- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bencede bu saate kadar ac kalmamaliydi
Amin canımcım.
Pita ne demek kızlar
nehirnil111 hepsini ben yicem hihhh
İşte akşam yemenin çaresini buldum yemekte olabildiğince az yiyorum ki çay yanına ve meyveye de yer bırakıyorum.ben gündüz gayet iyi iş yerinde uyguluyorum. ama akşam çay yapıyorum ve yiyorum her şey bitiyor. sıfırlamam lazım herşeyi çok istiyorum ama yapamıyorum... ben de bebiş istiyorum. yağmur da istiyor. hatta şimdiden kardeşine vereceklerini alacaklarını söylüyor. hal böyle olunca biz de babamıza söylüyoruz bebişe ne dersin diye. ama yok diyor2 yıl sonra borç bitince ancak. neyse ki kardeşim hamile azcık onun bebişi sever büyütürüz sonra sıra bende inşallah Rabbim verirse.
Yok dadlum bu degil
O zaman seninki daha farklı canımYok dadlum bu degil
Güzel canım menün akşam acıkmayacaksan iyi vallahiselam kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
1 dilim peynir
8 kırma zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 avuç leblebi
2 mandalin
Öğle
kırmızı biber közlemesi sirkeli,sarımsaklı
1 dilim buğday ekmeği
Ara
küçük kase kazandibi
Akşamı sadece meyvele geçiştircem kızlar
spor olarak dışarı çıkamadım yürüyüşe ev temizledim 1 saat o kadar adetim bitsin bir başlıcam pir başlıcam spor a...
Canim ben sevmedigim icin yemiyorum ya yoksa diyet olayindan dolayi degil :) ancak tazeyse ve sicaksa yiyebiliyorum. Bende de b12 eksikliği var. Filmi sormuştun, açlık oyunlarına gittik :). Simdi yoldayim eve donuyorum. Disarda yemek yiyelim diye tutturdy erkek arkadasum evde yiycem duyip redddettimaaa ekmek çok önemli ama, şöyleki annen hemşireymiş o daha iyi bilirde benim kv de de diyet yapıyodu ekmeği tamanen kesmişti bir hemşire ona demişki ekmeği günde 1 dilimde olsa yemelisin, çünkü mayalanarak olduğu için mayalı yiyeceklerden aldığımız B12 vitamini (sanırım buydu emin değilim ama aklımda o kalmış) yararlı şeklilde mayalı yiyeceklerden alırız ki oda en fazla ekmekte bulunuyomuş, B12 eksikliğide çok önemli bütün sinir sistemini etkiliyo hatta geçenlerdeTHEY- de çıkmıştı sanırım, bence biraz internetten araştır ve 1 dilimde olsa yemeni tavsiye ederim
bu aradaTHEY- nerelerdesin, naptın iş için varmı gelşimeler merakta bırakma bizi
Atatim resminiO zaman seninki daha farklı canım
Nasıl duruyorsun bu derece canım sadece çorba içmişsinBugünkü menüm :
Sabah limonlu ılık su
Öğlen domates çorbası
Ara : sıcak çikolata
Akşam : mercimek çorbası
2 litrede su içerim yatmadan tamamlarım 1.25 i bitti :)
aynen ben de yapıyorum çıtır çıtır oluyorsirkeli börek harika oluyor kızlar çıtır çıtır sirke, un, sıvı yağ karışımı ile
Gayet güzel cnmSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay
Ara; 18:20 - 1 ad.kinder pingui (eve gitmeyeceğimizi düşünüyordum kendimi frenlemek adına ondan yedim ama yanıldım)
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması + 2 ymk kaşığı yoğurt(eve döndük tabi filmde yer bulamayınca)
Ara; 21:00 - 1 trileçenin yarısın yarısı (2 çtl) - misafirliğe gittik orada yemek yemiyorsun bari bundan ye az dediler
Sporlarım; 1,5 lt su + 1 saat yürüyüş + 15 dakika ev işi
Böyle saçma bir akşam oldu bir eve gitmedik 8 de evdeydik yemekleri yiyelim dedik sonra arkadaşlar çağırdı kalktık oraya gittik ne yaptığımı bende anlamadım geç dönünce dün geceden 4 saat uykuyla durunca direk uyudum uykusuzdum
charmant THEY- @DisiAnka miraycan84 C CallanPinckney
Oooo harika!Hanimlar gunaydiiinnn
Guncel kilom 57.7 suan ilgililere duyrulur
miraycan84 @DisiAnka C CallanPinckney @GOK1974 D denizdilan @minerva1988 nehirnil111
Şimdi 1 kase çorba ve salata yedim:)Nasıl duruyorsun bu derece canım sadece çorba içmişsin
baslamissin gene corba diyetine, hani saglikli beslenecektin?Bugünkü menüm :
Sabah limonlu ılık su
Öğlen domates çorbası
Ara : sıcak çikolata
Akşam : mercimek çorbası
2 litrede su içerim yatmadan tamamlarım 1.25 i bitti :)
1 muz ,1 elma 1 armut yedim canım bugünlük ceza kestim kendimeGüzel canım menün akşam acıkmayacaksan iyi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?