♥haftalık kilo verme yarışması♥

aaa 1 kaşık sirke bile etki ediyor ha vay be , bende geçen gelen misafirlerime patatesli gül böreği yaptım, üzerine yumurta sürerken, azcıcık süt, yağ bide pekmez koydum rengi çok güzel oldu kızardı, poğaçalara da sürüyolarmış pekmezi bilginiz olsun kızlar

Acayip etki ediyor kuzum 1 kaşık fazla bile geliyor bazen azaltıyorum Pekmezi duydum evet denemedim tatlı olur diye eğer olmuyorsa yapayım olmadı

sabah
favorim

kızlar tartım yok kaç gündür tartılamamk çok kötü bi his ya kesin aldım çünkü tartıldıkça dengeliyordum

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974
Selam kızlar;

01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
03 ARALIK 2015:52.70
04 ARALIK 2015:
07 ARALIK 2015:53.20
08 ARALIK 2015:?
09 ARALIK 2015:53.10
10 ARALIK 2015:53.50
Anlamadığım bir sebepten bugün fazla çıktım
Ama güzel yürüdüm sabahtan bu yana yürüyüşüm 10352 olmuş
Sabah işe gelirken 4875 sonrasında bankaya gidiş gelişte de 5385 adım yürümüşüm
Yeni işimde gerçekten aktifim işlerimi halletmek için çıkabiliyorum hem de yürüyerek gidip geliyorum

Sen zaten dikkat ediyosun yediklerine hareket de güzel tabii

Hay maşallah rahat 1 saat yürüdün yani ne güzel canım şişkinlik vardır yediklerini dikkat ettiysen yarın normale döner
Kız siz burda yemek tarifimi paylaşmaya başladınız

Sen zaten dikkat ediyosun yediklerine hareket de güzel tabii

Sizi kışkırtıyoruz biz 1.olacağızSana yetişemiyorum ama hala

maşallah ne yürümüşsün

En son bu tarifi 45 gün önce yapmıştım ödül amaçlı ama süper olmuştu , bi ara yine yapcam

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay

Dengeli bir menu. Aksama neler var acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…