♥haftalık kilo verme yarışması♥

charmant şimdi kızcan banada, bu fatsecret, kendi kendine 1661 yakılan kalori diye eklemiş, ben egzersiz falan eklemedimki neden böyle ki bunun 516 kalorisi 8 saat uyku, 1146 sı 16 saat dinlenme diye yazmış

nescafeyi sütsüz içemem, süt yok, kış geldi diye sodada yok işyerinde dolap tamtakır kuru bakır
Nescafe işte sade olarak bağırsakları çalıştırıyor şekersiz kalorisi 2 sadece
charmant şimdi kızcan banada, bu fatsecret, kendi kendine 1661 yakılan kalori diye eklemiş, ben egzersiz falan eklemedimki neden böyle ki bunun 516 kalorisi 8 saat uyku, 1146 sı 16 saat dinlenme diye yazmış

Evet dinlenme ve uykuyu da hesaplıyor canım ben onu dikkate almıyor silinmiyor da çünkü ben yaptığım sporları ayrı olarak hesaplıyorum

kizz naptinn 67 ye cikmissin
ya o yüzden lahana çorbası içiyorum.yağsız tuzsuz ama tadını çok sevdim.
1 hafta yapılıp 2 gün ara verilir diyor.bakalım sonuç ne olacak.

işin aslı şöyle ki; kpss lisansa hazırlanıyorum.gece ders çalışırken tıkınıp durdum, şimdi geri vermeye uğraşacağım işte.

Nasıl sağlıklı bir menü sporun güzelliğine bak 1 saat ne diyeyim çok hızlı ulaşacaksın hedefine
inşallah canım yaaa
sporu bugün en az 2 saat yapcam mecburum yoksa istediğim kiloya istediğim zamanda kavuşamıcam...
yeni bir yılda 80kg ile başlamak istiyorum başarabilirim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…