- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
cnim simdi okudum bu mesajini, kilo verme konusunda hic üzülme bence, burda menülerini en cok begendigim kisi sensin acikcasi :)Dün eşime 1 tepsi açma börek yaptım 1 dilim yemedim kabak pişirdim yedim git sen güzelim saatlerce uğraştığın böreğin tadına bile bakma gece 10 da tahin helva ye , hep adetliyken şu tatlıyla başım derde giriyor , tartıda bu hafta hiç kilo veremicem ben ya
Ayy teşekkür ederim tatlımcnim simdi okudum bu mesajini, kilo verme konusunda hic üzülme bence, burda menülerini en cok begendigim kisi sensin acikcasi :)
Ahaha zaten dayanamadım cips 1 dilim de baklava yedim :))baslamissin gene corba diyetine, hani saglikli beslenecektin?
aferim :) böyle devaam, yarin saglikli bir menü bekliyorum senden hasta olucaksin mazallahAhaha zaten dayanamadım cips 1 dilim de baklava yedim :))
C CallanPinckney sofra adabiyla ilgili yaziyi okudum, 2 sene önce o söylenenleri uygulayarak 15 kg verdim ben :) gercekten de hem saglik hem de kilo acisindan cok ise yariyor
ben gündüz gayet iyi iş yerinde uyguluyorum. ama akşam çay yapıyorum ve yiyorum her şey bitiyor. sıfırlamam lazım herşeyi çok istiyorum ama yapamıyorum... ben de bebiş istiyorum. yağmur da istiyor. hatta şimdiden kardeşine vereceklerini alacaklarını söylüyor. hal böyle olunca biz de babamıza söylüyoruz bebişe ne dersin diye. ama yok diyor2 yıl sonra borç bitince ancak. neyse ki kardeşim hamile azcık onun bebişi sever büyütürüz sonra sıra bende inşallah Rabbim verirse.
Canim ben sevmedigim icin yemiyorum ya yoksa diyet olayindan dolayi degil :) ancak tazeyse ve sicaksa yiyebiliyorum. Bende de b12 eksikliği var. Filmi sormuştun, açlık oyunlarına gittik :). Simdi yoldayim eve donuyorum. Disarda yemek yiyelim diye tutturdy erkek arkadasum evde yiycem duyip redddettimne yemek var evde bilmuyorum ama eve varmam 1 saati gecer heralde hafiften aciktim insallah sebze falan vardir :)
günaydın canım kimseler yok bugünGünaydın kızlar
http://www.slideshare.net/haciahmetcakir/islama-gre-beslenme-ve-sofra-adabi11012013Kiz o neymis bizede soylesene nasil oluyomus sofra adabi
ilki cok guzeldi, ikincisi fena degil bu vasattiaçlık oyunları ilk 2 serisi daha güzel demişlerdi ama 3.cü nasılsı? bide seri bitti sanırım demi
amin canım inşallah...Musmutlu guzel bir gün olsun hepimize...
Haftaspnu sabah millet uyuyordur:)))günaydın canım kimseler yok bugün
Ben girip girip bakiyodum herkes uyansin diye bekledim:))Haftaspnu sabah millet uyuyordur:)))
Ben de güne 6da basladımBen girip girip bakiyodum herkes uyansin diye bekledim:))
Ben girip girip bakiyodum herkes uyansin diye bekledim:))
ben de erken uyaniyorum ama herkes uyiuyo diye yataktan kalkmiyorumBen de güne 6da basladım
Kızım da benim düzenine alıştı ı da sabahları benimle erken kalkıyor
Forumun tavuklarıyız biz galiba
Erkenciler :))))
Bu daha tehlikeli kız
Kızının iyi olmasına sevindim canım geçmiş olsun dikkat et kendine bak ben 1 haftadır hastayım o sebepten kiloda veremiyorum sporum aksadı falan sen vermişsin ne güzelGayet güzel cnm
Benim de kızım daha iyi oldu ama bu sefer ben hastayım
Bu sabahki kilom 59,7
Aslında dikkat de etmedim ama kilo vermişim, sevindim
Maşallah çorbadan gidiyoruzŞimdi 1 kase çorba ve salata yedim:)
1 muz ,1 elma 1 armut yedim canım bugünlük ceza kestim kendime
http://www.slideshare.net/haciahmetcakir/islama-gre-beslenme-ve-sofra-adabi11012013
ilki cok guzeldi, ikincisi fena degil bu vasatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?