- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
aynen mesela proteinle karbonhidrati, yada proteinle süt ürünlerini ayni anda tüketmeyince cok ise yariyorevet benim duyumlarımda öyleydi de teyit etmiş oldum :)
sofra adabı aslında hep bildiğimiz ama uygulamadığımız şeyler
günaydin, sabaah tartildim 63.1 neyse 600 gr gitmis en azindan, pazartesiye eski kiloma dönerim belki. simdi cevizli suyumu iciyorumbegum75
dün öglen biraz ciktim aslinda, bugun evdekiler gec kalkiyo ya midem dolsun diye ictimafiyet olsun iç iç bugün wc ye çıkartır seni
aynen mesela proteinle karbonhidrati, yada proteinle süt ürünlerini ayni anda tüketmeyince cok ise yariyor
Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Ara; 13:30 - 1 sade şekersiz nescafe + 1 orta boy mandalina
Akşam; 19:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 kase cacık
Ara; 00:50 - 1 kupa tarçınlı ılık süt + 1 ad.laviva çikolata(35g )
Kızlar gece yediğim olmadı farkındayım sporumda sadece 40 dakika yürüyüş + 40 dakika yemek pişirmek sadece
Dün akşam yemeğimizi yedikten sonra haber geldi eşimin çok sevdiği büyük yengesi vefat etti yaklaşık 6 aydır kanserle mücadele ediyordu abar topar çıktık 2 saat yol git gel derken eve geldiğimizde üzüntüden çok ayakta durmaktan hava çok soğuktu arabada klima yok gittiğimiz yer mezarlık yıkama yeri orada da 1 saat ayakta soğukta durunca falan şekerimiz mi düştü anlamadım sıcak birşeyler içelim dedik kesmedi çikolata da yedik
charmant THEY- C CallanPinckney @deniz3344 @DisiAnka
dün öglen biraz ciktim aslinda, bugun evdekiler gec kalkiyo ya midem dolsun diye ictim
basiniz sagolsun canimSabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Akşam; 19:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 kase cacık
Kızlar gece yediğim olmadı farkındayım sporumda sadece 40 dakika yürüyüş + 40 dakika yemek pişirmek sadece
Dün akşam yemeğimizi yedikten sonra haber geldi eşimin çok sevdiği büyük yengesi vefat etti yaklaşık 6 aydır kanserle mücadele ediyordu abar topar çıktık 2 saat yol git gel derken eve geldiğimizde üzüntüden çok ayakta durmaktan hava çok soğuktu arabada klima yok gittiğimiz yer mezarlık yıkama yeri orada da 1 saat ayakta soğukta durunca falan şekerimiz mi düştü anlamadım sıcak birşeyler içelim dedik kesmedi çikolata da yedik
biz türk kültürüne malesef böyle bir sey yerlestirilmis, hem dinen baktigimizda da aslinda israf yani, 1 cesit yemekle rahatca doyabiliyor insan, kola fanta konusunda saka yaptigini var sayarak yorum yapmiyorumproteinin yanında karbonhidratsız sofram olmamıştır ama çok yanlış biliyorum, hele köfte yediğimizde ayransız olmaz buda yanlış insanı zorla kola-fantaya yönlendiyo bizde kola içeriz artık napalım
başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,geride kalanlarında sabır versin, menün güzel o yüzden bu kadar olayın üstüne çikolata mazur görülebilir afiyet olsun
ev hanimi canim :) bi hafta sonu birlikte kahvalti ediyoruz bende kaldirmiyorum acikcasi uyusunlar diye :)ablan çalışıyomu senin ev hanımımı
Sağol canım dostlar sağolsunbasiniz sagolsun canim
biz türk kültürüne malesef böyle bir sey yerlestirilmis, hem dinen baktigimizda da aslinda israf yani, 1 cesit yemekle rahatca doyabiliyor insan, kola fanta konusunda saka yaptigini var sayarak yorum yapmiyorum
basiniz sagolsun canim
biz türk kültürüne malesef böyle bir sey yerlestirilmis, hem dinen baktigimizda da aslinda israf yani, 1 cesit yemekle rahatca doyabiliyor insan, kola fanta konusunda saka yaptigini var sayarak yorum yapmiyorum
Hay maşallah pizzadan yemedin ama dimi gerçi dilimi de önemli 1 tepsiyi 3e de bölüp yenir minik su böreği gibi de bölünürnehirnil111 begum75 charmant
3 dilim yedim pitadan 1 bardak ayran
Ama foto atamiorum hata veriyor ya
Çok iyi canım afiyet olsunuyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 10:10
4 yk yulaf ezmesi (suyla pisirdim, icine pul biber ve karabiber koydum cok güzel oldu :) )
saat 14
naneli ayran (1 kutu)
aksam 19:15
2 kase mercimek corbasi
4 yk süzme yogurt
bugun cok yorgunum spor yok, kalorim baya az kaldi bugun malesef, saat 21:30 gibi 1 mandalina yemeyi dusunuyorum o yüzden.
Günaydın kızlar
Musmutlu guzel bir gün olsun hepimize...
ekmegi ben öyle biraktim mesela :) simdide cok nadir yiyorum. o zamanlar öyle enerjik ve saglikliydim ki tabi simdi üsengeclikten ben de uygulamiyorumtabiki şaka midemdeki iltihaptan dolayı zaten içemiyorum yoksa ağrılarım başlıyo , kesinlikle dini kurallara uysak daha sağlıklı yaşarız bizimki hep alışkanlık bide işimize böyle geliyo habire yeee
Ben çok iyiyim şükür çok enerjik hissediyom kendimi yaa içim fıkır fıkırHay maşallah pizzadan yemedin ama dimi gerçi dilimi de önemli 1 tepsiyi 3e de bölüp yenir minik su böreği gibi de bölünür
Çok iyi canım afiyet olsun
Amin Günaydın güzellikler nasılsınız
1 tatlı kaşığı pilav ne kız ben pişirirken tadına bakıyorum o kadarın:))Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ben çok yorgunum ya 2 buçuk gibi uyudum araba çok yordu o bağrışmalar ağlamalar mahvoldumBen çok iyiyim şükür çok enerjik hissediyom kendimi yaa içim fıkır fıkır
Yaa milletçe öyleyiz kurufasulye nohut denince pilav makarna yapılır. Tavuk et olunca yine makarna pilav.proteinin yanında karbonhidratsız sofram olmamıştır ama çok yanlış biliyorum, hele köfte yediğimizde ayransız olmaz buda yanlış insanı zorla kola-fantaya yönlendiyo bizde kola içeriz artık napalım
Bende öyle yaptım işte tadına baktım eşimin tabağından1 tatlı kaşığı pilav ne kız ben pişirirken tadına bakıyorum o kadarın:))
Başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah
E biraz dinlensene madem uyuyamasan bile öylece uzanBen çok yorgunum ya 2 buçuk gibi uyudum araba çok yordu o bağrışmalar ağlamalar mahvoldumşimdi eve gittiğimde çamaşırlar toplanacak ütü yapılacak ev çekilip silinecek lavabolar yıkanacak mutfak toparlanacak salon halısı silinecek ve yarına hazırlık yemeklerin yarısından çoğu yapılacak 1-2 gün yine bana düzenli yemek spor haram bu hafta böyle geçti resmen yarın erken giderlerse anca yapabilirim sporumu kardeşim akşam yardıma gelecek çünkü onunla da yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?