Kızlarr hırs yaptım 51 e düşücem tekrar sert bi diyete başlıyorum veeee saçıma ince perma yaptırmak istiyorum öneri tavsiye uyarı varsa alayımmm :))
İnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin canım eminim olacaksın oldukça azimlisin kim durabilir önünde
Bende bende istiyorum
Canım seve seve elimden ne gelirse fikir vermeye çalışırım
Maşallah ne denir ne bayıldım
60 grubu pazartesiye çok iddialı geliyo ona göre
Aksine 1-2 güne yağlanıyor bi de düz ince telli gür değilkilo hırsın güzel diycek bişeyim yok perma içinde şunu söyliyim saçların kuruysa asla tavsiye etmem saçı çok kurutuyor ve döküyor.
Aksine 1-2 güne yağlanıyor bi de düz ince telli gür değil
Biskuvi yedim beeennnn kizlar yaa bi tencere yemek yemis kadar oldum ne edem ben nerelere gidemzaten canım obezler genelde gece ayakta olan insanlarmış,gece atıştırmaları yaparlarmış
her şeyin orta yolunu tutturmak lazım
Evet ben egeliyim ya bide bizim orda bini.bir paradir ihtiyacin olmasa da doldur allah doldur sepeti.aynen cnm 1 dilim baklava da kimseyi kesmez,1 kilo yerler
bir de yemeğe günah olmasın diye yiyiyorlar ya,ben kızıyorum,yemeğe yazık da yerine başka bir organ koyamayacağın şu mükemmel işleyen bedenine yazık değil mi
madem yemeğe yazık olmasın istiyorsun,az al,az yemek yap
1 kilo baklava alağacına 250 gram al ne olacak
1 paket makarna yapacağına 1 avuç yap
1 kilo ıspanak yapacağına yarım kilo yap
Kahvaltin super otesi bebis acaip begendim.uyaninca, 1 bardak cevizli su ve 1 cevizi
saat 10:30
1 portakal
kahvalti 11:30
2 haslanmis yumurta
yarim simit
1 kücük salatalik,
1 yesil biber
1 tatli kasigi tereyagi :)
(patates kizartmasi vardi ama ben cok sevmedigim icin yemedim hic) su321
Gun icinde oyle yada boyle yakiliyor çünkü. Sizde oylesinizdir eminim benim popom yere pek degmez:))kuzum kahvaltidan oldum olasi korkmam ben yedim mi de tam yerim yani eger sofra kurulmussa, ki doktorlar bile iyi bi kahvalti yapin diyorlar
internette sekersiz yasam diye arat canim hic seker kullanmadan yasayan insanlar var, hatta yurt disinda bi kadin ailesiyle bu yasam tarzine gecmisti ve cocuklari da kücük yani 10 yasinda falan :)
oo ben geliyorum hemenbir metrobuse bakar
tereyagi bal ceviz ekmek yemeyen ben ekmek yiyorum düsün onlar oluncaaman böyle seyler sev, cips kola sevmekten iyidir :)
Cnm perma asla tavsiye etmemKızlarr hırs yaptım 51 e düşücem tekrar sert bi diyete başlıyorum veeee saçıma ince perma yaptırmak istiyorum öneri tavsiye uyarı varsa alayımmm :))
Kendin yapiyon ya surekli belki ondan da oluyordur kuzum.Vazgeçtim yemekten o kadar yemek gördüm ki sanırım hissizleştim onlara karşı
evde olmanın verdiği kötü yan bu, habire yiyiyosunBiskuvi yedim beeennnn kizlar yaa bi tencere yemek yemis kadar oldum ne edem ben nerelere gidem
Kaç tane yedinBiskuvi yedim beeennnn kizlar yaa bi tencere yemek yemis kadar oldum ne edem ben nerelere gidem
Yaa disari cikmiyim bugun dedim hep ondan oldu iste afffevde olmanın verdiği kötü yan bu, habire yiyiyosun, neyseki sen güzel spor yapıyosun verirsin bunları
Burcak cikolatali var ya onlardan 6 taneKaç tane yedin
cok nadir yerim, yazin sarimsakli domates sosluysa yada ayda yilda 1 yerim :) veya disarda fast food yemek zorunda kaldiysam yaninda patates kizartmasi varsa falan :) firinda biberiyeli piseni daaha cok seviyorum :)Kahvaltin super otesi bebis acaip begendim.
Patates k8zartmasi gercekten mi sevmiyon kiz
Onun kalorisi baya yüksek diye hatırlıyorum ama sen ıvırzıvırı hep yiyiyorsun,menülerinde görüyorumBurcak cikolatali var ya onlardan 6 tane((
hadi bi koşu gitte gel bakimYaa disari cikmiyim bugun dedim hep ondan oldu iste afff
Evet hemen koşmaya gidiyom simdi ben
cibes ne kiz :)selam güzel bayanlar
Kahvaltım
yarım simit
3 zeytin
az peynir
az salatalık
Öğle
2 sahanda yumurta
1 dilim buğday ekmeği
Ara
4 dilim bitter(20 gr)
Akşam(annemdeyiz ) 18.00 gibi yicez
annecim cibes almış haşlamış limonlu cibes
3 kaşık pilav
galeta unu ile yağsız tavada kızarmış tavuk
biraz yoğurt yicem
Gelelim spor a adetimin 4.günü olmasına rağmen dayanamadım spora başladım
1 saat sağ bacak ve bel hareketleri ile 1 saat de sol bacak ve bel hareketleri yani toplam 2 saat spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?