♥haftalık kilo verme yarışması♥

E biraz dinlensene madem uyuyamasan bile öylece uzan

Zaman yok ki canım nasıl yetiştireceğim o kadar işi dün yapacaktım çamaşırları halledecektim cenaze evine gittik kaldı daha bak gidince yemek hazırlayıp yenilecek unuttum balkon yıkanacak yarın sabahtan çok iş var çokYarın 10 kişi ağırlayacağım ve ağır misafirler önemli çay yanı öğlen gelecekler ama 6 çeşit falan menüm var

ekmegi ben öyle biraktim mesela :) simdide cok nadir yiyorum. o zamanlar öyle enerjik ve saglikliydim ki tabi simdi üsengeclikten ben de uygulamiyorum

bide ben şunu duymuştum (tabirlerim tam doğru olmayabilir aklımda kaldığı gibi yazıyorum) şeker, şekerli şeyler insana yorgunluk veriyo yani ani enerji güç versede genel anlamda vücuda böyle sersemlik yorgunluk veriyo

hani diyolarya bisküvilerde şekerli şeylerde çin tuzu(msg) var işte o bağımlılık yapıyo muş,

bide oğlumun öğretmeni açıklamış ve oğlum sınavlarda asla şekerli şey yemez sınavlarda yediğimiz şekerler düşünme kapasitemizi mi ne azaltıyomuş dikkattimizi dağıtıyomuş,

gün içinde enerjiyi şekerli şeylerden değilde diğer karbonhidrat (sanırım buda ekmek makarna pilav oluyo) tan almalıymışız

ayyy ne şekerli yazı oldu

Yemek mi yapcan çay yanı ikramlık mı bebiş
Hazır mı menün kafanda

ne pişirtecen onlara hele bi de bakıyım

Ben şekerci değilim kısırcıyım içli köfteciyim iskenderciyim az da onlardan bahsetseneeee

çok çok çok haklısın yemek yeme alışkanlığı bide dediğim gibi işimize geliyo bunları böyle yemek , önden bir çorba, yanına salata, ve yemek (tavuk köfte kuru fasulye vs..) yeter aslında

pilav makarna gereksiz belki bulgur arada olur sebzeli filan yeter, ondan sonra diyozki ben aslında çokta yemiyorum ama bekle yemiyosun 3 tabak dolu dolu yedin yemeğin suyna ekmeği bandın daha ne yiyecen

Allah yardım etsin işin çok eşinden yardım iste, misafirler yemeğe gelcek anladığım kadarıyla, ne pişircen onlara, senin menülerin güzeldir döktürürsün yine...

Ben şekerci değilim kısırcıyım içli köfteciyim iskenderciyim az da onlardan bahsetseneeee

onlar hakkında kötü bişey duymadım şekeri hiç yemesekte olurmuş ama onlar kötü değil sanırım ölçüyü kaçırmadan ye gitsin bence

CallanPinckney, post: 44041096, member: 634755"]Günaydın kızlar

gunaydin hanimlaaaar :)
guzel saglikli bir hafta sonu olsun.
kalori sayiyorum.
haftaya birinci olmaya adayim [/QUOTE]

günaydııınnnn
bu hafta herkes çok sıkı çalıştı rekabet büyük kaybeden de çok az gram la kaybetcek
hadi bakalım

Hay yaşa kız aynen yaa bizim evde ben hariç öyledir evi bırak komşular da dahil yemeğin suyuyla yarım ekmek gider sonra da maydanoz suyuyla zayılamaya çalışır:)))

gunaydin hanimlaaaar :)
guzel saglikli bir hafta sonu olsun.
kalori sayiyorum.
haftaya birinci olmaya adayim

günaydııınnnn
bu hafta herkes çok sıkı çalıştı rekabet büyük kaybeden de çok az gram la kaybetcek
hadi bakalım [/QUOTE]
rekabetttt tan tan tannnn

Yemek mi yapcan çay yanı ikramlık mı bebiş
Hazır mı menün kafanda

ne pişirtecen onlara hele bi de bakıyım

Zeytinyağlı yaprak sarması(annem getirecek)
Kıymalı patatesli birleşik şekilde sodalı börek(kardeşimle akşamdan yapıp dolaba koyacağım)
Makarna salatası(akşamdan yapacağım)
Pizza poğaça(yarın sabah yapılacak)
Kedidilli tiramisu(öğlen gittiğimde yapacağım 24 saat beklerse daha da güzelleşiyor çünkü)
İrmikli pudingli toplar(birine hindistancevizi batırılacak sadece birine de hem hindistancevizi hem eritilmiş çikolata batırılacak) - bu akşamdan yapacağım

Nasıl menü kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…