♥haftalık kilo verme yarışması♥

saat 9:30
1 hurma

kahvalti 13:00 (cok gec oldu malesef)
3 dl kiymali ispanakli börek (kalin degildi, ici de cok degildi 1.5 gözleme diyebiliriz)
1 salatalik

aksama kadar bisey yemem heralde artik, aksama kurufasulye ve kabak corbasi var, 1 tabak kabak corbasi, 4 yk kuru fasulye yemeyi düsünüyorum ama bakalim :)

Selam kızlar
Kahvaltım
Yarım haşlanmış yumurta (zor yedim)
4 kırma zeytin
Çok az peynir
Yarım dilim ekmek
Bugün iştahsızım ve yüzüm bembeyaz adet bitti zaten kansızlık var bende gidiyorum geliyorum allık sürüyorum banamısın demiyo:)

kuru üzüm hurma falan ye canim mazallah hastalanma :)

bol bol su ıc canım cevız varsa evde cevızlı su ıc aksam acılı bır seyler ye yıyebılıyorsan bende regli oldum bugun yarin tartida nelerle karsilasicam bakalim :)

Basiniz sagolsun cnm . Allah rahmet eylesin.
Cok zor gercekten. Esinde cok uzulmustur.
Menun gayet iyi 1 tane cikolatadan bisey olmaz

Muk
mukemmell

Kızlarr bugün sabah 1 saat fitness yapabildim çünkü yarın vizem var :/ öğlen çorba, yoğurt ve 3 kaşık barbunya yedim canımm delice çikolata çekti evde çikolata, büskivi , baklava dolu yemedimmmm :))) şimdi nescafemi içiyorum bu saate kadar 1 litre su içtim

bol bol su ıc canım cevız varsa evde cevızlı su ıc aksam acılı bır seyler ye yıyebılıyorsan bende regli oldum bugun yarin tartida nelerle karsilasicam bakalim :)
bakalım tatlım inşallah - leri görürüz ,cevizim yok alınca denerim sağol önerin için canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…