Sabah: 1 dilim ekmek 2 tane zeytin 2 catal peynir 1 kasik yogurt 1 yumurta
Ara: yok.
Ogle: yok
Ara: yok
Aksam: annemlerdeyim simdi. Pita yapicak annem ve pizza. Kizlar ne kadar yesem
@charmantnehirnil111 begum75
Sporuna bayılıyorum senin yaSelam browni keklerimmmm:)))
Sabah 1 çörek 2 zeytin 1 dilim peynir
Ogle 1 dilim kek cekirdek
Aksam hamsi tava ve salgam suyu.
Sporrrrr
1.5 saat koşu yürüyüş
1 saat pilates leslie
Eh iyi sayilirim cnm sen
Sabah: 1 dilim ekmek 2 tane zeytin 2 catal peynir 1 kasik yogurt 1 yumurta
Ara: yok.
Ogle: yok
Ara: yok
Aksam: annemlerdeyim simdi. Pita yapicak annem ve pizza. Kizlar ne kadar yesem
@charmantnehirnil111 begum75
Her tarafi ayni kenar diye bisey yapmiyoruz biz ortasida kenarida ayni kac dilim yiyimcanım bu kadar koyverme kendini zaten sabahtan beri bişey yememişsin şimdi açlıktan fazla yersin dikkat et, kenardaki hamurları yeme içlerini ye bide
E nehir sende cok acimassizsin yahu.Sporuna bayılıyorum senin yamenünde güzel
İyi olmadığın belli yine sağlıksız besleniyorsun aç duruyorsun resmenAkşamda yeme ölüm diyetine gir
Her tarafi ayni kenar diye bisey yapmiyoruz biz ortasida kenarida ayni kac dilim yiyim
Hazir pizza degil bu el yapimi cnmsabahtan beri bişey yememişsin ki ne diyim sana, hazır pizzaları baz alırsak yanılmıyosam 6 dilim var, en fazla 3 dilim yiyebilirsinyanlız yerken yanında içecek içme, birde yavaş ye ki doygunluğun gelene kadar fazla yememiş ol, bizede bildir kaçak yapma
Evde yapacaginizi biyorum,pizzanin büyüklüğünü bilmedigim için (hani yuvarlak mi yoksa dikdortgen yada kare tepsimi bilmiyorum ki ) hazir pizzayi baz aldım gerisini sen ayarliycanHazir pizza degil bu el yapimi cnm
Ya tabi dilimlerde onemli ben size yiyince haber veriyim o zaman ne kadar buyuklukte oldugunuda yazarim.Evde yapacaginizi biyorum,pizzanin büyüklüğünü bilmedigim için (hani yuvarlak mi yoksa dikdortgen yada kare tepsimi bilmiyorum ki ) hazir pizzayi baz aldım gerisini sen ayarliycan
Şimdi koşunun kalanını tamamladım öldüm valla kız.Sporuna bayılıyorum senin yamenünde güzel
İyi olmadığın belli yine sağlıksız besleniyorsun aç duruyorsun resmenAkşamda yeme ölüm diyetine gir
Sana kızgınlığımdan diyorum neden aç bekliyorsun nedenE nehir sende cok acimassizsin yahu.
Kac dilim yiyim
Şimdi koşunun kalanını tamamladım öldüm valla kız.
Akşam namazını kılıp pilatese başlıyorum şimdi de ayy Ebru Şallı da kimmiş yaa
Sayın bakanım siz varken oda kimmiş.Şimdi koşunun kalanını tamamladım öldüm valla kız.
Akşam namazını kılıp pilatese başlıyorum şimdi de ayy Ebru Şallı da kimmiş yaa
Foto atabilirsin :)Ya tabi dilimlerde onemli ben size yiyince haber veriyim o zaman ne kadar buyuklukte oldugunuda yazarim.
Bencede bu saate kadar ac kalmamaliydiSana kızgınlığımdan diyorum neden aç bekliyorsun nedenPizza 1-2 dilimi geçmesin derim pitadan da öyle alsan yeter fazla bile gelebilir Bana gönder kalanı
Ohh maşallah sana kuzu Ebru Şallı kim salla sen onuAllah kabul etsin canım
Amin canımcım.Sana kızgınlığımdan diyorum neden aç bekliyorsun nedenPizza 1-2 dilimi geçmesin derim pitadan da öyle alsan yeter fazla bile gelebilir Bana gönder kalanı
Ohh maşallah sana kuzu Ebru Şallı kim salla sen onuAllah kabul etsin canım
Bakan olarak prensibim çok laf az işşşşSayın bakanım siz varken oda kimmiş.
Ben de katılıyorum 2 gün gez keyfini çıkar amaa her şeyden az az yeTesekkur ederim tatliim guzel ve temiz dileklerin icin. Bakalim nasil gececek haftasonu :)
Bence domates ve salatalıkla yaşayalımya herşeyin kalorisi çok fazla( aç mı gezelim marulla mı yaşayalım
Foto cekemem ya annemlerdeyimFoto atabilirsin :)
Evet ben de şaşırıyorum kendime ama vücudum alıştı sanırım bu düzene akşamları yemeği az yiyip sonrasında da çay yanı atıştırmalıklarına ya da meyveye yer bırakmaya alıştım iyi oldu galiba düzene oturdu diyebilirim.
Kızım iyi çok şükür kardeş alıştırmalarına başladık
Akşam dedim ki Zeynep bi tane bebiş getirelim mi önce yok dedi sonra birlikte oyun oynarsın deyince tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?