♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yoksa akşama patlarım demi haklısın canım
Evet canım bu sefer akşama canın daha çok birşeyler istiyor
Allah yardım etsin işin çok eşinden yardım iste, misafirler yemeğe gelcek anladığım kadarıyla, ne pişircen onlara, senin menülerin güzeldir döktürürsün yine...

Kız kardeşim gelecek akşama doğru canım o yardım edecek sağolsun bende kalacak yarın annem falanda olacak beraber ağırlayacağız yani

Zeytinyağlı yaprak sarması(annem getirecek)
Kıymalı patatesli birleşik şekilde sodalı börek(kardeşimle akşamdan yapıp dolaba koyacağım)
Makarna salatası(akşamdan yapacağım)
Pizza poğaça(yarın sabah yapılacak)
Kedidilli tiramisu(öğlen gittiğimde yapacağım 24 saat beklerse daha da güzelleşiyor çünkü)
İrmikli pudingli toplar(birine hindistancevizi batırılacak sadece birine de hem hindistancevizi hem eritilmiş çikolata batırılacak) - bu akşamdan yapacağım

Nasıl menü kuzum

nehirnil111 bende gelmek istiyorum. menunnn nefisss.

Allahım bu ne yaa bu neee
Sen nerde yaşıyodun en yakın tatilde yanındayım

et sulu olmasın, kızartma olsun yanınada domates biber közde, bikaç çeşit meze olabilir offff
tereyağı, bal ceviz üçlüsü nede bayılırım Allahım nolcak benim bu iştahım
kiziiim bizi de istaha getiriyorsun. kalk yesil cay yada mate cayi ic. beni onlar kesiyoww

offff derim Allah derim süper bence , yanlız şu çikolataya ben bi türlü eriyemiyorum direk tencereye koyup eritsekte olurmu benmari usulu falan diyolarya erimedi bi türlü bikere bende dahada yapmadım

offff derim Allah derim süper bence , yanlız şu çikolataya ben bi türlü eriyemiyorum direk tencereye koyup eritsekte olurmu benmari usulu falan diyolarya erimedi bi türlü bikere bende dahada yapmadım
Canım aslında çok basit ufak bir tencere alıyorsun için su koyup kaynatıyorsun o kaynarken üzerine ufak bir tabak borcamda olur onu koyuyorsun çikolatayı içine o buharıyla beraber çikolata eriyor zaten

İşte durumumu anla nasıl zor durumdayımEvliliğin ilk 4 ayı hep böyle şeyler yaparak misafir ağırlamakla geçti son 2 aydır işte ağırlamıyorum o sebepten tatlı bile yapmıyorum yemiyeyim diye
Yine misafir olunca onlar yiyo bi şey kalmıyo iki kişi için bi tepsi yapınca iş başa düşüyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…