptinn 67 ye cikmissin
türk kahvesi içtim şimdiNescafe işte sade olarak bağırsakları çalıştırıyor şekersiz kalorisi 2 sadece
Evet dinlenme ve uykuyu da hesaplıyor canım ben onu dikkate almıyor silinmiyor da çünkü ben yaptığım sporları ayrı olarak hesaplıyorum
arkasında öyle yazıyor vallahaBende sabah peynirli ev yapımı poğaçamı yedim neyse ki bitti çok şükür genelde bende yarım dilim tost yiyorum tost ekmeğiyle canım bence kek dışında abartı birşeyin yok nasıl 450 kalori
O da şekersizse çok iyi canımtürk kahvesi içtim şimdi
arkasında öyle yazıyor vallaha
aaa bi daha baktım 100 gr'ı 450 kaloriymiş benim yediğim 38 gr mış,neyse biraz kaloriden yırttımKekin arkasında mı kilo olan kalori mi bir kaç çeşiti vardı çünkü bu abur cuburlar ne kadar kalorili ya yakmak için 1 saat spor yapıyoruz
Bak ben ne dedim genelde 100 gramdan hesaplıyorlar yani %30nu alacaksın 100-130 civarıaaa bi daha baktım 100 gr'ı 450 kaloriymiş benim yediğim 38 gr mış,neyse biraz kaloriden yırttım
Teşekkürler canımcım bu hafta bu etikete daha mutlu oldum
Hafta birincileri
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70 yok
Grup 60 Y YESIMBOZ -1.300
Grup 50nehirnil111 -9.0
0
Teşekkürler canımcım bu hafta bu etikete daha mutlu oldumahh şu yazdığın -9 kilo olarakta olacak mı Allah söyletti galiba
Kizlar kilo bildirimlerini neden salı günü yapıyorsunuz. Pazartesi kilo bildirim günümüz
Tebrik ederim bebeğimTeşekkürler canımcım bu hafta bu etikete daha mutlu oldumahh şu yazdığın -9 kilo olarakta olacak mı Allah söyletti galiba
Hafta birincileri
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70 yok
Grup 60 Y YESIMBOZ -1.300
Grup 50nehirnil111 -9.00
seni ilk defa artıda görüyorum
inşallah canım yaaaNasıl sağlıklı bir menü sporun güzelliğine bak 1 saat ne diyeyim çok hızlı ulaşacaksın hedefine
seni ilk defa artıda görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?