- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
hahah süper :)))yok kuzum 77 iken tanıştık sonra 6 yıl içinde ben 99 a çıktım sonra o geçen yıl askerdeyken 57 ye düştüm şok tabi bizim çocuk:))
Gitmeden başlamıştım diyodum da kilo veriyorum falan diye ama tabi bu kadarını düşünmemişti dönüp dönüp bakıyordu çok komikti:))hahah süper :)))
böylesi daha iyi
askerden bir gelmiş taş bir hatun,baya şok olmuştur
Gitmeden başlamıştım diyodum da kilo veriyorum falan diye ama tabi bu kadarını düşünmemişti dönüp dönüp bakıyordu çok komikti:))
:) yag yiginiyiz ama asla onlarin sahip olamiycagi bi sey bahsedilmis bize, dogurabiliyoruzErkek ve kadın bünyesi çok çok farklı.
Bizdeki 60 kg kadın balık etliyken erkekte 60 kg deri kemik demek onlar kas biz yağ yığınıyız aff af
benim erkek arkadasim da tam bir bogazcierkek arkadaşınla zayıfken mi çıkmaya başladınız
yedirici erkek tehlikelidir aman dikkat et,benim eşim yedirmek bir tarafa hep zayıflamam konusunda gaza getirir,bu iyi bir şey
Takıntılı hatunum vesselam :)51e ulaşıcam diyorsun yani :))))
günaydiiin :) almamissindir merak etmee.Gunaydin hanimlarmisafirlerim uyuyorken ben girip selam verip cikayim dedim :) valla ne yedim ne ictim bilmiyorum. İnsallah hepimiz sabaha vermis oluruz (ben yine aldim)Gorusuruuzz
Yarın 62. 9 olsun bizim olsun:))günaydin kizlar nerdesiniz yahu :) pazar diye kimse ugramamis buraya, ben de tembellik yaptim 9:30 da uyandim gerci bugun, tartildim kalkinca 63.1 im yine, takildi anacim bu 63 ler bana cikmiyolar, gerci regli oldum sanirim bugun.(artik olmusumdur insallah gecikti cünkü baya)
Günaydın canım. Sen az yesen de şiş gibi hissediyorsundur normal o aynısındırGunaydin hanimlarmisafirlerim uyuyorken ben girip selam verip cikayim dedim :) valla ne yedim ne ictim bilmiyorum. İnsallah hepimiz sabaha vermis oluruz (ben yine aldim)Gorusuruuzz
Evet çok şükür bin şükür:) yag yiginiyiz ama asla onlarin sahip olamiycagi bi sey bahsedilmis bize, dogurabiliyoruzkas yigini olsak öyle mi olurdu bi düsünsene :)
Yani zaten düşünürsek nasıl ki göbek orda ayrı devlet kurmuş pantolon göbekten çıkamadığı için ha düştü ha düşecek görüntü bizim hoşumuza gitmiyorsa yuvarlak taş gibi biri niye onların hoşuna gitsin.
bu taş benim sevgilim mi diyordur
insallah insallah :) gerci daha kahvalti edemedimYarın 62. 9 olsun bizim olsun:))
kostum geldim
Dışarı çıkacaktım kar atıştırmaya başladı yaakostum geldim
ay cikma cikmaa soguuk , ben de kahvalti hazirlicam simdi, ispanakli börek yapcaz yer misinDışarı çıkacaktım kar atıştırmaya başladı yaa
Yerim tabisi yemem miiiay cikma cikmaa soguuk , ben de kahvalti hazirlicam simdi, ispanakli börek yapcaz yer misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?