- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
ege yöresine has turp,cibes ve adını hatırlamadığım bir çok ot ama çok lezzetli ,haşlayıp limonlu salatasını yapıyoruz,izmir li arkadaşlar bilir canım,spor evet kesinlikle artık sporsuz bir yaşam düşünmüyorum çok seviyorum ,mutlaka başla sende canım ilk zamanlar aman spor yap şimdi yorulcam derdim bir türlü başlayamazdım ama şimdi keşke daha önce başlasaymışım diyorum,yorulmuyorum hiç kızz nasıl bişeysecibes ne kiz :)
hayranim vallahi spor tutkuna ben hic sevmiyorum
yapiyorum canim bende evde ama yok yani oldum olasi sevemedim ben sporuege yöresine has turp,cibes ve adını hatırlamadığım bir çok ot ama çok lezzetli ,haşlayıp limonlu salatasını yapıyoruz,izmir li arkadaşlar bilir canım,spor evet kesinlikle artık sporsuz bir yaşam düşünmüyorum çok seviyorum ,mutlaka başla sende canım ilk zamanlar aman spor yap şimdi yorulcam derdim bir türlü başlayamazdım ama şimdi keşke daha önce başlasaymışım diyorum,yorulmuyorum hiç kızz nasıl bişeyse
Harika yaege yöresine has turp,cibes ve adını hatırlamadığım bir çok ot ama çok lezzetli ,haşlayıp limonlu salatasını yapıyoruz,izmir li arkadaşlar bilir canım,spor evet kesinlikle artık sporsuz bir yaşam düşünmüyorum çok seviyorum ,mutlaka başla sende canım ilk zamanlar aman spor yap şimdi yorulcam derdim bir türlü başlayamazdım ama şimdi keşke daha önce başlasaymışım diyorum,yorulmuyorum hiç kızz nasıl bişeyse
İyi akşamlar tatlım sana daiyi haftasonları kızlar.
Eveeetttt ben bilirim annemle ben çok severiz babam otçul olmadığından yokluğunu aramaz:))ege yöresine has turp,cibes ve adını hatırlamadığım bir çok ot ama çok lezzetli ,haşlayıp limonlu salatasını yapıyoruz,izmir li arkadaşlar bilir canım,spor evet kesinlikle artık sporsuz bir yaşam düşünmüyorum çok seviyorum ,mutlaka başla sende canım ilk zamanlar aman spor yap şimdi yorulcam derdim bir türlü başlayamazdım ama şimdi keşke daha önce başlasaymışım diyorum,yorulmuyorum hiç kızz nasıl bişeyse
Ben de o burger menülerdekini sevmiyorum da hani odun ateşinde olur ya onu çok severimcok nadir yerim, yazin sarimsakli domates sosluysa yada ayda yilda 1 yerim :) veya disarda fast food yemek zorunda kaldiysam yaninda patates kizartmasi varsa falan :) firinda biberiyeli piseni daaha cok seviyorum :)
Tanesi 50 kalori galiba canım aldık mı ordan 300 üOnun kalorisi baya yüksek diye hatırlıyorum ama sen ıvırzıvırı hep yiyiyorsun,menülerinde görüyorum
Neyse ileride bebişin olunca sağlıklı beslenmee baslarsın :))))
Kar yağıyor saçlarıma bilmiyorsuuunnnnhadi bi koşu gitte gel bakimhava nasıl oralarda üşüyormusun şaka bi yana kar var mı hala
Erkek arkadaşım gelirken ben seviyom diye bi sürü browni wapps kaju doldurup gelmiş deli ediyo beni ya.
Bide diyo ki böyle tam iyi oldun spor yaptığında nasıl da belli.
Madem öyle ne diye getirirsin abur cubur ya sinir valla
erkek arkadaşınla zayıfken mi çıkmaya başladınızErkek arkadaşım gelirken ben seviyom diye bi sürü browni wapps kaju doldurup gelmiş deli ediyo beni ya.
Bide diyo ki böyle tam iyi oldun spor yaptığında nasıl da belli.
Madem öyle ne diye getirirsin abur cubur ya sinir valla
51e ulaşıcam diyorsun yani :))))Canlarımm perma fikirleri için çok teşekür ederim bugün 1.30 saat fitness
Menü:
Sabah ılık limonlu su
1 kase domates çorbası öğlen
Akşam 1-2 çatal ekmeksiz döner, 1 kase mercimek çorbası
2 litre de su içtim
Erkek ve kadın bünyesi çok çok farklı.erkekleri anlayamicaz canim biz hic benimki de dün ay sen nasil zayiflamissin öyle dedi durdu tutmus pogaca yedirmeye calisiyor yemedim tabi
yok kuzum 77 iken tanıştık sonra 6 yıl içinde ben 99 a çıktım sonra o geçen yıl askerdeyken 57 ye düştüm şok tabi bizim çocuk:))erkek arkadaşınla zayıfken mi çıkmaya başladınız
yedirici erkek tehlikelidir aman dikkat et,benim eşim yedirmek bir tarafa hep zayıflamam konusunda gaza getirir,bu iyi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?