♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah: 1 dilim ekmek 2 tane zeytin 2 catal peynir 1 kasik yogurt 1 yumurta
Ara: yok.
Ogle: yok
Ara: yok
Aksam: annemlerdeyim simdi. Pita yapicak annem ve pizza. Kizlar ne kadar yesem
@charmant nehirnil111 begum75

canım bu kadar koyverme kendini zaten sabahtan beri bişey yememişsin şimdi açlıktan fazla yersin dikkat et, kenardaki hamurları yeme içlerini ye bide

Selam browni keklerimmmm:)))
Sabah 1 çörek 2 zeytin 1 dilim peynir
Ogle 1 dilim kek cekirdek
Aksam hamsi tava ve salgam suyu.
Sporrrrr
1.5 saat koşu yürüyüş
1 saat pilates leslie
Sporuna bayılıyorum senin ya menünde güzel
Eh iyi sayilirim cnm sen

Sabah: 1 dilim ekmek 2 tane zeytin 2 catal peynir 1 kasik yogurt 1 yumurta
Ara: yok.
Ogle: yok
Ara: yok
Aksam: annemlerdeyim simdi. Pita yapicak annem ve pizza. Kizlar ne kadar yesem
@charmant nehirnil111 begum75

İyi olmadığın belli yine sağlıksız besleniyorsun aç duruyorsun resmenAkşamda yeme ölüm diyetine gir

Her tarafi ayni kenar diye bisey yapmiyoruz biz ortasida kenarida ayni kac dilim yiyim

sabahtan beri bişey yememişsin ki ne diyim sana, hazır pizzaları baz alırsak yanılmıyosam 6 dilim var, en fazla 3 dilim yiyebilirsin yanlız yerken yanında içecek içme, birde yavaş ye ki doygunluğun gelene kadar fazla yememiş ol, bizede bildir kaçak yapma

Hazir pizza degil bu el yapimi cnm

Evde yapacaginizi biyorum,pizzanin büyüklüğünü bilmedigim için (hani yuvarlak mi yoksa dikdortgen yada kare tepsimi bilmiyorum ki ) hazir pizzayi baz aldım gerisini sen ayarliycan
Ya tabi dilimlerde onemli ben size yiyince haber veriyim o zaman ne kadar buyuklukte oldugunuda yazarim.

Sporuna bayılıyorum senin ya menünde güzel

İyi olmadığın belli yine sağlıksız besleniyorsun aç duruyorsun resmenAkşamda yeme ölüm diyetine gir
Şimdi koşunun kalanını tamamladım öldüm valla kız.
Akşam namazını kılıp pilatese başlıyorum şimdi de ayy Ebru Şallı da kimmiş yaa

E nehir sende cok acimassizsin yahu.
Kac dilim yiyim
Sana kızgınlığımdan diyorum neden aç bekliyorsun nedenPizza 1-2 dilimi geçmesin derim pitadan da öyle alsan yeter fazla bile gelebilirBana gönder kalanı
Şimdi koşunun kalanını tamamladım öldüm valla kız.
Akşam namazını kılıp pilatese başlıyorum şimdi de ayy Ebru Şallı da kimmiş yaa

Ohh maşallah sana kuzu Ebru Şallı kim salla sen onuAllah kabul etsin canım

ben gündüz gayet iyi iş yerinde uyguluyorum. ama akşam çay yapıyorum ve yiyorum her şey bitiyor. sıfırlamam lazım herşeyi çok istiyorum ama yapamıyorum... ben de bebiş istiyorum. yağmur da istiyor. hatta şimdiden kardeşine vereceklerini alacaklarını söylüyor. hal böyle olunca biz de babamıza söylüyoruz bebişe ne dersin diye. ama yok diyor 2 yıl sonra borç bitince ancak. neyse ki kardeşim hamile azcık onun bebişi sever büyütürüz sonra sıra bende inşallah Rabbim verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…