♥haftalık kilo verme yarışması♥

erkek arkadaşınla zayıfken mi çıkmaya başladınız
yedirici erkek tehlikelidir aman dikkat et,benim eşim yedirmek bir tarafa hep zayıflamam konusunda gaza getirir,bu iyi bir şey
benim erkek arkadasim da tam bir bogazci hic tokum dedigini duymadim, hatta bazen gaza getirip onu dha cok yedirtiyordum

Gunaydin hanimlar misafirlerim uyuyorken ben girip selam verip cikayim dedim :) valla ne yedim ne ictim bilmiyorum. İnsallah hepimiz sabaha vermis oluruz (ben yine aldim)Gorusuruuzz

günaydin kizlar nerdesiniz yahu :) pazar diye kimse ugramamis buraya, ben de tembellik yaptim 9:30 da uyandim gerci bugun, tartildim kalkinca 63.1 im yine, takildi anacim bu 63 ler bana cikmiyolar, gerci regli oldum sanirim bugun.(artik olmusumdur insallah gecikti cünkü baya)

Selam ballı lokmalarrr
Nerelerde herkes yahu herkes mi yoğun olur en aylakçı ben miyim:))
Kahvaltı çay keyfi yaptım sarma sarayım dedim evdekilere canları istemiyormuş patatesli tavuk dedim yok dediler en son mantı kararını aldılar onu da ben sevmem ama ben yemesem de olur zaten.

Yarın 62. 9 olsun bizim olsun:))

bu taş benim sevgilim mi diyordur
Yani zaten düşünürsek nasıl ki göbek orda ayrı devlet kurmuş pantolon göbekten çıkamadığı için ha düştü ha düşecek görüntü bizim hoşumuza gitmiyorsa yuvarlak taş gibi biri niye onların hoşuna gitsin.
Bu benim şahsi düşüncem sürçü lisan eylediysem affola:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…