♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım ailem yanımda şu anda sürekli yiyoruz :)) 20 gün benleler baklaım sonuç ne olacak. buzdolabım görmediği yiyeceği gördü :)

heeee o zaman bişey diyemiyecem ama ailen gidince sıkı bir diyet ve sporla çabuk verirsin, çünkü kilolar yerine yerleşmemiş oluyo daha kolay gider, yerine yerleşince kalkmıyolar kopamıyolar bizden bi türlü

kizlar ben geldim bugun benim ödül günüm sabahtan beri yedigim tatlinin haddi hesabi yok bugun menü paylasmiycam o yüzden. bu arada bugun tam 4. ayim bitti diyette :)
tebrik ederim canım toplamda kaç kilo gitti böylece? bi de neler yedin anlat anlat nasıl tatlılarmış onlar bakim

Ben geldim canlar bugun toparlanmaya basladim. Ama 2016 ya kadar tartilmayacagim. 2016 nin ilk bildirim gunu tartilacagim. Utaniyorum kilo aldim cunki

Ben geldim canlar bugun toparlanmaya basladim. Ama 2016 ya kadar tartilmayacagim. 2016 nin ilk bildirim gunu tartilacagim. Utaniyorum kilo aldim cunki

utanılacak bişey yok canım hepimiz burada aynı dertten muzdaribiz, 2016 ocağa kadar 3 pazartesi var, bildirim yapman gerekir, istersen pazartesiye kadar biraz kendini sık pazartesi bildirimini yap, moralinide bozma verirsin kiloları

Ama cok kilo aldim gibi yaaa
Tamamdir o zaman napalim bildirim yapayim. Yapmazsam sanki ipin ucu daha da kaciyor.

Kilpayi olmus ama artik 100 grubu yok. Simdi elma şekeri gibi gaza basmalisin :) o 80 grubunda ve cok azimli
Kız o acayip azimli olamam ki ben öyle o deli gibi spor yapıyo ben süt kesilecek diye tam yapamıyorum diyetimi azıcık yemesem kesiliyor şimdi bide oğlum emmek istemiyo etmediğim şebeklik kalmıyo çok stersliuim o Yüzden de yiyorum yani yine iyi veriyorum bu durumlara göre bak beş kilo gitti

su321 canimmm... sporlarimdan sorumlu bakanim benim. Hergun sporumu paylasacagim. Sporsuz yapamayacagimi anladim da.....

Ama cok kilo aldim gibi yaaa
Tamamdir o zaman napalim bildirim yapayim. Yapmazsam sanki ipin ucu daha da kaciyor.

aynen öyle bildirim yapmayınca ipin ucu daha çok kaçıyor, tartılınca en azından nerede olduğumuz görüyoruz, moralinizin bozulmaması için bence şu dakikadan itibaren başlayın pazartesiye kadar ne giderse kar'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…