Allah yardımcın olsun sbedencim,muvaffak ol inşallah
Başarılar kuzum inşaallah güzel geçer sınavların
Biz de seni çok çok özledik
oyyy uykusuz girme sınava azcık yat uyu, sana çok çok başarılar dilerim
Yerim tabisi yemem miii
Çayı da ben yapayım ohh
kuru üzüm hurma falan ye canim mazallah hastalanma :)Selam kızlar
Kahvaltım
Yarım haşlanmış yumurta (zor yedim)
4 kırma zeytin
Çok az peynir
Yarım dilim ekmek
Bugün iştahsızım ve yüzüm bembeyaz adet bitti zaten kansızlık var bende gidiyorum geliyorum allık sürüyorum banamısın demiyo:)
Yarın Tuğba kuruyemişten alayım canım kayısım bitti zaten 2 gündür lavaboya çıkamıyorum , yarın ki tartıdan artık hiç ümidim kalmadı , sağlık olsun ...yola devam motivasyonumu düşürmek yok birazdan spora başlıcamkuru üzüm hurma falan ye canim mazallah hastalanma :)
bol bol su ıc canım cevız varsa evde cevızlı su ıc aksam acılı bır seyler ye yıyebılıyorsan bende regli oldum bugun yarin tartida nelerle karsilasicam bakalim :)Yarın Tuğba kuruyemişten alayım canım kayısım bitti zaten 2 gündür lavaboya çıkamıyorum , yarın ki tartıdan artık hiç ümidim kalmadı , sağlık olsun ...yola devam motivasyonumu düşürmek yok birazdan spora başlıcam
Dilimler cok kucuk cnm zaten 3 dilim diyorum ama 2 dilim ancadir yaniHay maşallah pizzadan yemedin ama dimi gerçi dilimi de önemli 1 tepsiyi 3e de bölüp yenir minik su böreği gibi de bölünür
Çok iyi canım afiyet olsun
Amin Günaydın güzellikler nasılsınız
Basiniz sagolsun cnm . Allah rahmet eylesin.Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Ara; 13:30 - 1 sade şekersiz nescafe + 1 orta boy mandalina
Akşam; 19:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 kase cacık
Ara; 00:50 - 1 kupa tarçınlı ılık süt + 1 ad.laviva çikolata(35g )
Kızlar gece yediğim olmadı farkındayım sporumda sadece 40 dakika yürüyüş + 40 dakika yemek pişirmek sadece
Dün akşam yemeğimizi yedikten sonra haber geldi eşimin çok sevdiği büyük yengesi vefat etti yaklaşık 6 aydır kanserle mücadele ediyordu abar topar çıktık 2 saat yol git gel derken eve geldiğimizde üzüntüden çok ayakta durmaktan hava çok soğuktu arabada klima yok gittiğimiz yer mezarlık yıkama yeri orada da 1 saat ayakta soğukta durunca falan şekerimiz mi düştü anlamadım sıcak birşeyler içelim dedik kesmedi çikolata da yedik
@charmantTHEY- @CallanPinckney @deniz3344 @DisiAnka
mukemmellEvet canım bu sefer akşama canın daha çok birşeyler istiyor
Kız kardeşim gelecek akşama doğru canım o yardım edecek sağolsun bende kalacak yarın annem falanda olacak beraber ağırlayacağız yani
Zeytinyağlı yaprak sarması(annem getirecek)
Kıymalı patatesli birleşik şekilde sodalı börek(kardeşimle akşamdan yapıp dolaba koyacağım)
Makarna salatası(akşamdan yapacağım)
Pizza poğaça(yarın sabah yapılacak)
Kedidilli tiramisu(öğlen gittiğimde yapacağım 24 saat beklerse daha da güzelleşiyor çünkü)
İrmikli pudingli toplar(birine hindistancevizi batırılacak sadece birine de hem hindistancevizi hem eritilmiş çikolata batırılacak) - bu akşamdan yapacağım
Nasıl menü kuzum
tam anlamı ile harikasin tebrik ederim inşallah bende 3-4 haftaya 51 olcam benimki şok benimki iptalyok kuzum 77 iken tanıştık sonra 6 yıl içinde ben 99 a çıktım sonra o geçen yıl askerdeyken 57 ye düştüm şok tabi bizim çocuk:))
bakalım tatlım inşallah - leri görürüz ,cevizim yok alınca denerim sağol önerin için canımcımbol bol su ıc canım cevız varsa evde cevızlı su ıc aksam acılı bır seyler ye yıyebılıyorsan bende regli oldum bugun yarin tartida nelerle karsilasicam bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?