♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlarr hırs yaptım 51 e düşücem tekrar sert bi diyete başlıyorum veeee saçıma ince perma yaptırmak istiyorum öneri tavsiye uyarı varsa alayımmm :))

kilo hırsın güzel diycek bişeyim yok perma içinde şunu söyliyim saçların kuruysa asla tavsiye etmem saçı çok kurutuyor ve döküyor.

Evet ben egeliyim ya bide bizim orda bini.bir paradir ihtiyacin olmasa da doldur allah doldur sepeti.
Ama hakkariye geldiiimmm ve tane ile almayi bir yemeklik almayi ogrendim megersem boyle de doyuluyormus

Kahvaltin super otesi bebis acaip begendim.
Patates k8zartmasi gercekten mi sevmiyon kiz

Gun icinde oyle yada boyle yakiliyor çünkü. Sizde oylesinizdir eminim benim popom yere pek degmez:))

Kahvaltin super otesi bebis acaip begendim.
Patates k8zartmasi gercekten mi sevmiyon kiz
cok nadir yerim, yazin sarimsakli domates sosluysa yada ayda yilda 1 yerim :) veya disarda fast food yemek zorunda kaldiysam yaninda patates kizartmasi varsa falan :) firinda biberiyeli piseni daaha cok seviyorum :)

selam güzel bayanlar
Kahvaltım
yarım simit
3 zeytin
az peynir
az salatalık

Öğle
2 sahanda yumurta
1 dilim buğday ekmeği

Ara
4 dilim bitter(20 gr)

Akşam(annemdeyiz ) 18.00 gibi yicez
annecim cibes almış haşlamış limonlu cibes
3 kaşık pilav
galeta unu ile yağsız tavada kızarmış tavuk
biraz yoğurt yicem

Gelelim spor a adetimin 4.günü olmasına rağmen dayanamadım spora başladım
1 saat sağ bacak ve bel hareketleri ile 1 saat de sol bacak ve bel hareketleri yani toplam 2 saat spor yaptım

cibes ne kiz :)
hayranim vallahi spor tutkuna ben hic sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…