♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yine misafir olunca onlar yiyo bi şey kalmıyo iki kişi için bi tepsi yapınca iş başa düşüyo tabi

Ben bize çok bu tarz şeyler yapmıyorum çünkü dediğin gibi iş sana düşüyor ilk başlarda yaptım ben zararlı çıktım yani bıraktım artıkEşimin canı tatlı istediğinde trilçe kazandibi falan alıyoruz geçiyor gidiyor ben yapınca bir borcam dolusu ye dur artık

Bide lafta tek çocuk olcam ben çekirdek aileyiz ama niye bilmem her şeyi mi çok yapar insan ya elim çok bol

Bide lafta tek çocuk olcam ben çekirdek aileyiz ama niye bilmem her şeyi mi çok yapar insan ya elim çok bol
Benimde elim bol Allahtan yemekleri ayarladım artık 2 günlük yiyoruz bitiyor Tatlıda börekte falan gözüm hep aç bak bir tek haftada eşime poğaça yapıyorum sabahları tüketiyorum o da tost yiyemiyor o sebepten mecbur kalıyoruz evde de kahvaltı yapamıyoruz

Ayy iyi bari kararı tutturmuşsun.
Bi gün ben de tuttururum inşallah yapa yapa demek ki

Ya kızlar ben haftasonu baya kuvvetli kahvaltı yapıyorum ekmeğinden balından inşaallah kötü yapmıyorumdur
kuzum kahvaltidan oldum olasi korkmam ben yedim mi de tam yerim yani eger sofra kurulmussa, ki doktorlar bile iyi bi kahvalti yapin diyorlar
onlar hakkında kötü bişey duymadım şekeri hiç yemesekte olurmuş ama onlar kötü değil sanırım ölçüyü kaçırmadan ye gitsin bence
internette sekersiz yasam diye arat canim hic seker kullanmadan yasayan insanlar var, hatta yurt disinda bi kadin ailesiyle bu yasam tarzine gecmisti ve cocuklari da kücük yani 10 yasinda falan :)
İstanbuldayım canım hepinizi beklerim seve sever ağırlarım
oo ben geliyorum hemen bir metrobuse bakar
et sulu olmasın, kızartma olsun yanınada domates biber közde, bikaç çeşit meze olabilir offff
tereyağı, bal ceviz üçlüsü nede bayılırım Allahım nolcak benim bu iştahım
tereyagi bal ceviz ekmek yemeyen ben ekmek yiyorum düsün onlar olunca aman böyle seyler sev, cips kola sevmekten iyidir :)

oo ben geliyorum hemen bir metrobuse bakar
Kalk gel kız Beylikdüzü

Gayet güzel canım simit yerine ekmek olsaymış daha iyiymiş ama olsun

başınız sağolsun cnm, mekanı cennet olsun inşallah
aman hasta olmayın da sıcak seyler tüketin

bu işlerin hepsine harcağın kalori olarak bak ve kendini oturan insanlara göre şanslı say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…