♥haftalık kilo verme yarışması♥

cibes ne kiz :)
hayranim vallahi spor tutkuna ben hic sevmiyorum
ege yöresine has turp,cibes ve adını hatırlamadığım bir çok ot ama çok lezzetli ,haşlayıp limonlu salatasını yapıyoruz,izmir li arkadaşlar bilir canım,spor evet kesinlikle artık sporsuz bir yaşam düşünmüyorum çok seviyorum ,mutlaka başla sende canım ilk zamanlar aman spor yap şimdi yorulcam derdim bir türlü başlayamazdım ama şimdi keşke daha önce başlasaymışım diyorum,yorulmuyorum hiç kızz nasıl bişeyse

yapiyorum canim bende evde ama yok yani oldum olasi sevemedim ben sporu

Harika ya
İnşallah ben de senin gibi sürekli spor yapabilirim

Kızlar napıyonuz
Nişanlım geldi yemeğe okey falan oynadık ancak girebildim.
Yemekleri ben hazırladım bugün amaaa o bisküviden sonra az yedim tabiki.
Yemeğe kanat salata pilav işkembe çorbası patlıcan ve cacık yaptım.
Benim menüm iseeee
sabah 2 çörek domates peynir susam ezmesi
Arada yarım paket burçak
Akşam çorba cacık ve 1 dilim patlıcan.
Az önce de biraz patlamış mısır yedim.
Sporum da
1.5 saat koşu
1 saat pilates
Bence iyi kızlar ya ne dersiniz koşu fena yaktırıyo en azından savunma mekanizması yapıyom hee:))

Eveeetttt ben bilirim annemle ben çok severiz babam otçul olmadığından yokluğunu aramaz:))

cok nadir yerim, yazin sarimsakli domates sosluysa yada ayda yilda 1 yerim :) veya disarda fast food yemek zorunda kaldiysam yaninda patates kizartmasi varsa falan :) firinda biberiyeli piseni daaha cok seviyorum :)
Ben de o burger menülerdekini sevmiyorum da hani odun ateşinde olur ya onu çok severim

hadi bi koşu gitte gel bakim hava nasıl oralarda üşüyormusun şaka bi yana kar var mı hala
Kar yağıyor saçlarıma bilmiyorsuuunnnn
Yaa kar yağmıyor ama nasıl diyim burda şöyle bi yağar kar aralıksız 3 gün falan sonra bir ayaz hava - 15lerde o buza dönüşür tabi. sonra ikinci kar düşer o daha beter olur. Sonra kaya gibi sert olur kar nisan sonuna kadar kar kalkmaz.
Haziranda dahi battaniye yorganla yatılıyor.

Erkek arkadaşım gelirken ben seviyom diye bi sürü browni wapps kaju doldurup gelmiş deli ediyo beni ya.
Bide diyo ki böyle tam iyi oldun spor yaptığında nasıl da belli.
Madem öyle ne diye getirirsin abur cubur ya sinir valla

erkekleri anlayamicaz canim biz hic benimki de dün ay sen nasil zayiflamissin öyle dedi durdu tutmus pogaca yedirmeye calisiyor yemedim tabi

günü böyle kapatim :)

uyaninca 1 bardak cevizli su ve 1 ceviz

saat 10:30
1 portakal

kahvalti 11:30
2 haslanmis yumurta
yarim simit
1 kücük salatalik
1 yesil biber
1 tatli kasigi tereyagi

saat 15:50
1 avuc kadar kuru üzüm

seftalili form cayi

aksam 19:10
1 tabak etli pilav
1 kase tepeleme yogurtlu kereviz salatasi

günü böyle kapattim :) henüz spor yapmadim hic,
500ip, 50 mekik, 50 squat ve bölgesel hareketlerimi yapicam 10 ar defa

ay 15 gün boyunca büyüyecek, kilo verme zolasiyor bu sürecte !
Tüm burçlar Oğlak Burcu etkisinde. 12 Aralık 2015 saat 08.46’dan 14 Aralık 2015 saat 14.58’e kadar Ay Oğlak Burcunda büyüyecek
Ay Oğlak burcundan geçerken tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır.

Ay Oğlak burcundayken zihnimiz daha açık olur. Daha disiplinli olmamız organizasyon yeteneğimizi de açığa çıkarır. Daha inatçı ve daha maddeci tavırlar sergileyebiliriz. Olaylara duygusal yaklaşmayız. Bu günlerde daha karamsar, daha kıskanç daha soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde pek başarılı olamayabiliriz. Bu etkiler altındayken yeni tanıştığımız kişiler hakkında hemen karar vermemek yerinde olur.
Oğlak burcu dizlerimizi, baldırlarımızı, eklemlerimizi, kemiklerimizi ve cildimizi yönetir. Bu günlerde hassaslaşan bu bölgelerimize daha özenli davranmalıyız. Örneğin aşırıya
kaçan uzun yürüyüş ya da ağır egzersizlerden uzak durmalıyız. Aşırıya kaçmadan yapılan hafif egzersiz ve yürüyüşler ise faydalı olacaktır. Eklemlerimize zarar verecek ani hareketlerde bulunmamalı, varis ağrılarına sebep olmamak için uzun süre ayakta kalmamalıyız. Cildimize zarar verecek şeylerden uzak durmalıyız. Örneğin sivilcelerle ya da epilasyon sonrası oluşabilen batıklarla oynamamalıyız. Bütün bunlar cildimizde onarılmaz izlere ve lekelere sebep olacaktır. Ayrıca bu bölgelerle ilgili ameliyatlar için de Ay’ın Oğlak burcunda olduğu günler tercih edilmemelidir.
Oğlak burcu günleri tuz ve mineralleri temsil eder ve emilimlerini arttırır. Bedenimiz tuzu ve mineralleri iki kat algılar.
Düzenleyici ve yapıcı-onarıcı roller üstlenen bu mineraller sağlığımız ve güzelliğimiz için son derece önemlidir. Eksikliğinde ciddi sağlık sorunları, halsizlik, yorgunluk, cilt ve saç problemleri (zayıflık, matlaşma, dökülme, saç beyazlaması, uzamanın yavaşlaması vb.)yaşamaya başlarız. Mineraller üzerinde büyük etkisi olan Oğlak günlerinde mineral alımına önem verilmesi bozulan hücrelerin yeniden onarılmasını sağlayarak birçok problemi ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Minerallerin vitaminlerle birlikte çalışarak vitaminlerin ve diğer maddelerin etkisini arttırdığını ve yine mineral grubunun vücut tarafından üretilemediğini, sadece beslenme yoluyla alınabildiğini sürekli hatırlamakta fayda var.

Sporcuysanız, egzersiz yapıyorsanız, anne adayı ya da emziren anneyseniz, gelişim çağında bir çocuğunuz varsa, sürekli yorgun ve halsiz hissediyorsanız, cildinizin ve saçlarınızın durumu iyi değilse Ay’ın Oğlak burcunda olduğu bu günleri çok iyi değerlendirmeli ve mutlaka mineral içeren gıdalara yönelmelisiniz.
Dikkat etmemiz gereken diğer konu ise tuz tüketimidir. Ay Oğlak burcunda iken tuzun etkisi iki kat olacaktır. Bu konuda en dikkatli olması gerek grup tansiyon hastalarıdır.
Ödem ve selülit rahatsızlığı olanlar da özellikle bu günlerde tuzdan uzak durmalıdır. Vücutta su tutulmasına neden olan tuz, ödem ve selülit oluşumunu tetikleyecektir. Hem tansiyon hastalarının hem de ödem ve selülit rahatsızlığı olanların bu günler de bol miktarda su içmeleri vücuttaki tuz oranını azaltacaktır. Ayrıca bol su, daha fazla idrar çıkmayı sağlayarak vücuttan tuz atımına yardımcı olacaktır.
Oğlak burcunun temsil ettiği organlar için faydalı olan yiyecek ve içecekler şunlardır:
Tansiyon hastaları için önemli olan elma, muz, soğan, sarımsak, su…
Tansiyonu düşüren, damar sağlığı üzerinde önemli etkileri olan sarımsak.
Kolesterolü ve kandaki yağ oranını düşüren, dolaşım sistemini güçlendiren elma, muz, baklagiller, marul, mısır, pazı, taze biber, soğan, domates, rezene.
Stresi azaltan, daha mutlu hissetmemizi sağlayan kayısı, şeftali, erik, üzüm, yaban mersini vb. meyveler ile; mısır, brokoli, pazı, soya gibi sebzeler; lavanta, papatya, rezene gibi çaylar.
Öğrenciler ve dikkat gerektiren işerde çalışanlar için çok önemli olan konsantrasyonu arttıran limon, portakal, hurma, incir, mısır, biber, soya, kabak.
Gut ve romatizmaya faydalı olan kiraz, vişne, esmer buğday, tere…
Cildi, saçları ve tırnakları güçlendiren kayısı, çilek, vişne, kiraz, ahududu, mango, kavun, üzüm, limon, salatalık, turp, şalgam, havuç, kereviz, kuşkonmaz, mısır, pırasa.
Yine kan dolaşımını arttırarak cildin canlanmasını sağlayan biberiye, cildi arındıran ısırgan ve lavanta.
Mineraller içeren yumurta, kırmızı et, tavuk, sakatatlar, yumurta, süt ve süt ürünleri, sebzeler, bezelye, soya fasulyesi, baklagiller, buğday, ceviz, badem, fıstık, kabak çekirdeği, pekmez, bal, kuru meyveler...
Tüm kök bitkiler.

Günde 5 dakika gibi kısacık bir zaman ayırarak yapacağınız Tibet egzersizlerinin de bu konuda büyük büyük etkisi olacaktır.

Mineraller de proteinler ve vitaminler gibi önce hayati önem taşıyan organlarımız tarafından kullanılır. Arta kalanı ise tırnaklarımız, cildimiz ve saçlarımız tarafından kullanılır. Bu nedenle mineral eksikliğine izin vermemek gerekir. Minerallerin eksikliği durumunda solgun, kuru, kırışık, mat bir cilt; kolay kırılan, lekeli, mat ve sağlıksız tırnaklar; ince, zayıf, kolay kırılan, mat, güçsüz, dökülen ve uzamayan saçlar kaçınılmazdır. Dıştan uyguladığınız en pahalı ürünlerden ya da en iyi doğal bakımlardan en etkili zamanlarda uygulamanıza rağmen istediğiniz sonucu alamıyorsanız beslenmenizi yeniden gözden geçirmenizi şiddetle öneririm.

Ay’ın Oğlak burcunun etkilerini bizlere yansıttığı bu günler de, bu özelliklere göre seçilmiş bakımların uygulanması çok önemlidir. Bu nedenle uyguladığımız maskelerin de mineral içermesi gerekir.

Bunların dışında Ay Oğlak burcundayken:
-Hava mevsime göre serin ya da soğuk olacaktır. Dışarı çıkarken tedbirli olmakta fayda var.
-Ev işleri, tamirat ve tadilat yapmak pek uygun değildir.
-Kimyasal uygulamalar için uygun olmadığından giysileri kuru temizlemeye vermemek daha iyidir.
-Soğan, sarımsak, turp, havuç, patates, kereviz, şalgam, pancar, yer elması gibi toprağın altında yetişen sebze ve meyveleri toplamak çok iyidir. (özellikle küçülen ay fazındaki Oğlak burcunda)
-Kök bitkilerin ekilmesi çok iyidir. (özellikle küçülen ay fazındaki Oğlak burcunda)
-Bitkilerin etrafındaki zararlı otları temizlemek uzun süre temiz kalmalarını sağlar.
-Dikkat, disiplin ve detaylı çalışma gerektiren işler ya da toplantıları yapmak iyidir.
-Kalabalık sohbet ortamlarını tercih etmek yerine kendimize zaman ayırmak daha iyidir.

En yüksek faydayı görmeniz dileğiyle…

Canlarımm perma fikirleri için çok teşekür ederim bugün 1.30 saat fitness
Menü:
Sabah ılık limonlu su
1 kase domates çorbası öğlen
Akşam 1-2 çatal ekmeksiz döner, 1 kase mercimek çorbası
2 litre de su içtim

erkek arkadaşınla zayıfken mi çıkmaya başladınız
yedirici erkek tehlikelidir aman dikkat et,benim eşim yedirmek bir tarafa hep zayıflamam konusunda gaza getirir,bu iyi bir şey

51e ulaşıcam diyorsun yani :))))

erkekleri anlayamicaz canim biz hic benimki de dün ay sen nasil zayiflamissin öyle dedi durdu tutmus pogaca yedirmeye calisiyor yemedim tabi
Erkek ve kadın bünyesi çok çok farklı.
Bizdeki 60 kg kadın balık etliyken erkekte 60 kg deri kemik demek onlar kas biz yağ yığınıyız aff af

erkek arkadaşınla zayıfken mi çıkmaya başladınız
yedirici erkek tehlikelidir aman dikkat et,benim eşim yedirmek bir tarafa hep zayıflamam konusunda gaza getirir,bu iyi bir şey
yok kuzum 77 iken tanıştık sonra 6 yıl içinde ben 99 a çıktım sonra o geçen yıl askerdeyken 57 ye düştüm şok tabi bizim çocuk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…