- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allah Allah bir sorun olmuştu herhalde canım denersin bir dahaerimedi işte, neyse yapacağım zaman bidaha denerim artık
Yine misafir olunca onlar yiyo bi şey kalmıyo iki kişi için bi tepsi yapınca iş başa düşüyo tabi
Yine misafir olunca onlar yiyo bi şey kalmıyo iki kişi için bi tepsi yapınca iş başa düşüyo tabi
Bide lafta tek çocuk olcam ben çekirdek aileyiz ama niye bilmem her şeyi mi çok yapar insan ya elim çok bolBen bize çok bu tarz şeyler yapmıyorum çünkü dediğin gibi iş sana düşüyor ilk başlarda yaptım ben zararlı çıktım yani bıraktım artıkEşimin canı tatlı istediğinde trilçe kazandibi falan alıyoruz geçiyor gidiyor ben yapınca bir borcam dolusu ye dur artık
Ayneeennnn ben de hiç ama hiç sevmem:))çok zor bi iş hemde, hiç sevmem bu işide
Benimde elim bol Allahtan yemekleri ayarladım artık 2 günlük yiyoruz bitiyorBide lafta tek çocuk olcam ben çekirdek aileyiz ama niye bilmem her şeyi mi çok yapar insan ya elim çok bol
Ayneeennnn ben de hiç ama hiç sevmem:))
Senle bu konularda çok benziyoruz bak:))
kizlar gece hic uyumadim oglen sonu sinav. yarinda öğlen sonu sonra bitiyor.
sizleri çok özlemişim öpüyorum hepimizi aşkitolarim
Ayy iyi bari kararı tutturmuşsun.Benimde elim bol Allahtan yemekleri ayarladım artık 2 günlük yiyoruz bitiyorTatlıda börekte falan gözüm hep aç bak bir tek haftada eşime poğaça yapıyorum sabahları tüketiyorum o da tost yiyemiyor o sebepten mecbur kalıyoruz evde de kahvaltı yapamıyoruz
Başarılar kuzum inşaallah güzel geçer sınavlarınkizlar gece hic uyumadim oglen sonu sinav. yarinda öğlen sonu sonra bitiyor.
sizleri çok özlemişim öpüyorum hepimizi aşkitolarim
Vazgeçtim yemekten o kadar yemek gördüm ki sanırım hissizleştim onlara karşıAyy iyi bari kararı tutturmuşsun.
Bi gün ben de tuttururum inşallah yapa yapa demek ki
kuzum kahvaltidan oldum olasi korkmam ben yedim mi de tam yerim yani eger sofra kurulmussa, ki doktorlar bile iyi bi kahvalti yapin diyorlarYa kızlar ben haftasonu baya kuvvetli kahvaltı yapıyorum ekmeğinden balından inşaallah kötü yapmıyorumdur
internette sekersiz yasam diye arat canim hic seker kullanmadan yasayan insanlar var, hatta yurt disinda bi kadin ailesiyle bu yasam tarzine gecmisti ve cocuklari da kücük yani 10 yasinda falan :)onlar hakkında kötü bişey duymadım şekeri hiç yemesekte olurmuş ama onlar kötü değil sanırım ölçüyü kaçırmadan ye gitsin bence
oo ben geliyorum hemenİstanbuldayım canım hepinizi beklerim seve sever ağırlarım
tereyagi bal ceviz ekmek yemeyen ben ekmek yiyorum düsün onlar oluncaet sulu olmasın, kızartma olsun yanınada domates biber közde, bikaç çeşit meze olabilir offff
tereyağı, bal ceviz üçlüsü nede bayılırım Allahım nolcak benim bu iştahım
canım kalk kitap okuben de erken uyaniyorum ama herkes uyiuyo diye yataktan kalkmiyorum
Kalk gel kız Beylikdüzüoo ben geliyorum hemenbir metrobuse bakar
uyaninca, 1 bardak cevizli su ve 1 cevizi
saat 10:30
1 portakal
kahvalti 11:30
2 haslanmis yumurta
yarim simit
1 kücük salatalik,
1 yesil biber
1 tatli kasigi tereyagi :)
(patates kizartmasi vardi ama ben cok sevmedigim icin yemedim hic) su321
başınız sağolsun cnm, mekanı cennet olsun inşallahSabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Ara; 13:30 - 1 sade şekersiz nescafe + 1 orta boy mandalina
Akşam; 19:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 kase cacık
Ara; 00:50 - 1 kupa tarçınlı ılık süt + 1 ad.laviva çikolata(35g )
Kızlar gece yediğim olmadı farkındayım sporumda sadece 40 dakika yürüyüş + 40 dakika yemek pişirmek sadece
Dün akşam yemeğimizi yedikten sonra haber geldi eşimin çok sevdiği büyük yengesi vefat etti yaklaşık 6 aydır kanserle mücadele ediyordu abar topar çıktık 2 saat yol git gel derken eve geldiğimizde üzüntüden çok ayakta durmaktan hava çok soğuktu arabada klima yok gittiğimiz yer mezarlık yıkama yeri orada da 1 saat ayakta soğukta durunca falan şekerimiz mi düştü anlamadım sıcak birşeyler içelim dedik kesmedi çikolata da yedik
@charmant @THEY- C CallanPinckney @deniz3344 @DisiAnka
Amin canım dostlar sağolsunbaşınız sağolsun cnm, mekanı cennet olsun inşallah
aman hasta olmayın da sıcak seyler tüketin
bu işlerin hepsine harcağın kalori olarak bak ve kendini oturan insanlara göre şanslı sayBen çok yorgunum ya 2 buçuk gibi uyudum araba çok yordu o bağrışmalar ağlamalar mahvoldumşimdi eve gittiğimde çamaşırlar toplanacak ütü yapılacak ev çekilip silinecek lavabolar yıkanacak mutfak toparlanacak salon halısı silinecek ve yarına hazırlık yemeklerin yarısından çoğu yapılacak 1-2 gün yine bana düzenli yemek spor haram bu hafta böyle geçti resmen yarın erken giderlerse anca yapabilirim sporumu kardeşim akşam yardıma gelecek çünkü onunla da yapamam
Öyle mi sayayım canım gerçi bugün temizlik yemek falan spor yapmış sayılacağım sanırım yarın da çok yemezsem hizmetle geçecek inşallah artılarla dönmembu işlerin hepsine harcağın kalori olarak bak ve kendini oturan insanlara göre şanslı say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?